• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    děkuji všem za odpovědi.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    taky se mi to deje a stve me to
    pred 4 lety jsem mela jednu oblibenou pisnicku, dalsi dva roky nebyla k dispozici (byla zasedivela, ze nejde u me spustit), tem tam zas je a funguje...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CHEWBACCA: Jo pozoruju to samý. Někdy se to opraví časem, někdy ne. Je to celkem kundí. Nejvíc na tom nechápu jakej rozdíl je mezi mym dolarem a dolarem nějakýho amíka. Hudební vydavatelství jsou sto let za opicema a ani digitál nebo streaming s nima moc nepohnul.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    CHEWBACCA: vetsinou bohuzel jedine cekat, nebo by to melo hrat pokud to mas nekde stazene. Vitej v idiotickem svete hudebnich vydavatelstvi...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    prosím po včerejší aktualizaci mi apple music pise u poloviny me knihovny ze tato skladba neni v me zemi podporovana, vcetne ceskych audio pohadek pro malou. je na to nejaky fix? dekuju moc
    VACA
    VACA --- ---
    BARTOLOMEJ: OK hanbím se! já jsem si jenom nebyl jistej jestli apple nestahnul největší kapacity z distribuce jakožto u výběhovýho modelu.. Což mám pocit že v historii tak dělal..
    ---

    Ale měl bych ještě jeden dotaz na kterej moje ufg nestačí: u tý třináctky jak se mluvilo o tom že např výměnou displaye telefon ztratí podporu face id... Mluvilo se taky o tom že by tohle měl eventuelně řešit iOS 15, a nemůžu se dopátrat jestli se tak skutečně stalo.

    (nejsem konzument, do dněška jedu na sedmičce, pokud budu ubgradovat tak zase na x let tak bych chtěl aby se to dalo i opravovat..)
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    VACA: utfg!
    VACA
    VACA --- ---
    Prosimvas pekne, 12 mini se nedelal ve verzi 512g?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA: To myslim musi nejak implementovat vyvojar… od nejake verze SDK.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WERT: ta notifikace mi záhadně zmizela, jinak taky ten systém nechápu, pro některé aplikace screentime nefunguje, pro některé ano
    WERT
    WERT --- ---
    HONCKA: me to zaclo chodit misto na mobil, na tablet a potom mi to samovolne zacalo chodit na desktop. Za boha nechapu ten system, stal se z toho takovy pain in the ass ze to musim rusit a zase povolovat. Nechapu to.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Mám nastavené pro děti schvalování nových aplikací, u syna to začlo nějak blbnout, že mi přestaly ty notifikace s potvrzením chodit, včera jsem to vyřešil, že jsem to vypnul, syn si nainstaloval hru a pak zase zapnul, dnes mi ale na iphonu vyběhla ta notifikace o povolení a nemůžu se jí zbavit, když dám povolit/odmítnout, tak na mě vyskočí, že to chce zadat apple id verifikaci, po tom, co to zadám, je tam ta notifikace zpět. Nevíte co s tím?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Doplnim ze to byla verze obalu AIR na iP 13 mini.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: Pred tydnem jsem to mel v ruce a nechrani to vubec. Je to ultra tenke a neboji se to ohybat. Tedy proti padu to vubec nechrani.

    Asi fakt zalezi, co od toho cekas.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: ještě k tý odolnosti: "Pitaka na výrobu svých ochranných krytů používá aramid, což je pevný, žáruvzdorný materiál, který používá armáda na výrobu neprůstřelných vest a nasazuje se také v leteckém průmyslu. Materiál je sám o sobě super odolný. Telefon mi několikrát upadl a když trefíte roh, žádné neštěstí se nekoná."
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PSYCHO: Hele to třeba u těch Spigen věcí je úplně cajk. Zatím všechno magsafe funguje. Vč držáku v autě.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SUBTITLES017: Jo no. Ja mam Apple magsafe leather cover a ackoli se mi libi, tak v ty velikosti je to hrozne znat, takze si mne celkem navnadil. Zkousel jsem par ultrathin pouzder, ale bud to byly silikonovy crapy, nebo nemely magsafe (vetsinou oboje 🤣🤷‍♂️).

    Proto jsem se ptal, protoze s vetsinou tech ultrathin pouzder jsem mel ten problem co jsem popisoval. Ale tohle vypada fakt dobre :)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PSYCHO: taky cekam na ip14 a ac pouzda nepouzivam, tak mozna poridim.. je to fakt super tenky.. jsem cumel co to na tom telefonu ma (jako polep nebo co) a on ze to je pozdro.. fakt husty
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SUBTITLES017: Cekam na iP14, tu 12ku uz doklepu s tim co mam :))
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    PSYCHO: vyzkousej a pripadne vrat.. :) ja ale verim, ze to bude fungovat dobre..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam