• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ONDRA_99: proc se asi resily problemy s nyxdroidem, kvůli tomu ze stará verze nesplnovala bezpecnosti minima. ale nechtěl jsem tu resit android vs apple, je to diametralne odlisnej přístup pro lidi s úplně jinyma cilema, a zesměšňovat jednu ci druhou stranu by bylo hloupý (ne ze bych par popichnuti na jabkare nemel :)
    každopádně dik za vyřešeni me otazky.
    tak at se daří vespolek :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    ONDRA_99: nevim no, za dobu co mam androidy dostavam aktualizace dost často
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    BRKODLAK: Spis je to tim ze tam hodne lidi na bezpecnost kasle (jinak by si nekoupili telefon co aktualizace casto poradne ani nedostava) a tak se tam ruzne reseni jak neco obejit vic hledaji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRKODLAK:
    Ja nikdy nemel android, tak tu nechci srovnavat a odhadovat co je dobre a co spatne a proc tomu tak je.

Minimalne Apple pokud vim drzi minimalne 5 let garanci. Zatim co i u Sansungu byla slibovana aktualizace a nikdy neprisla a za par let byl mobil na vyhozeni (zkusenost kamaradky).
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KOC256: chapu, jak u androidu (apple jsem nikdy nemel) ale u androidu jsou cesty jak i tohle resit, ale to je tim, ze to neni uzavreny systém, ze?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRKODLAK:
    Bezpecnost a moznosti. Hodne zjednodusene, kazda nova verze ma nove pravidla jak ty programy psat. A kddyz chces si to jako vyvojar zjednodusit, tak optimalizujes na posledni verzi a to ze 0,01% lidi ma IP3, neni pro tebe zajimave...

A nabizet vice verzi (i ty stare) by znamenalo, ze ty stare nikdo nebude udrzovat a budou bezpecnostni riziko.

Je to fakt hodne zjednodusene napsano.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    KOC256: jako slape fakt plynule, neni žádná alternativni moznost jak tam dostat stary verze aplikací, pripadne jina úprava softwaru, nebo to je prave to co dela apple aplem? doufal jsem.ze si zahraju angry birds jak kamos co mel iPhone jedna když vysel a ono nic.
    Proč to tak je? Steucne...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRKODLAK:
    na nastenku, prodej sberateli
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LOLRUS:
    icloud.com
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Ahoj vespolek! Dostala se mi do rukou relilvie ve forme iPhone 3. Nějaké tipy, jak se da jeste vyuzit? Chtel jsem z nej udelat jen blbej spotify player, ale nejak uz tam nejdou nainstalovat zadne aplikace (da se tohle nejak poresit) pripadne, k čemu by se dal vyuzit krome chytání prachu?
    LOLRUS
    LOLRUS --- ---
    Ahoj, prosim mam lama dotaz, v zari jsem si dokupovala misto na icloudu a ted jsem chtela stahnout fotky kvuli tvorbe kalendare a od zari tam zadne nevidim, jen starsi. prohlizim pres windows. v telefonu fyzicky nejsou, odnekud se stahuji...prosim poradte technickemu antitalentovi kde je ma hledat?:) diky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TAURUS:
    Toto byla chyba hned co to zavedli. To jako ještě neopravili? nebo nevydali doporučení co je třeba dělat jinak (zakázal instalace třeba?)?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    Mně time limity na na iOS fungují dobře. Jen kluci přišli na trik, že když aplikaci odinstalujou a nainstalujou, tak už time limity nemá, tak je to třeba občas kontrolovat.
    MUXX
    MUXX --- ---
    HONCKA: Ale mas pravdu. To mi pripomina, ze jednu dobu ten time limit fakt fungoval nejak podivne - jakoby vubuc nepocital cas. Ale uz nevim jak jsem to vyresil. Mozna backup/restore.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    MUXX: nevím, prostě nefunguje mi na tyhle konkrétní 2 ani time limit, ani klidový čas. Já tyhle 2 aplikace nevidím ani v těch purchases, co jsem googlil, tak nejsme sám
    MUXX
    MUXX --- ---
    HONCKA: Roblox pres screen time urcite funguje. Posloucham brblani ze “roblox uz je dneska zablokovany pres screen time” vicemene kazdej den.
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    PUEBLO: diky
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    zdravim, poprosil bych zde o radu, existuji nejaky prehledny stranky se sumarem/recenzemi/porovnanim bezdratovych sluchatek, ktere se daji pripojit k iPhone 8, diky
    DUKED
    DUKED --- ---
    FLLIP: To same Brno Vankovka v zari, sel jsem tam pro ipad mini, totalne neorganizovana rada. Vyzvednuti predobjednavek/zakazici s cimkoliv jinym, jeden prodavac delal vse, druhy celou dobu cumel do notasu, nevzal nikoho, treti osoba prisla sem tam kouknout na dav. Uplne jsem si vzpomnel, proc jsem tam uz dobrych 7 roku nebyl (to same tenkrat Ostrava)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam