• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    KOC256: jo tak iCloud koukam beru, stejne jsem chtel nejaky cloud disk na fotky, diky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    REFLEX:
    - pokud se nebojis platit par korun za iCloud, tak na mobilu muzes mit jen nahledy... Mi to dela z cca 60 GB fotek asi 3 GB.
    60 GB fotek mam od roku cca 2011 a fotek mam asi 20 000
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co jsem to teda jeste zkoumal tak ten tele co je v 13 pro a neni v 13, dela fakt krasny portrety.

Ted otazka jestli 128gb bude stacit :/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    W_NOICE78: 12 PRO MAX mela lepsi stabilizaci nez 12 PRO. U 13 si to asi pletu no… 13 PRO a MAX jsou stejne.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    KOC256: 13 pro ma novou optiku a je stejna jak v pro tak v max. Zadna optika z 12 pro max v 13 pro neni https://www.apple.com/cz/iphone/compare/?modelList=iphone13promax,iphone12promax
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    JYRKA: To je blbost. 12pro jsem mel mesic, ted mam 13 pro a foti to stejne. 😉
    KOC256
    KOC256 --- ---
    REFLEX:
    to je aktuálně to kde je největší tok vývoje.

loňské 12 PRO jsou v aktuálních 13 (nePRO)
    loňské 12 PRO MAX jsou v aktuálních 13 PRO

Takže otázkou zda chceš nutně to best off za best off cenu a nebo kousíček třeba couvneš... i fotky z 12 PRO jsou super, kde je jak tu bylo zmíněno i lidar.

A vlastně jsou super i fotky z 12 mini. Tam jsou pak spíše drobné nuance než nějaké skoky.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    W_NOICE78: 12 pro pry foti jako 13 ne-pro.
    Jsem nekde cetl a jako majitele 12 pro me to nastvalo :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    REFLEX: Pro ma Lidar, ktery vyuziva pri foceni. Nevim jak je to cenove, ale mozna by ji stacila 12 pro.
    CROSS
    CROSS --- ---
    REFLEX: Ano, má. (Pro má navíc objektiv s delším ohniskem, třeba na dětský portréty dobrej.)

(Samo zrcadlovka je zrcadlovka, ale to je jiná věc.)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Chci manzelce koupit Iphone jako nahradu zrcadlovky ktera je opruz furt tahat, hlavne na focenk rodiny

Byl jsem rozhodlej pro 13ku, ale videl jsem video kde rikaji ze 13 pro ma o dost lepsi fotak, ma to cenu?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    TRIPLT: Nesmíš to dělat kobercovkou :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRIPLT: nezůstanou
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    HONCKA: Jj, ale myslel bych, ze zustanou fleky z izolepy na cocce.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRIPLT: na tu izolepu se ti právě nachytají drobné fragmenty
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    TRIPLT: S tou izolepou bych to nedělal, tady je trochu lepší výměna https://youtu.be/6d_813j2QKI
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Pohoda to me ted trochu uklidnuje, ze to neni vlastne zasah do telefonu. Jen teda potom co tam lepil tu izolepu nchapu, ze pres tu cocku slo jeste vubec neco videt :D
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    TRIPLT: takto to delají Indové 😃 https://youtu.be/MVBBUQAHpCc
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    KOC256: To je presne to ceho se bojim, ze to necham opravit "nekde" za 500-1000 Kč a telefon odepisu.

Bohuzel me ceskyservis velmi pobavil (psal jsem email)... prvni odpoved, takovou opravu neprovadime a na muj dotaz jake teda maji reseni mi prisla odpoved, ze pouze vymena cele jednotky za novy kus :D

PIFKO: diky, 1 servis s pozitivnima recenzema se mi podaril vygooglit v Ostrave.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT:
    Co Cesky servis? Dela zarucni opravy a toto by snad taky nejak umel.

Kolega si nechal po znamosti v Karoline menit snad rozbite sklo a skoncilo to tim ze mobil odprodal na nahradni dily, protoze po skvele “odborne” oprave mu kolisal signal tak znatelne, ze ten mobil byl nepouzitelny a pak mu ho opravit nechteli uz nikde.

Tak jen abys to nemel zadarmo drahe…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam