• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    BOXY: Já přešel kvůli velikosti telefonu z androidu na SE (2016). Kupoval jsem za 2500,- na zkoušku jak budu spokojený s iOS a už jsem u SE 2016 zůstal. Velikost k nezaplacení.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    Ja přemýšlím ze výměním 12 za mini. Kamos si koupil mini a dost mu ho závidím. Ta velikost je super.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    BOXY: Já měl xs a predtim 7. Přechod ze 7 na xs byl zvláštní. Display mi přišel obrovskej, strašně tezkej v kapse, stahoval mi kratasy, v dzinech tlačil do nohy. Zpět na mini to bylo lepší. Je to úplně zlato. Vůbec o něm nevíš a šlape skvěle. S velikosti displaye nemám vůbec problem.
    BOXY
    BOXY --- ---
    A když tak máte ty mini, předpokládám, že jste přecházeli z 5,8″ nebo 6,1″. To bylo za vás v pohodě? Uvažuju, že jak bude 13 mini, šel bych do toho, ale pořád jsem trošku nervozní z toho zvyknutí si na menší display (aktuálně mám 11, takže 6,1)..
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ASAFA: mini, výdrž cca 2 dny, ale používám ho jako sekundární mobilní zařízení, jako primární mám ipad
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ASAFA: 12 pro, pracovni den v zaprahu na pohodu. (9-22)
    Kolem pulnoci kdyz jsem venku, tak zapinam powerbanku, ted si teda pujdu pro magsafe mophie powerbanku, vypada kompaktne a na to jedno nabiti co vetsinou potrebuju staci a jeste mi prida moznost nabijeni pres usbc :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_99:
    pravda je to kousek menší. nevím kde jsem nabral tento dojem...

THRASHER:
    a vidíš že to pořád stačí :-).
    Připomněl jsi mi nějaký ten test, kde pouštěli stejné video na nějakém 4K LG a pak na jiných mobilech, možná to byl přímo IP a pozorovatelé měli sakramenský problém poznat nějaký rozdíl... Ale tak jak vidno, na někoho to působí a je třeba zdůrazňovat počet jader a velikost RAM. A hlavně!!! Foťáky pod 100 Mpx nebrat!!!
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    THRASHER: Bereš něco? Zdas se mi uz delsi dobu fakt mimo.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    THRASHER: Jasně a jen je natáhli na skřipci aby z 5,85" udělali 6.06" :D :D :D
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KOC256: Rozliseni stejny neni ;)

iOS Resolution // Display proerties of every iPhone, iPad and iPod touch Apple ever made
    https://www.ios-resolution.com
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: Jo. Ja uvazoval zda napsat taky tuto chvalu, ale pak jsem zustal u proste odpovedi na otazku.

Taky jsem z velikosti nadseny. Konecne zase spravna velikost. A dopad na mnozstvi informaci temer nulovy. Rozliseni je pokud vim oproti iP12(PRO) stejne. Asi bych ocenil ocelovy ram jako mel iP4 a jako obvykle me sere vystouply fotak. Pokud nejsem nekde na “vyjezdu”, tak ho nosim bez obalu a to kinklajici polozeni na stole me sere.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Mám taky mini. Jsem nadsenej z velikosti a váhy, je to úžasný mít zase telefon v kapse o kterým v podstatě nevíš. Naštěstí se dá celkem rychle nabít, protože při hodně intenzivním používání opravdu moc nevydrží, ale při normálním použití i dva dni..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA: IP12 mini. Je proste mini. Pro nornalni uziti OK. Pokud na nem budes drtit neco nonstop - Clubhouse, Navigaci, Geocaching, … tak nevydrzi.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ASAFA: 12 pro a výdrž se mi zdá bezvadná. A to telefon většinou davam nabíjet kdyz ma kolem 20% a odpojim v 80% .
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Muzu se zeptat, kdo mate ip12, jakýkoli model, jak jste na tom s baterkou?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    VASALOPETE: Protoze kdyz se ti tam voda dostane, tak jsi v prdeli, záruka to nekreje. Ted se mi povedlo vytopit XS (IP68 do 2m), nateklo kolem repráčku a zabilo face ID a dotyk taky děla funky věci - oprava 16 990,- :( :(
    Takže doporučuju podvodní pouzdro pro ten sichr.
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Natacite s iphonem pod vodou? Bazen, more? Mam 12 pro a podle videi pod vodou jede v pohode, ale zadny ofiko video od applu.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    SUBTITLES017: Ty filmy si stahuje sám nebo mu je zprostředkováváš ty?

Já nedám dopustit na Infuse. Tam je těch možností jak dostat dovnitř spoustu. Buď přes iTunes jako u VLC, ale třeba i přes Google Drive / Dropbox nebo sdílený složky. Počítač na přetahování souborů tak není potřeba.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA:
    No na Netflixu jsem si stáhl pár seriálů na dovolenou 21. 7. Možná i dříve... ...přesně nevím. Aktuálně mi ještě nehlásí ani že se blíží avizované vypršení. Ale přesně změřené to nemám, jen mi to přišlo, že to tam vydrží věčnost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam