• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HAVANA: Da se to ochcat, pokud si koupis hodinky. Pak se z ochcavky stane feature :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    na i13m jsem upgradoval z prvniho SEcka, a ten poskok o sedm nebo kolik generaci je fakt znat...a faceID je uplna zavislost...

nicmene: jak je to s odemykanim s rouskou? da se to nejak ochcat?
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    BOXY
    BOXY --- ---
    REFLEX: Já kupuju Spigen obaly (mám teda 13 mini, ale mají i na 13 pro https://www.alza.cz/spigen-crystal-hybrid-mag-black-iphone-13-pro-d6733542.htm?o=2) a skla takový, který jsou dobře hodnocený na Amazon.de (bývají tak za 150.-/ks)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Ja na dodavku laptopu ktery mely prijit za tri tydny cekal pres 2 mesice.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TANTRAMAN: Neni.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    AOTEAROA: U toho obalu mi vyhovuje, že kolem čoček je ten plast víc vystouplý než ty čočky, takže je to částečně ale docela dost chrání před poškozením. Aspoň při pokládání na rovnou plochu.

Jinak skla jsem neměla na mobilech ráda a radši fólie, ale tohle sklo zatím fajn (dva týdny).
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    REFLEX: To je samozřejmost
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak zitra prijde Iphone 13, dodrzili na den presne datum doruceni :)

Kupujete na to nejaky ochrany sklicko/obal? a kdyztak jaky? (bratr rikal ze ma vepredu pak vzadu na cocku i pozdro/obal)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    můžete mi dát lip na nějakou levnou redukci lighting usb-a, chci dcerce propojit ipad s midi klávesama
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FLLIP: Make sense :(
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HAVANA: Imho se to s lightning dělat nebude, protože licenční poplatky... Se s tím smiř :)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Diky :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    konkretne tohle
    FIXED ICON Vent do ventilace s kloubem černý - Držák na mobilní telefon | Alza.cz
    https://www.alza.cz/fixed-icon-vent-do-ventilace-s-kloubem-cerny-d5553019.htm

uz mam druhou, u ty prvni se odlepila ta guma, co je na tom ventilacnim drzaku
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    TRIPLT: ted mam nejakej fixed, na starej telefon (magnet na nabijecce, magnet v krytu). prilepim, strcim do telefonu kabely a jedu
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    HAVANA: Posli prosim tu nabijecku/drzak, kterou mas. Dekuji :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    W_NOICE78: diky. taky moznost :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    nevite nekdo o spolehlivy magsave autonabijecce, ktera se pridela na ventilacku a da se napajet pres lightining?

zatim nachazim samy co se pripojujou pres USB-C (potrebuju lightingn, protoze mam v aute kabel vedenej skrz palubni desku, takze to nechci cely predelavat abych ho vymenil za USB-C
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam