• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    ICARUS: Na apple.cz hned vidíš termín dodání.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ICARUS: Doufám, že ne. Já většinou nakupuju na iwant a tam už mají tlačítko na rezervaci, což jsem včera po dlouhé úvaze, jestli Pro nebo Mini, udělal...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Kdyz mam v umyslu predobjednavat, musim byt zitra v 14:00 ready u pocitace a doufat, ze to hned nezmizi, nebo to je v klidu?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA:
    Blbost…
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    CROSS: Do elektroniky nepatří jiný jazyk, než angličtina!
    KOC256
    KOC256 --- ---

Má Petr Mára vadu řeči?

43 hlasy od 43 respondentů

PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: Určitě, ale dost často to absolvuju přes VoWiFi s ideálními podmínkami, takže zásadní vliv to asi mít nebude. Oproti telefonování v pohybu to sežere baterky srovnatelně. Jinak já si v zásadě nestěžuju. Samozřejmě by bylo krásné, kdyby to vydrželo víc, ale málokdy jsem dlouhodobě mimo možnost nabíjet. A pokud ano, tak tam buď není signál vůbec, nebo beru powerbanku. Jsem s tím smířen.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PHAILO: to bude v nějakých laboratorních podmínkách. Dostupnost signálu a přeskakování mezi anténami je ždímačka.

Co se týká logických her, kdysi, ale to je rozhodně víc jak 5 let, jsem hrával jednu, kde se manipulovalo zrcadly, a i když ji napsali nějací matematici, programátoři asi nebyli nic moc, protože ta ždímala baterku tak, že byl pokles viditelný snad i pouhým pohledem na indikátor.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: Koukám na to, největší sešupy mi asi dělá telefon a hotspot (ten denně používám tak hodinu, víc ne). Pak ještě jedna logická hra, ale to je vždycky tak 20 min večer. Dost by mě zajímalo, jak Apple měří tu výdrž při telefonování, která se podle nich pohybuje třeba kolem 9 hod. Když mám jednou za čas třeba čtyři, pět, šest hodin na telefonu za den, tak fakt nabíjím min. třikrát.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PHAILO: a co ti to ukazuje v detailu při nějakém tom výrazném poklesu?

(A jinak díky za inspiraci k anketě.)
    CROSS
    CROSS --- ---

System na telefonu mám...

55 hlasy od 55 respondentů

PHAILO
    PHAILO --- ---
    DEIKSAC: Se sluchátky
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    PHAILO: a podcasty se sluchátkama nebo bez? Když používám telefon při práci místo rádia bez sluchátek, tak se vybije velmi svižně
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: Řekl bych, že to není až tak zlý. Zde těch 13 % odpovídá 2:31 telefonování.

CROSS
    CROSS --- ---
    PHAILO: No já mám tedy zafixovanou představu, že právě spojení s anténou během volání je docela energeticky náročné, zvlášť pokud se to děje v pohybu a telefon loví signál mezi více anténami. Ale možná je to zastaralá představa.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ONDRA_99: Při volání máš zhaslý displej, procesor se taky moc nenamáhá. Nepřijde mi to nijak extra náročné.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ASAFA: To imho uz dneska zdaleka tak neplati u kazdeho kdyz uz to realne umi dobre i dalsi veci. ;)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    ONDRA_99: Tak zase od toho telefon je ne?:)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PHAILO: "Nepouzivam zadne narocne aplikace jenom 2h provolam". No jako jasne volani neni "aplikace" uplne, ale narocny je to vic nez vetsina aplikaci :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KASUMI: Screen time mívám kolem 7 hod. Mám ho dva roky, kondice 85 %. Nejvíc žere to, že denně tak 1,5 - 2 hod provolám.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    Když dáš na iphona tvrzený sklo a kožený pouzdro, tak je ještě těžší. Pro mě je idealní váha ip7/ip mini. jenže potřebuju pro. 40g je celkem znát. Vůbec nepoužívám Qi nabíjení, tak kdyby delali hliníkový záda, za mě zn. ideál.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Podobne jak Kasumi. 12 pro, nabijim pres noc a to s telefonem v ruce travim dost casu. Kdyz se zaseknu ve meste, tak mam magsafe powerbanku od Mophie, nabije mne na 80%, je lehoucka a navic muzu telefon nabijet i pres usbc diky ni, (sice pomalu, ale jiste).

Kazdopadne ad. vaha - to vas tech 20g tak rozhodi? Vzdyt ten telefon furt nevazi nic. Ja chvili premyslel, ze bych si vzal 5G+WiFi novy mini, ale bohuzel to neumi telefonovat. Nicmene mozna ho stejne vezmu, jen bez 5G na knizky a filmy do letadla. Velkej iPad Pro je na vikendovy tripy moc velkej a s tou floating klavesnici hlavne hrozne neskladnej na stolecek v letadle/vlaku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam