• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED:
    Tak sice jsem zatím v Itálii nebyl ale zkusil jsem to u nás a první postřehy...
    - naviguje hodně dle sebe. Tak jak jsem zvyklý, kudy mě posílá WAZE i v rámci města aa stále dokola, tak AP si prostě našel jiné cesty (neříkám že špatné, jen mě to překvapilo)
    - UI je až nepříjemně jednoduché...
    - jen kliknout do mapy a navigovat je trochu nefunkční. často se fixuje k nějakému obchodu nebo tak něčemu co je v okolí a tedy nedojíždím na cílová místa
    - přidat průjezdní bod KAMKOLIV a ne jen na benzinku je nemožné - nebo UX nesmyslné, protože se mi to nedaří
    - nenašel jsem způsob, jak jednoduše nastavit, aby do navigace nezapojoval hodinky
    - nenašel jsem jak jednoduše určovat jak moc má být ukecaný (vše, výstrahy, ticho)

Netvrdím, že po těch pár jízdách to zavrhuji, ale asi díky zvyku na WAZE mi to přijde hodně kostrbaté...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DUKED: Waze už mě taky pěkne sere. Tedˇjseem zkusil ty apple mapy a dost příjemně mě překvapily. Satelitní mapy maj podle mě výrazně lepší, než gugl :)

Jinak po ČR se dost výrazně zlepšili mapy.cz
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED:
    To mohu, ale pořád se většinu času pohybuji v ČR a popravdě nevím jak moc tam jsou hlášení zácpy na dálnicích, jak moc tam jsou hlášeny policejní hlídky, zda mají stejný zdroj pro uzavírky...

Je to ve stejné kvalitě?
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOC256: Waze mi nesmi do telefonu. Zkus si ted pustit apple mapy napr v Italii, pochopis, o cem mluvim
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUKED: No loni tu jezdily auta Apple maps. Ale stejne waze je waze a neni duvod o cemkoliv uvazovat.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    CROSS: To je jak s mobilními daty 😂😂😂😂😂😂😂😂
    DUKED
    DUKED --- ---
    Me nejvic stve, ze se tu nezlepsujou mapy

Apple Maps expanding to more cities & getting multistop routing in iOS 16
    Apple Maps expanding to more cities & getting multistop routing in iOS 16 | AppleInsider
    https://appleinsider.com/articles/22/06/06/apple-maps-expanding-to-more-cities-getting-multistop-routing-in-ios-16
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    mam tu zabalene 3 originalni nahradni hroty na Apple Pencil 1/2, pokud by nekdo mel zajem..
    CROSS
    CROSS --- ---
    KOLCON: nesouvisí to úplně s velikostí populace, ale s její kupní silou, tj. kolik toho na tom trhu Apple prodá.

(Jinak řečeno... kupujte víc telefonů, ať si tu pozornost zasloužíte.)
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOLCON: já to chápu taky, ale smireny s tím nejsem.. nehledě na to, že se to nepromitne na pořizovací ceně, i když nemůžeš využívat všechny funkce..
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    SUBTITLES017: Tak já je chápu, dělat vývoj pro území s obyvatelstvem o velikosti jednoho čínského města...
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    v USA muzes pouzit iphone jako platebni terminal a vyuzivat rozlozeni plateb primo pres apple pay a x dalších vychytávek, zatim co my v ČR stále čekáme na podporu české predikce v apple default klávesnici :-D bych se posral..
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    DUKED: Hlavně konečně podpora víc monitorů pro ipady
    DUKED
    DUKED --- ---
    Apple introduces iOS 16 with a revamped widget-covered lock screen, Wallet and Map changes, and more
    Apple introduces iOS 16 with a revamped widget-covered lock screen, Wallet and Map changes, and more | AppleInsider
    https://appleinsider.com/articles/22/06/06/apple-introduces-ios-16-with-a-revamped-widget-covered-lock-screen
    ALI
    ALI --- ---
    a nemate nekdo pls shortcut na vypinani location (gps)?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    DUCATIMONSTER: Já třeba používám automatizaci na vypnutí a zapnutí režimu nízké spotřeby. Když nabití baterie klesne pod 25%, nebo když stoupne nad 50%. Docela šikovné, člověk nemusí řešit ty hlášky o stavu baterie.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    WAKI: Díky
    WAKI
    WAKI --- ---
    DUCATIMONSTER: https://www.macstories.net/shortcuts/

ShortcutsGallery.com - Download and share Siri Shortcuts
    https://shortcutsgallery.com/
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Jaké kdo používáte zajímavé zkratky? Zatím jsem tomu moc nepřišel na kloub , tak jestli nemáte něco na inspiraci. Často zapomínám zapnutý hotspot , tak jsem teď hledal návod na zkratku , co by ho každý den o pulnoci vypnula , ale asi to nejde. Zkratky co používám jsou jen 2 ikony volej nebo napiš manželce. Neni někde třeba jejich dobrá knihovna? Dík
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CHEWBACCA: Zkus najit kanal Petra Biache čte dětem. Tam to je
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    VFISA: chapu. me se deoted nedelo takze hudbu z am nestahuju ve velkem, jedu i jine lepsi platformy, jen me vcera udivilo, ze mi to pise u ceskych audio pohadek a mala vcera byla rozmrzela ze sem ji nepustil pejska a kocicku :-) takze smutna cela rodine. I tohle apple dokaze :-))))
    VFISA
    VFISA --- ---
    CHEWBACCA: Já jsem si všechny věci stáhl bokem a přidal přes (zvlášť placeny) iTunes Match - takže mi ta hudba zustane.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PEJR: asi máme štěstí no, ale fakt jsem to nezaznamenala v takové míře jako v Music
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam