• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUCATIMONSTER: v poledne? Nezačíná spíš na nějaký konkrétní hodnotě teploty?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    BARTOLOMEJ: Omfg, omlouvam se, ze se ptam. Nekdy ta čára začíná az v poledne treba.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    DUCATIMONSTER: omfg - rozmezi teploty neasi?

Dnes bude nejnizsi teplota 3 a nejvyssi 14, aktualne je nejakejch 6 (to je ta tecka)

v Nedeli ocekavame teploty od 1 do 13 stupnu, zadna aktualni teplota neni, neb je sobota
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DUCATIMONSTER: Rozmezi teplot v tom dni. Nejvetsi zima 3 stupne, otepli se na 14 max. Barva se meni podle teploty
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JYRKA: Tomu nerozumim. Rozmezi čeho? Ta čára ma různou barvu.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DUCATIMONSTER: Rozmezi a okamzita teplota
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Co jsou tyhle čárky? Kvalita ovzdusi?

DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ONDRA_PATA: Messenger , iphone 12 pro, po aktualizaci na ios15 to mam také.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Teda neni to problem iOS, ale spis tech konkretnich aplikaci
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DSTEPZ: mezitim jsem zkusil ve WA a vpoho.
    diky,pockam na auktualizaci,nebudu resit
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ONDRA_PATA: Jj taky, ale je to problem iOS15 viz. https://www.iphonetricks.org/fix-videos-flickering-stuttering-in-ios-15/
    Zkousel jsem aplikovat, ale nepomohlo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    po prechodu na iPhone 13 mi zacaly problikavat videa,co mi nekdo posle.zatim jsem objevil jen v messengeru. nekdo stejny problem?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    EX_ESKADR: Pokud to chápu dobře, tak Apple Care+ můžeš platit měsíčně a to i déle než 2 roky.
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    SH_PANDA: mrknu, děkuju
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    EX_ESKADR: istyle
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    SH_PANDA: Koho bys doporucil? Jakej produkt?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    EX_ESKADR: za par k jsem si jej pojistil a uz mam diky pojistce treti kus. tu pojistku beru jako apple care.cz
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    KOC256: jj, takhle by mi to asi taky nevadilo. Je to složitější, jsou, ale pokud nejde o pojistku na blbost, kde nemá potřebu si s tebou pojišťovna vytřít zadek, tak je to poměrně komplikované. Kdyby měl někdo jiné zkušenosti, rád se nechám nachytřit..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EX_ESKADR:
    No nám to ve firmě pokrývá pojistka... Rozsekám IP, položím litr a jede se dále... Takže jiné komerční možnosti neznám. Ale snad jsou ne?

Třeba ČSOB kreditka ti na elektroniku přidává rok standardní záruky... (jo není to na rozsekání...).
    EX_ESKADR
    EX_ESKADR --- ---
    KOC256: to už je blízko, ale moc krátká doba

To jo, na banány, ale když to šéfuješ celý famílii, ne-jednou se z toho orosíš .)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    EX_ESKADR:
    AppleCare?

Jinak ano chápu, že si koupit něco za plno peněz a pak si to nechat spadnout při dané křehkosti je průšvih. Ale jak se říká: Kdo chce mít opici, musí mít na banány.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam