• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: Na první pohled je to pěkný, dokud na to člověk nesáhne, s otisky to pěkný není, jako nejpraktičtější s telefonů, co jsem měl se mi líbilo blackberry z30 a passport, tj ocelový rám a záda z takovýho měkčenýho plastu (soft touch)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    Mě se to líbí. A přeci jen je to i o designu...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ELECTRICKOTA: Já obecně vnímám použití skla jinde než na display za debilitu, bohužel tomu není úniku
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA:
    Vidíš a zrovna ten hodně lidí kvituje, protože není (nevnímá ho jako) kluzký. Pro mě je naopak ultrakluzký ten matný na pročkách...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KOC256: Mě zejména vadí skleněný povrch který je kluzký, proto mám rád tenký silikonový obal co se proste v ruce drží lepe.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    HOWKING: Ale nosis ho v brasne u pasu, což je za prvý hrozny - ale kazdyho věc a za druhy silné neprakticky, nosím spoustu kalhot, kratas a pokaždé to sundavat a nadávat by mne jeblo.
    A jak psal koc, kinklani na stole nesnáším.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOWKING:
    Nabídkaa odpovědi je OK, ale proč hned to jednostranné zdůvodnění?

Mě třeba vadí, že se mobil na stole kinklá. Což jasně ukazuje na to, že je určen k tomu, aby dostal obal...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    a nedělají ten samá na 13 mini co máš na 12 mini?
    TUILE
    TUILE --- ---
    HOWKING: pro takovy tam mam vysledky :*
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TUILE: Chybí mi volba nekupuji. Nevyrábím si z tenkého elegantního modelu baculatou kládu, jen proto, že se k věcem neumím chovat. Mám iPhone 8 od okamžiku jeho uvedení na český trh bez jediného škrábanečku a nikdy neměl ani zadní obal, ani ochranu displeje.
    TUILE
    TUILE --- ---

Obaly na iPhone kupuji

55 hlasy od 43 respondentů

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    W_NOICE78: na ten jsem koukal taky.na druhou stranu od spatnyho alzaguard nema zvyseni kolem fotaku,to by chtelo asi vyzkouset vylozene,aby ten fotak nebyl dost venku.

snad bych mohl ukecat prodejce na stanku s kryty k vyzkouseni par kusu
    CESKI
    CESKI --- ---
    Ja tedy už roky kupuji na iphone Ringke Fusion.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    W_NOICE78: né no, koženej mi nikdy nevoněl a od applu už vůbec :D
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    ONDRA_PATA: ja si zasadne kupuju kozenej kryt od apple, ale to asi neni to co chces 😉
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    W_NOICE78: diky.mozna bych jeste zvazil osvedcenej Spigen.driv jsem ho mel na 5s
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    ONDRA_PATA: alzaguard je spatnej
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ONDRA_PATA: mám na 12mini tenhle cca půl roku a v pohodě :)
    Kryt ESR Air Armor pro iPhone 12 mini - průhledný | iSTYLE
    https://istyle.cz/kryt-esr-air-armor-pro-iphone-12-mini-pruhledny-k.html
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    1700 za kryt mi přijde jako úlet. telefon nebudu prodávat, za rok můžu vyměnit (alza neo přes firmu). o magsafe zatim nemám vůbec zájem, možná časem. takže jsem se měl spíš zeptat, jestli jsou silikonový kryty do 500 použitelný.
    třeba alzaguard za 300 atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam