• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    ONDRA_PATA: alzaguard je spatnej
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ONDRA_PATA: mám na 12mini tenhle cca půl roku a v pohodě :)
    Kryt ESR Air Armor pro iPhone 12 mini - průhledný | iSTYLE
    https://istyle.cz/kryt-esr-air-armor-pro-iphone-12-mini-pruhledny-k.html
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    1700 za kryt mi přijde jako úlet. telefon nebudu prodávat, za rok můžu vyměnit (alza neo přes firmu). o magsafe zatim nemám vůbec zájem, možná časem. takže jsem se měl spíš zeptat, jestli jsou silikonový kryty do 500 použitelný.
    třeba alzaguard za 300 atd.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ONDRA_PATA: A proc ne ty appli Magsafe silikony?
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    nemate pls tip na kryt iphone 13 mini? idealne neco neklouzavyho (silikon) a ne moc tlustyho,takze asi nejakej kvalitni slikon slim cernej? ja mel naposledy na iphone 7 z ali a vydrzel mi 4 roky.skvele se drzel a odolnej i tenkej taky byl
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    KOC256: Z toho důvodu jsem zkusil 13 mini. To % na baterce tam proste je. Navíc je to poslední mini na kdoví jak dlouho takže upragovat dal nebudu. Osahal jsem si všechny a všechny krom mini už pro mě nejsou. Všechno je na mě obří a strašně těžký. Už těch 8 gramu navíc na tom mini je znát.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    FRK_R23: Nevěděl jsem...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DUCATIMONSTER: Tyjo super:) never jsem, že existuje kachna pro ios:)) dík;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ASAFA:
    Já byl péřesvědčen, že přejdu z 12 mini na 13 pro právě kvůli baterky. Ale byl jsem si to osahat a i když jsem měl 11 PRO, tak dneska mi to už přijde v ruce jako strašná cihla. tedy zejména díky rozměrům... Takže nyní váhám, zda přecházet na 13PRO nebo 13 mini - kvůli baterky (každé % dobré) nebo počkám na 14, ale není vlastně moc čekat na co. Mini nebude...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    FRK_R23: Ja používám na prohlížení tohle. Moc se v tom nevyznám , ale není to něco podobného? https://apps.apple.com/cz/app/duckduckgo-privacy-browser/id663592361?l=cs
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOJZA:
    ano. mají v sobě další bazmek. mám dva kryty, jeden bez přechodníku - funguje, ale je hodně slabý. Druhý s "přechodníkem" a ten je parádní...
    MUXX
    MUXX --- ---
    FRK_R23: Brave prohlizec umi nektery odfiltrovat.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JYRKA: Stejně už mě gugl sere, tak to možná změnim :))
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    FRK_R23: Nevim, jsem Safari positive :)
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Můžu prosím lama dotaz? Originál “magsafe” kryty na iPhone (13 apod.) - obsahují nějaký magnet nebo kov? Jde mi o to, jestli se dají použít s magnetickým držáčkem v autě bez toho, aby se do pouzdra musel vkládat dodatečný kovový plíšek (moje současné řešení u iPhone 11 Pro). Díky.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    JYRKA: Existuje verze pro třeba Chrome? Safari moc nepoužívám, ale na chrome už taky netrvám :)
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    Mini 13 oproti mini 12 mi přijde o parník těžší, i když je to snad jen 8 gramu. Tlustší o necelé 2 mm, ale i kvůli užšímu notchi a více vystouplych cockach mi přijde celkové ze působí tak nějak robustněji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No ja se snad s nicim letos nesetkal. Tedy ano o failech se docteme, ale kolik se jich realne tyka vas?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Každý rok jsem upgradoval tak nějak při release... a tady z nějakeho důvodu jsem si řekl, že počkám až na další verzi a vypadá to že jsem udělal dobře... :)
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Recent Siri Changes Remove Call, Email, and Voicemail Features Used by Low Vision and Blind Users - MacRumors
    https://www.macrumors.com/2021/09/29/siri-changes-features-removed/
    tohle je solidni fail od jablka a celkove mi prijde, ze co den, to nejakej drsnej bug. To tu patnactku vubec netestovali?:/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam