• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    BOXY: Já měl xs a predtim 7. Přechod ze 7 na xs byl zvláštní. Display mi přišel obrovskej, strašně tezkej v kapse, stahoval mi kratasy, v dzinech tlačil do nohy. Zpět na mini to bylo lepší. Je to úplně zlato. Vůbec o něm nevíš a šlape skvěle. S velikosti displaye nemám vůbec problem.
    BOXY
    BOXY --- ---
    A když tak máte ty mini, předpokládám, že jste přecházeli z 5,8″ nebo 6,1″. To bylo za vás v pohodě? Uvažuju, že jak bude 13 mini, šel bych do toho, ale pořád jsem trošku nervozní z toho zvyknutí si na menší display (aktuálně mám 11, takže 6,1)..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ASAFA: mini, výdrž cca 2 dny, ale používám ho jako sekundární mobilní zařízení, jako primární mám ipad
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ASAFA: 12 pro, pracovni den v zaprahu na pohodu. (9-22)
    Kolem pulnoci kdyz jsem venku, tak zapinam powerbanku, ted si teda pujdu pro magsafe mophie powerbanku, vypada kompaktne a na to jedno nabiti co vetsinou potrebuju staci a jeste mi prida moznost nabijeni pres usbc :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    pravda je to kousek menší. nevím kde jsem nabral tento dojem...

THRASHER:
    a vidíš že to pořád stačí :-).
    Připomněl jsi mi nějaký ten test, kde pouštěli stejné video na nějakém 4K LG a pak na jiných mobilech, možná to byl přímo IP a pozorovatelé měli sakramenský problém poznat nějaký rozdíl... Ale tak jak vidno, na někoho to působí a je třeba zdůrazňovat počet jader a velikost RAM. A hlavně!!! Foťáky pod 100 Mpx nebrat!!!
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    THRASHER: Bereš něco? Zdas se mi uz delsi dobu fakt mimo.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    THRASHER: Jasně a jen je natáhli na skřipci aby z 5,85" udělali 6.06" :D :D :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Rozliseni stejny neni ;)

iOS Resolution // Display proerties of every iPhone, iPad and iPod touch Apple ever made
    https://www.ios-resolution.com
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Jo. Ja uvazoval zda napsat taky tuto chvalu, ale pak jsem zustal u proste odpovedi na otazku.

Taky jsem z velikosti nadseny. Konecne zase spravna velikost. A dopad na mnozstvi informaci temer nulovy. Rozliseni je pokud vim oproti iP12(PRO) stejne. Asi bych ocenil ocelovy ram jako mel iP4 a jako obvykle me sere vystouply fotak. Pokud nejsem nekde na “vyjezdu”, tak ho nosim bez obalu a to kinklajici polozeni na stole me sere.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Mám taky mini. Jsem nadsenej z velikosti a váhy, je to úžasný mít zase telefon v kapse o kterým v podstatě nevíš. Naštěstí se dá celkem rychle nabít, protože při hodně intenzivním používání opravdu moc nevydrží, ale při normálním použití i dva dni..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: IP12 mini. Je proste mini. Pro nornalni uziti OK. Pokud na nem budes drtit neco nonstop - Clubhouse, Navigaci, Geocaching, … tak nevydrzi.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ASAFA: 12 pro a výdrž se mi zdá bezvadná. A to telefon většinou davam nabíjet kdyz ma kolem 20% a odpojim v 80% .
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Muzu se zeptat, kdo mate ip12, jakýkoli model, jak jste na tom s baterkou?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    VASALOPETE: Protoze kdyz se ti tam voda dostane, tak jsi v prdeli, záruka to nekreje. Ted se mi povedlo vytopit XS (IP68 do 2m), nateklo kolem repráčku a zabilo face ID a dotyk taky děla funky věci - oprava 16 990,- :( :(
    Takže doporučuju podvodní pouzdro pro ten sichr.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Natacite s iphonem pod vodou? Bazen, more? Mam 12 pro a podle videi pod vodou jede v pohode, ale zadny ofiko video od applu.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SUBTITLES017: Ty filmy si stahuje sám nebo mu je zprostředkováváš ty?

Já nedám dopustit na Infuse. Tam je těch možností jak dostat dovnitř spoustu. Buď přes iTunes jako u VLC, ale třeba i přes Google Drive / Dropbox nebo sdílený složky. Počítač na přetahování souborů tak není potřeba.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA:
    No na Netflixu jsem si stáhl pár seriálů na dovolenou 21. 7. Možná i dříve... ...přesně nevím. Aktuálně mi ještě nehlásí ani že se blíží avizované vypršení. Ale přesně změřené to nemám, jen mi to přišlo, že to tam vydrží věčnost.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KOC256: hele měsíc určitě ne, nějak to nestahuju často ale co jsem to teď potřeboval cca 10dní, tak mi to u ž psalo platnost posledních 48hodin na věc co jsem stáhnul před dvěma dny, ale je možný že to bylo zrovna tím pořadem, těžko říct.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA:
    Ta trvanlivost tam byla cca měsíc co mám zkušenost. A i tak se dalo stáhnout znovu, jen si na to člověk musí vzpomenout dříve, než se objeví offline...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam