• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    KOC256: Apple mapy mají nejlepší navigaci v jízdních pruzich
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: Jasne, zatocil jsem na cestu, kudy jsem projel rano a ejhle waze to v ten monent prepocital a sup cas dojezdu minus tricet minut
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEIKSAC:
    a vis jiste ze to slo lepe jinudy? Zazil jsem i chytroliny co "presne vedi" kudy jet a pak jsem prostal nejakou tu chvili v kolone.
    Co vim tak obcas ma problem v mestech a jejich propletani se ulickami, kde misto po hlavni vymysli peknou sachovnici mezi baraky, ale to chce jen trochu zdraveho rozumu :-)

Jinak uz jsem se dvakrat setkal s defaultnim zapnutim privozu, kde jsem stal na madarske strany dunaje a napsalo mi to at pokracuji rovne... a tento tyden to brachu navadelo na druhou stranu balatonu, protoze to pak ferrynou bylo kratsi... :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    JYRKA: Pred mostem, ano. Mam cestou na zahradu a poskytla mnoho plnych nadrzi bez starosti
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Waze jsem prestal pouzivat, optimalizuje na krev a neda se podle toho jezdit.
    DEIKSAC: to myslis tu benzinku v Mesicich? Nikdy jsem tam netankoval, radsi jezdim ke globusu :)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KOC256: Ale teda ten waze se umi nekdy predvyst. V Polsku jsme s jeho pomoci udelali vylet, smer tam dal nejkratsi a nejrychlejsi cestu, aby vecer smerem zpet vymyslel neco o 20km a 30 min delsi.
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    JYRKA: Tak to uz asi zerogas nebude podstrelovat cenama ONO, coz?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jako i když jsem fanda Applu, tak zatím jsem nenašel důvod mapy Applu nějak upřednostňovat.
    - auto = waze
    - rychlé hledání, orientace = mapy.cz
    - nějaké srovnávání streetview = google/mapy.cz
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    JYRKA: Díky za info, ten most potrebuju!:)
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    JYRKA: Né úplně aktuálních mapových podkladů Applu jsem si všiml na nově otevřeným úseku Karlovarský dálnice asi měsíc po otevření, nějakou dobu jsem si říkal jestli jsem neminul zákazový značky. Není to příjemnej pocit
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DOTCOM: Ano :)
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    JYRKA: Mesice? :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Jen rychlý test map.
    Dnes po dvou letech u nas ve vsi otevreli most pres zeleznicni trat.
    Google Maps, Waze, Seznam mapy zmenu zachytily.
    Apple Mapy a ABRP ne.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    CROSS: Díky. Super.
    CROSS
    CROSS --- ---
    COWBOY: Do místa, kdes míval to tlačítko, položíš prst a potáhneš dolů.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Určitě to tu už bylo, ale nemůžu to najít. Přešel jsem i iPhone 7 na X. Na 7, když jsem si potřeboval posunout hořejšek níž, stačilo double click na home button a bylo to. X home button nemá, tak se prám, jak se to dělá? Když držím telefon jednou rukou a potřebuju klikat v rohu nahoře, tak na to mi už prsty nestačí. Díky
    TEEPEK
    TEEPEK --- ---
    Ahoj všichni, máte někdo prosím tip na dobrý iPhone servis někde okolo pražského Žižkova? Potřebuji nové sklo na sedmičku. Díky moc
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Nemate nekdo zajem? Nebudou!

MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    MADBANANA: me se tohle celkem casto stava s o2 na iP12Pro. Porste z nicehonic v Praze, kde neni nic, co by signalu branilo to spadne na nulu a pak zas na plnej behem vteriny... a to oba signaly. Tedy jak ten z fyzicky sim karty, kde mam mobilni signal, tak esim, kde mam jen data. v tuhle chvili na Veleslavine 2 carky u obojiho...
    KIA
    KIA --- ---
    MADBANANA: Je mozny ze to nesouvisí, ale já mám teď od nějakého update problém s iPhone 11 když volám z auta. Ale JEN na Vodafone simce. A jen když volám někomu dalšímu kdo má Vodafone iPhone. Takže očividně tam něco na Vodafone měnili. Na chvíli pomohlo napr vypnout VoLTE.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam