• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    WERT
    WERT --- ---
    KAZATELL: No blby je ze bezdratovy nabijeni prakticky nefunguje:)))
    Je to tak pomaly a takovy ztraty ze zlatej kabel…
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    VACA: Problém je, že ten lightning je lepší. Myslím že dřív než u iPhone stihnou přejít na USB-C, tak to bude úplně bezdrátové.
    Sice osobní zkušenost nemám, ale v práci si už několik lidí stěžovalo že si v telefonu ten USB-C port zničilo, tedy není to úplně blbu vzdorné. iPad tam je smůla že to potřebuje připojovat periferie a na to proste lightning nestačí
    VACA
    VACA --- ---
    Sakra, a zase to nema usb-c kua proc, kdyz uz to ma i ten ipad mini:’((
    Jako kdyz jsme kdysi presli z 30ti pinu na lightning tak jsem to povazoval za revoluci. Ale po teh letech a spotrebovanym mnozstvi kabelu mam teda pocit ze snad i ten 30pin byl lepsi nez lightning.
    Kdyz se to neukrouti tak se na tom vypalujou nabijeci kontakty, pije mi to krev:(
    Tim spis ze je ekosystem rozbitej na dva druhy konektoru, sakra Apple kam se podela tvoje filosofie?
    Tak jeste dam novou baterku a rok vydrzim no:(
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PSYCHO: PSYCHO: 120Hz display vs. pro natáčení videa :) Ale jinak mi taky přijde, že už je těch PRO featur nějak moc a mohlo by se to jmenovat nějak normálně.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    W_NOICE78: Oba sme spatne uz to vidim. Ja mluvim o ProRES
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    PSYCHO: to je cinematic mode, pro motion je display
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Taky jsem z toho mírně zmaten :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    FLLIP: No ja vychazel z toho, ze si uvadel promotion jako duvod proc pro :)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    PSYCHO: Mě stačí 128GB, videa v ProMotion točit nemusím, nejsem youtuber ani tiktoker :-D Bude stačit DolbyVision.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    FLLIP: Takze Pro 256 a vyssi? Protoze 128 ma tu pro motion jen ve fhd :-/
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ASAFA: Chtěl jsem mini, ale bude PRO. Protože ProMotion a telefoto.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    FLLIP: A k cemu jsi došel?
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    ICARUS: Na apple.cz hned vidíš termín dodání.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ICARUS: Doufám, že ne. Já většinou nakupuju na iwant a tam už mají tlačítko na rezervaci, což jsem včera po dlouhé úvaze, jestli Pro nebo Mini, udělal...
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Kdyz mam v umyslu predobjednavat, musim byt zitra v 14:00 ready u pocitace a doufat, ze to hned nezmizi, nebo to je v klidu?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA:
    Blbost…
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    CROSS: Do elektroniky nepatří jiný jazyk, než angličtina!
    KOC256
    KOC256 --- ---

Má Petr Mára vadu řeči?

43 hlasy od 43 respondentů

PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: Určitě, ale dost často to absolvuju přes VoWiFi s ideálními podmínkami, takže zásadní vliv to asi mít nebude. Oproti telefonování v pohybu to sežere baterky srovnatelně. Jinak já si v zásadě nestěžuju. Samozřejmě by bylo krásné, kdyby to vydrželo víc, ale málokdy jsem dlouhodobě mimo možnost nabíjet. A pokud ano, tak tam buď není signál vůbec, nebo beru powerbanku. Jsem s tím smířen.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PHAILO: to bude v nějakých laboratorních podmínkách. Dostupnost signálu a přeskakování mezi anténami je ždímačka.

Co se týká logických her, kdysi, ale to je rozhodně víc jak 5 let, jsem hrával jednu, kde se manipulovalo zrcadly, a i když ji napsali nějací matematici, programátoři asi nebyli nic moc, protože ta ždímala baterku tak, že byl pokles viditelný snad i pouhým pohledem na indikátor.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: Koukám na to, největší sešupy mi asi dělá telefon a hotspot (ten denně používám tak hodinu, víc ne). Pak ještě jedna logická hra, ale to je vždycky tak 20 min večer. Dost by mě zajímalo, jak Apple měří tu výdrž při telefonování, která se podle nich pohybuje třeba kolem 9 hod. Když mám jednou za čas třeba čtyři, pět, šest hodin na telefonu za den, tak fakt nabíjím min. třikrát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam