• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    ZVIRATKO: Pro ostatní: třeba tohle, možná to je i to samé:
    How to Remove AirTag Speaker to Disable AirTag Sound - MashTips
    https://mashtips.com/remove-airtag-speaker/
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MADBANANA: strcil jsem to do google, prvni odkaz? :) neco takoveho... otevre se kryt, vynda se baterka, a pak se proste vyloupne elektronika z toho obalu, idealne plastovej rypak, ale ja to delal malym sroubovackem (protoze mi fakt nevadi ze nekde neco podru a ani nevim jestli to ma byt vodotesny a jak moc...). Jediny rozdil proti navodu byl, ze tam jim zustane ten reprak na elektronice a opatrne ho sundavaji aby neznicili tu civku uprosted (nebo tak neco), zatimco u me to slo vcetne toho vnejsku pipaku, ten proste zustal prilepenej k tomu obalu.. uz si presne nepamatuju a neni to dulezity pokud to neplanujes vracet zpatky.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ZVIRATKO: Díky za inspiraci, taky jsem přemýšlel o podobném použití. Vykuchání pípáku najdu na ifixit?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    ZVIRATKO: Dekuji moc, to jsem potreboval vedey.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    GIOMIKY: zalezi na mnozstvi iphone v okoli. Ja treba dal jeden airtag (s vykuchanym pipakem) malymu do skolni tasky, a poloha se klidne nekolik hodin nepohne, protoze proste v prvni tride moc deti iphone nema :) ale jen co se pohne nekam na chodbu tak se objevi. Obcas je ta poloha trochu zavadejici - napriklad kdyz ranni poloha je pred skolou, tak se tam jakoby drzi i dal, prestoze skutecna poloha je o 100m jinde, protoze si to rekne "asi jsem se nepohnul" a radsi to uda tu uz neplatnou ale presnou polohu predtim. Ale to fakt hledam chyby.
    Takze mimo civilizaci bych to moc optimisticky nevidel, byl by zajimavy experiment pohodit to nekde uprostred louky a zkusit to najit s par iphonama...

Nejhorsi na Airtagu je asi nemoznost sdileni v rodine nebo se znamejma, takze Airtag v tasce vidim jen ja, mama ne...
    Trochu blby jsou taky ty privacy opatreni - kdyz bude mit ucitelka iphone tak ji to nejspis bude strasit tim, ze ji nekdo stalkuje, a reprak jsem vyndal aby to nezacalo nekde ve tride pipat (to je diky bohu celkem jednoducha operace).
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Co me na AirTagach bavi ze vseho nejvic je malickost “location: with you”, takze muzu v aute nebo ve vlaku rychle zkontrolovat, ze jsem nezapomnel klice a penezenku bez prehrabovani v batohu. A pak taky notifikace, ze jsem neco z toho zapomnel.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    FLLIP: No jako jestli v iCloudu vidim, kde tag je. A jak moc je to spolehlive. Predpokladam, ze to bude fungovat akorat v huste obydlene oblasti, kde je mnoho uzivatelu s mobilnim internetem, apple telefony a zapnutym bluetoothem. Ale kdyz se vyjde mimo civilizaci, tak to prilis nezafunguje, ano?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    AirTag jsou teď navíc u CZC ve slevě https://www.czc.cz/apple-airtag-sada-4ks/316009a/produkt
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    GIOMIKY: Mám dva, funguji tak jak je popsáno. Spis na co konkrétního by ses chtěl zeptat.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    VASALOPETE: Jak píše SUBTITLES… A pokud se ti to stává omylem, vyvaruj se krátkého swipe směrem dolů při spodní straně displeje.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Ahoj, prosim, jak a jestli funguje ten AirTag? Nemate ho nekdo?
    LADJA
    LADJA --- ---
    VASALOPETE: na ovladani jednou rukou v aute....:)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    VASALOPETE: lepsi dosah na horni stranu displeje (oceni lide s malou rukou a velkym telefonem)
    VASALOPETE
    VASALOPETE --- ---
    Ahoj, k cemu je pls toto sjeti obrazovky aplikace dolu? Se mi to stava pravidelne a netusim k cemu mi to muze byt uzitecny. Diky

HONCKA
    HONCKA --- ---
    BLACKDRAGON: záleží, jaký přednesv preferuješ a taky pohodlí je individuální, jestli chceš neutrální až studiový, tak bych se podíval na Audio-Technica ATH-M50xBT2
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    BLACKDRAGON: Bose QC35.
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    diky vsem za pomoc, jiz iphone mini 13 zakoupeno, chtel sem se zeptat zda mi poradite nejake bezdratova sluchatka, ktere pracuji s iphonem - nechci spunty, po kterych znackach sa ohlizet? cenovy rozptyl 2000-8000kc, jsem trochu smlsany hifi, nepredpokladam umernu kvalitu, jen aby mi se mi ze zle kvality nedelalo spatne, napr herni sluchatka na poslech hudby boli pro mne sklamanim (SteelSeries Arctis 7)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    nemate nekdo zkratku (pripadne nastaveni), ktery by udelalo, ze kdyz si dam na ruku hodinky a odemknu je, tak se vypnou zvuky, a notifikace pujdou jen pres hodinky, a kdyz hodinky mit nebudu, bude telefon normalne v hlasitiym modu?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Možná ne everyone, ale tenhle týpek si teda vyhrál.
    How the World's First USB-C iPhone was born
    https://www.youtube.com/watch?v=FVEQJNRmfDQ
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Everyone Is a Genius: Apple Will Offer Parts and Tools for DIY Repairs | iFixit News
    https://www.ifixit.com/News/55370/apple-diy-repair-program-parts-tools-guides-software
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam