• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JYRKA: Ja ji psal a neodpověděla :D
    TIGU
    TIGU --- ---
    JYRKA: Pouze pokud bude sedět.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Nemate nekdo zajem? Nebudou!

MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    MADBANANA: me se tohle celkem casto stava s o2 na iP12Pro. Porste z nicehonic v Praze, kde neni nic, co by signalu branilo to spadne na nulu a pak zas na plnej behem vteriny... a to oba signaly. Tedy jak ten z fyzicky sim karty, kde mam mobilni signal, tak esim, kde mam jen data. v tuhle chvili na Veleslavine 2 carky u obojiho...
    KIA
    KIA --- ---
    MADBANANA: Je mozny ze to nesouvisí, ale já mám teď od nějakého update problém s iPhone 11 když volám z auta. Ale JEN na Vodafone simce. A jen když volám někomu dalšímu kdo má Vodafone iPhone. Takže očividně tam něco na Vodafone měnili. Na chvíli pomohlo napr vypnout VoLTE.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KOC256: Ta wifi právě není žádná hitparáda a proto mám wificalling vypnutý.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MADBANANA:
    tu wifi máš stabilní? nesnaží se to nějak napojovat volání přes tu wifi (VoLTE)?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Poslední dobou se mi často (dneska i několikrát za den) stává, že mi na iP12Pro vypadne signál Vodafonu s fyzickou simkou. Zatím jsem to pozoroval jen, když jsem byl doma na wifi. Netušíte, čím to může být a co můžu zkusit, abych se toho zbavil?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Jdou v automation vytvářet akce na základě 2 (nebo víc) podmínek? Třeba Bluetooth a čas nebo lokace?
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    MUSTAFA: obnovil jsem přes itunes a hned se objevila hláška o blokaci vlastníkem @hotmail.com ..takže čorka :D
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    TANTRAMAN: No ptám se, o čem mluvíš. O žádný neinvazivní technologii jsem zatím neslyšel, respektive takový, která nestojí nesmysl.
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    DSTEPZ: Ale ne od jablka
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    DSTEPZ: Ono už to existuje, měří ti to insulin v krvi online.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Pokud tohle Apple dotáhne do konce, tak klobouk dolů.

Apple Watch Series 8 Suppliers Developing Blood Glucose Monitoring Components - MacRumors
    https://www.macrumors.com/2021/10/25/apple-watch-series-8-blood-glucose-sensors/
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    Ahoj, mám tu iphone 6s a v nastavení nemá ani možnost aktualizace ani volbu Smazat data a nastavení. Účet na něm nejde přihlásit ani vytvořit nový. Zkusil jsem ho smazat 10x špatným zadáváním kódu, ale jen pořád opakuje hodinový interval. To bude asi na podporu co?
    PELDA
    PELDA --- ---
    W_NOICE78: wifi
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    PELDA: Stává se mi od iOS 15 to, že cca po 5 min se mi odpojí. Když připojím znovu, pak už drží. (11 Pro a Air M1)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    PELDA: bezdratove nebo dratem?
    PELDA
    PELDA --- ---
    IP13 - udělám hotspot ale notebook se náhodně odpojují, dřív nebo později, zhruba každých pět minut. Předtím na IP8 spojení drželo klidně celý den.
    Nesetkal se s tím někdo?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    WOJTISHEK: Pak určitě těch 320 AAC, lossless nemá smysl do AirPods cpát, neumí to.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    PHAILO: Tidal ma 320kbps AAC, potom lossless audio (16bit/44.1kHz) a nejvyssi ma master quality (up to 24bit/352kHz)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam