• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jinak drobnosti po pár dnech používání...
    - vrátil se původní výběr časů. Ten iOS 14 style byl masakr a nechápu jak to mohlo projít. To asi vymyslel programátor a po tajnu tam propašoval...
    - pokud nahráváte obrazovku a začnete volat, tak ta volací screena se nenahrává :-) Je tam jen pozadí. Divné... Hlavně že se nahraje kompletní průchod koíntakty... ale telefonovací screena kde je jen jméno ne...
    - v iOS 14 nešlo při spuštěním ClubHouse spustit natáčení videa (aby se nenahrával zvuk). Nyní to jde.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    mě po upgradu na iOS 15 a watchOS 8 mi přestal jít budík na hodinkách, zvoní jen na telefonu, co s tím?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Já na tý poslední stránce mám kromě togglu jen Summary 194 Records položku Recent Records s výřezem mapy, který nic nedělaj a button Clear History.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MADBANANA: Dodám, že iOS 15.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Můžu nějak z iPhonu vyšťourat Location Services logy? Potřebuju si vzpomenout na jedno místo, kde jsem cca před měsícem byl. Běžně k podobným účelům použiju lokaci z nějaký fotky, ale odtud žádnou fotku nemám. Objevil jsem, že v Settings>Privacy>Location Services>System Services>Significant Locations něco takovýho je, vidím tam 194 Records v časovým rozmezí, který by mi stačilo, nicméně mi nepřijde, že bych s těmi záznamy mohl udělat cokoliv jinýho, než je smazat butónem Clear History. Nápady?
    VACA
    VACA --- ---
    KAZATELL: Clovece port mod na to asi nebude, ted si nepamatuju jestli ten 30pin je primo na desce nebo na flex kabeli. Ale i tak by jsi tam musel mit nejakej extra logickej obvod kvuli zmene portu hadam.
    Co ale je mozny tam budto dat ssd, A existuje je mod kterej umoznuje vymenit ten miniaturni tocici se hdd za flashku nebo sd karty. Je to takova prave logika se slotama na nekolik karet najednou. Chova se to jako disk, akorat tam je nejaka horni hranice kapacity ze ten OS co v tom je nezvladne vic nez myslim ze 320giga pokud dobre vzpominam. Vetsi kapacitu pak uz jenom rockbox os, ale tim vy to pro me ztratilo vyznam. Zrovna co se tyce hudby tak mam rad ten appluv ekosystem a dynamicky playlisty..
    Myslim ze se to jmenuje iFlash, par znamejch to ma, ja jeste ne ale chtel bych pac se tim zasadne prodlouzi zivotnost baterie (ktera ani s diskem nebyla spatna) a teda taky mechanicka odolnost pac samozrejme tocici disk kdyz to spadne na zem nema moc rad. A to me se parkrat stalo za ty roky bohuzel. A jako facha to F pohode ale obcas je slyset ze ten disk je asi trochu acatej u me.. Ne pri poslechu hudby, ale pri poslechu ipoda jak ose obcas snazi neco nacist a roztaci plotny a zastavuje periodicky.. ale zatim teda maka vsechno nacte, klepu na stul.
    Ostatnim se omlouvam za OT. Myslim ze na nyxu byla i primo diskuze pro ipod classic nekde. Ale pocitam ze bude uz leta mrtva..
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    DOOSH: No tohle ti jako vyresi barcode/QR kod veci. Ale NFC to predpokladam nevyresi.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LBW: Ze na to mas tapnout a tam dat stahnout? (nebo jak to u tebe vypada?)
    LBW
    LBW --- ---
    Sedmicka mi ukazuje ios15 pouze jako "also available"
    Co mi naznacuje?
    MUXX
    MUXX --- ---
    DUCATIMONSTER: Kabel + iTunes by melo fungovat
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Ne, musi byt podpora ze strany distributora dane karty.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DUKED: Aha, já myslel něco úplně primitivního typu naskenuju chip/zadám kód karty a vložím to do wallet
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    MUXX: Ja si radsi pockam aspon na 15.1 :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jestli jde do wallet nahrát "custom" karta? Chtěl bych tam nahrát přístupovou kartu do práce.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MUXX: Jde nejak udělat , aby mi to stáhlo aktualizaci na ios 15 bez wifi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUXX:
    Vyšlo včera v 19,00...
    MUXX
    MUXX --- ---
    FYI

ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    PSYCHO: Treba na obezne draze ted meli (v ramci Inspiration4) iPhone s ultrazvukem do lightning konektoru.

Inspiration4 | In-Flight Update with the Crew
    https://youtu.be/E71ffwc13y4?t=835
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam