• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PHAILO: "Nepouzivam zadne narocne aplikace jenom 2h provolam". No jako jasne volani neni "aplikace" uplne, ale narocny je to vic nez vetsina aplikaci :D
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KASUMI: Screen time mívám kolem 7 hod. Mám ho dva roky, kondice 85 %. Nejvíc žere to, že denně tak 1,5 - 2 hod provolám.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    Když dáš na iphona tvrzený sklo a kožený pouzdro, tak je ještě těžší. Pro mě je idealní váha ip7/ip mini. jenže potřebuju pro. 40g je celkem znát. Vůbec nepoužívám Qi nabíjení, tak kdyby delali hliníkový záda, za mě zn. ideál.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Podobne jak Kasumi. 12 pro, nabijim pres noc a to s telefonem v ruce travim dost casu. Kdyz se zaseknu ve meste, tak mam magsafe powerbanku od Mophie, nabije mne na 80%, je lehoucka a navic muzu telefon nabijet i pres usbc diky ni, (sice pomalu, ale jiste).

Kazdopadne ad. vaha - to vas tech 20g tak rozhodi? Vzdyt ten telefon furt nevazi nic. Ja chvili premyslel, ze bych si vzal 5G+WiFi novy mini, ale bohuzel to neumi telefonovat. Nicmene mozna ho stejne vezmu, jen bez 5G na knizky a filmy do letadla. Velkej iPad Pro je na vikendovy tripy moc velkej a s tou floating klavesnici hlavne hrozne neskladnej na stolecek v letadle/vlaku.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PHAILO: Zajimave
    Mám 11 pro asi 1,5 roku, max 2 a nabíjím jen přes noc
    Času obrazovky ukazuje průměrně 4,5 hod denne
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    Já teda žádné vyloženě na baterii náročné aplikace neprovozuju, a přesto 11 Pro nabíjím 2 x, někdy i 3 x denně. Ostatním závist.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    Geocaching :-) To v podstatě frčí nonstop. Kdyby ne GC, tak nějaké to obyč navigování ve městě nebo v terénu s občasným přečtením infa o nějaké zajímavosti by to asi dalo s prstem v nose no.

Ale jinak ten formát je úžasný, o tom žádná. A moc jsem to chtěl zkusit, ale prostě pro moje účely to nefunguje :(
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Mne stačí dobít 10 minut v aute a jsem úplně v pohodě na celej den. Kdybych jel na cely den na výlet, počítám, ze nebudu využívat náročnější aplikace na baterku krom fotaku, ale zase jinak mobil na výletě moc nepotrebuju a ten den by ten telefon vydržel.
    Nebo, čím bys na celodenním výletě vysťavil baterku?
    Jasne, xs bylo na vydrž určitě lepší, ale pro me ten benefit lehkosti a praktičnost je víc. 13 mini by měla být o hodinu a půl na baterii lepší tak uvidíme. I tak si myslím, ze baterka v tak malým stroji je super.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    například tu jsem řešil tu tloušťku a hmotnost...

[KOC256 @ iPhone - Apple reinvented the phone .... ]

Asi se začnu živit jako jasnovidec :-) Nebo budu radit Apple v určování trendů... (JOKE)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    W_NOICE78:
    ASAFA:
    To je vtipné...
    Já si zrovna už pár let říkám, kdy si vytáhnou hlavu z prdele a přestanou honit každou desetinu milimetru a každý gram a více se zaměří na výdrž. Což se stalo nyní...

Já mám 12 MINI, ale prostě pro mé účely to je slabé. Vycházím s baterkou tak tak a pokud jsem někde na výletě (čti celý den v prdeli), tak už je třeba PWR BNK a to s jistotou... Takže se chci nasměrovat zpátky na PRO, kde jsem s 11 byl naprosto nadšený co se týče výdrže. Takže logický krok je nyní 13...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DSTEPZ: ted jsem zjistil ze ty zvuky klaves vydavaji pipnuti jen kdyz hraje hudba. pokud hudba nehraje, sluchatka jsou zaply a sparovany, tak klavesy zvuk nevydavaj. zvlastni funkcionalita.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    JYRKA: jj, ale u me byla jina situace, kdybych tu 12 nepotreboval tak rovnou pockam na 13
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    HERKULES: 12pro 14 dni stary, 11pro 2 roky
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    W_NOICE78: Nový? Použity?
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    W_NOICE78: Jj, to pro už se regulérně nedá držet jednou rukou. Já jsem z toho mini naprosto nadsenej.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    ip13pro je zase o 20g težší, už teď je 11/12 težká cihla. Kdyby měl někdo zájem 11pro nebo 12pro 256GB tak mi napište. ;)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    MUXX: ok, diky!
    MUXX
    MUXX --- ---
    DOTCOM: V keynote psali to stejný co visí na webu:
    Předobjednávky začínají 17. září ve 14:00.
    V prodeji od 24. září.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam