• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUCATIMONSTER:
    Cloud ti resi mnohem vice. Zalohy, prenosy mezi zarizenimi, … A taky to, ze pak ti staci mnohem mensi uloziste na mobilu.


    DUCATIMONSTER:
    Ja si uz pted casem uvedomil ze zadarmo neni nic a tak obcas vyhledavam moznost jak “podekovat” za programy/sluzby, ktere vyuzivam. Ale to jen tak pro prezentaci meho pohledu na vec.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Možná bych to předplatné i kousnul, kdyby to ty fotky zařadilo do galerie a umělo v nich vyhledávat. Ale prostě mi to moc nedává smysl , platit cloud , když mám v telefonu volných 100gb.
    WAKI
    WAKI --- ---
    WAKI: Jo tak sorry 5gb taky zadarma a 50gb 25kč měsíčně. Ale tím že máš fotky na googlu tak předpokládám že ti nehodí asi 5gb. Tak v tom případě jsem v koncích
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    KOC256: Nejde mi o to 1 euro měsíčně. Nemám prostě rád předplatná.
    WAKI
    WAKI --- ---
    DUCATIMONSTER: I cloud mas 50gb zdarma, ale ok beru, pak už mě jiná varianta nenapadá.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUCATIMONSTER:
    Na icloudu mas taky jen par GB zadarmo. Pak to stoji zabijackych 20 Kc mesicne :) snad za 50 GB.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    WAKI: Bohuzel to právě je pouze 5gb zdarma. Ta snížená kvalita mi nevadi , jsem rad ze je vubec mám. Ale přál bych si je tam zařadit. Icloud si platit nechci.
    WAKI
    WAKI --- ---
    DUCATIMONSTER: Se sníženou kvalitou moc toho neuděláš. Už to máš osekaný. To je jak kdybys z fb fotek se snažil dostat original. To už je nějak zkomprimovaný a bude dost náročný z toho dostat kvalitnější foto jednodušší cestou.
    WAKI
    WAKI --- ---
    DUCATIMONSTER: To nevím teoreticky to zkusit stáhnout par foto z googlu a narvat je do icloudu tam je 50gb zdarma. Tak těch 15gb fotek co máš bys tam v klidu asi nacpal. A tepreticky by si s tím měl icloud poradit. Když je tam nacpeš jako nové fotky. Bez poskvrny od iphonu.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Z toho Google photos se tuším daji stáhnout v nějakém archivu. Oddělit bych je pravděpodobně podle datumu před /po nákupu iphone asi také dokázal oddělit , ale jak je nacpat do galerie iphonu a umístit pred všechny fotky co mám v galerii? Ideálně také aby se v nich dalo vyhledávat stejne jako ve stávajících - podle místa a obličejů.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    WAKI: Jj, neomezené úložiště a snížená kvalita jsem tehdy zvolil. Ted tam mam 15gb fotek a icloud nepoužívám . :/ Moc nevím , co s tím.
    VACA
    VACA --- ---
    BINARY_PARANOIC: jj jednou jsem to tu resil ja.
    Ale na iphonu se na porno nedivam, jestli je to co jsi myslel tim “ehm ehm zajimavy weby”. Ma moc malou obrazovku;)
    Ale ja nejedu ani jiny pochybny weby s pilulkama na rust vlasu etc. Sam nevim jak jsem k timu tenkrat prisel.
    Kazdopadne tohle WAKI mi to tenkrat vyresilo
    WAKI
    WAKI --- ---
    DUCATIMONSTER: V google photos jsi si volil kvalitu zálohy. Bud neomezené úložiště nebo 5gb tuším v nezměněné velikosti. Takže záleží jak máš nastaveno v googlu a podle toho se bude odvíjet kvalita. Osobně bych nahrával asi na icloud. Pokud používáš. A porovnáním kvality fotografii nevím jestli uspěješ, přes nějaký program. Ale na huawei si vzpomínám že mi to nabízelo duplicitní fotky a já si mohl vybrat jakou chci. Ale na applu jsem na to ještě nenarazil.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Lze nějak nahrát v co nejvyšší kvalitě fotky z Google photos do galerie iphone ? Idealne aby se to roztridilo podle datumu a shodné fotky nechalo v lepší kvalitě.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PAYA: Ty jo, nic mě nenapadá. Nedostaneš k tomu krabičku, sluchátka a ani obal s krycím sklem. Takže to budeš muset dokoupit.
    Teď jsem tam kupoval SE 2020, byl v kategorii C, ale za 4900. Ten škrábaneček na skle se dá vydržet, obzvlášť, když vím, jak moje děti demolují telefony.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    PAYA: Taky jsem tam par starších telefonů koupil a ok
    PAYA
    PAYA --- ---
    JYRKA: Diky! To jsem potreboval slyset. Je tam neco specialniho na co si dat pozor?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PAYA: Nakoupil jsem tam 3 telefony pro deti a spokojenost.
    PAYA
    PAYA --- ---
    Má někdo tady zkušenost s nákupem bazarového iPhone z mobilní pohotovosti, případně dáte někdo tip odkud odjinud? Mladej si roztřískal šestku která mě bez poskvrny vydržela asi 4 roky 🙄
    WAKI
    WAKI --- ---
    SINEAD: V nastavení->kalendář->účty. Tam ať se podívá na účty co tam nemají co dělat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam