• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRIPLT: nezůstanou
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    HONCKA: Jj, ale myslel bych, ze zustanou fleky z izolepy na cocce.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRIPLT: na tu izolepu se ti právě nachytají drobné fragmenty
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    TRIPLT: S tou izolepou bych to nedělal, tady je trochu lepší výměna https://youtu.be/6d_813j2QKI
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Pohoda to me ted trochu uklidnuje, ze to neni vlastne zasah do telefonu. Jen teda potom co tam lepil tu izolepu nchapu, ze pres tu cocku slo jeste vubec neco videt :D
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    TRIPLT: takto to delají Indové 😃 https://youtu.be/MVBBUQAHpCc
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: To je presne to ceho se bojim, ze to necham opravit "nekde" za 500-1000 Kč a telefon odepisu.

Bohuzel me ceskyservis velmi pobavil (psal jsem email)... prvni odpoved, takovou opravu neprovadime a na muj dotaz jake teda maji reseni mi prisla odpoved, ze pouze vymena cele jednotky za novy kus :D

PIFKO: diky, 1 servis s pozitivnima recenzema se mi podaril vygooglit v Ostrave.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    Co Cesky servis? Dela zarucni opravy a toto by snad taky nejak umel.

Kolega si nechal po znamosti v Karoline menit snad rozbite sklo a skoncilo to tim ze mobil odprodal na nahradni dily, protoze po skvele “odborne” oprave mu kolisal signal tak znatelne, ze ten mobil byl nepouzitelny a pak mu ho opravit nechteli uz nikde.

Tak jen abys to nemel zadarmo drahe…
    PIFKO
    PIFKO --- ---
    TRIPLT: V Praze jsem si pred par lety menil sklo u iPhone 7. Byl to nejaky shop ala https://www.opraveno.com
    Stalo to asi 500, myslim, ze to bylo na pockani. Asi uz tam zpatky nedali safirove sklo, ale aspon to nehazelo prasatka pri foceni... )
    V Ostrave jsou podobne kramy, tak bych se zeptal tam
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    SINEAD: Taky sem po prechodu z And resil a nic lepsiho nez tohle jsem nevyresil

Nastavim ten reminder na ukonceni az nekdy vecer a v ty dobe trvani reminderu se zobrazuje a tim ho stihnu za ten den vyresit :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Zdravim, stala se mi takova nemila vec... pri padu asi z 20cm prasklo u iphone 11 sklo u zadniho fotoaparatu.

Neresil jste prosim nekdo uz tuto opravu? Nedari se mi zjistit zda jsou nekde schopni vymenit pouze sklo. Po pravde to vypada, ze spis nejake pofiderni servisy nabizi jen tuto moznost.

(Ostrava, nebo Olomouc)

Dekuji.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    KOC256: No...to je drbani se pravou rukou na levym uchu no.
    MUXX: Sakra.
    MUXX
    MUXX --- ---
    SINEAD: remindery z google calendare mi taky mizely. nakonec jsem to vzdal a pouzivam iphone reminders
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SINEAD:
    konkrétní appku nepoužívám, ale ten UC je asi dost specifický. Na to by se hodil spíše nějaký úkolovník.
    Nativní aplikace "připomínky" třeba... Nebo podobné věci řeším přes poznámky (bez termínu).

Ale to jsi asi slyšet nechtěla...
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    KOC256: No cece ja takovyho cloveka k ruce mam a nektery veci nevi, protoze je proste nikdy nepouzil (od zacatku to ma tak ze tohle proste na iPhone neexistuje).
    A mam standardni Google Cal. appku stazenou z iStore. Funguju tak, ze mi vybehne reminder, kouknu o co bezi a necham dle nalehavosti. Napr. v praci zrovna neco delam. Pak se k tomu vratim treba cestou na obed. IPhone mi to ale cestou na obed jiz nezobrazi, coz pro me znamena, ze na to zapomenu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SINEAD:
    No na začátek, by bylo fajn ty logické věci asi řešit s někým kdo iPhonu rozumí, protože nejednou jsem se setkal že ty logické věci byly jen zvykem a existuje k tomu (logická) náhrada na straně iPhone.

Co se týče tvého problému, tak jedná se o nativní kalendář se synchronizací a nebo mluvíš o nějaké speciální aplikaci pro G-kalendář? Já používám nativní a s kalendářem nemám žádný problém. Ale možná to jen používám jinak. Úkol/událost buď splním nebo přeplánuji - netlačím za sebou pohrobky.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Zdravim. Po prechodu z Androida a vydejchani zacatecnickeho rozcarovani z absence nekterych logickych veci jsem narazila na neco, co me vylozene komplikuje zivot a nejak to nemuzu fixnout. Jde o Google Calendar. Kdyz mi tam vybehne reminder, tak prestoze mam zapnuty vsechny notifikace do plnejch tak se mi objevi jen pri swipe zeshora. Kdyz to "rozkliknu", ta notifikace zmizi uplne - coz se pri vytizenosti my kebule rovna na zmizi do vecnych lovist. Na Androidu to tam viselo do doby, nez jsem na tom nedala "Mark as done". To tlacitko "Mark as done" tam porad je, ale jaksi ztraci ucel. Je tu nekdo kdo by mi v tom poradil?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SH_PANDA:
    No bacha. Waze je v tomto taky napikaču. Pokud chceš něco stálejšího, tak tam musíš dát tuším "jiné nebezpečí" (nebo tak něco) a toho si teprve někdo kompetentní všimne.
    Stejně tak to funguje i u válcování. Můžeš vyválcovat kilometry, ale nikoho to nezajímá, dokud to ještě dále neoznačíš (právě nějakou tou specialitkou).

Ale pravdou je, že by to chtělo něco z první obrazovky co jde bezpečně ovládat za jízdy.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ONDRA_99: no za mne, kdyz tam nebude na 2 kliky button ktery to udela a posle vam diagnosticke data tak za jizdy nikde lovit nic nebudu a zastavovat taky ne. Sorryjako. Imho potrebujete nejake hlaseni ala waze. Max 3 kliky na max 12 velkych ikon. Za jizdy nejsem ochotny nic co vyzaduje vic soustredeni udelat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam