• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HAVANA: OMG, samozřejmě :D Díky moc!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    FRK_R23: Připojit se na WiFi, kliknout na i a switchoffnout připojovat automaticky nepomůže?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Prosimvás, je nějak možný mít preferovanou wifi? Fouňa mi zarputile vybírá "tu špatnou" wifi.

    Mám v práci pracovní wifi, ale taky tu mám jeden router bez netu na nějaký testy a chujoviny. Samozřejmě si ios bezpečně vybere wifi, která neni online. Je to celkem frustrující.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    KOC256: ja to taky vypinam, krome toho kdyz jsem ve vlaku, radim to jen kvuli tomu certifikatu...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZVIRATKO:
    WiFi calling je věc co vypínám jako první... Není nad to při odchodu z budovy čekat 10 sekund než si mobil všimne, že síť už stojí za hovno a nebo že vypadla úplně... :)
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MUI: na 2G se prerusi, na 3G se prerusi, na 4G/LTE se prerusi pokud nemas aktivni VoLTE, 5G nevim. Tipuju, ze ti nefunguje VoLTE. Myslim, ze aktualni iOS uz na to ani nema prepinac, ale ten certifikat co je k tomu potreba (a ktery to obcas nevyda nebo cekas) je myslim stejny jako pro WiFi Calling, tak to zkus zapnout (nebo naopak vypnout) a po par hodinach restartovat telefon.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Tak ja s iPhone 13 se 2 SIM zadnej problem, at uz v domovsky zemi, tak i v zahranici na roamingu, to samy s predchozi 11 ve ktery sem mel 2 ruzny SIM z ruznych zemi.
    Jediny co mi na aktualni 13 obcas zlobi je sdileni pripojeni k pracovnimu notasu na primarni (pracovni) SIM, obcas se mi stane ze neroutuje spravne pripojeni l internetu a musim prepnout data na tu druhou virtualni (coz je moje soukromy cislo) a na tom to de pokazdy bez problemu … nicmene z toho podezrivam spis operatora
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    T-mobile mel tenhle tyden nejaky velky technicky probs, takze ty peripetie mozna souvisely s tim
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    GUMIDEK30: Pomohlo mi ručně vybrat jiného operátora roamingu a vše už funguje :)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    MUI: Ne
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    KVALKAN: Jj presne virtualni jede a klasicka ne …. Boooze to me sere ale :) ale diky
    KVALKAN
    KVALKAN --- ---
    GUMIDEK30: Minulý týden se mi dělo to samé - 12 mini. Víceméně mi držela virtuální sim, ale normální neustále dole. Podezříval jsem telefon, že se mu nelíbí, jak se připojují obě simky ke stejnému operátorovi ač v Čechách jsou od různých. Ale nakonec padalo, i když byli různí operátoři. Doma zase Ok.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Hele jsem v chorvatsku mam 13mini a mam tam klasickou sim a virtualni. O2 a tmobile. A tmobile mi obcas vypadne ztrati signal a padne net. Musim tel. dat do rezimu letadlo a hned jak ho vypnu tak to chytne plnej signal i data (5g). A za chvili to zase padne. Nevite proc? Mam teda to cislo kde mi to pada presmerovany na kolegyni, pac tj pracovni. muze to bejt tim? Ale to se mi nezda
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Ahoj, mám problém při používání google photo. Aplikace zálohuje bez problémů. Ale nemůžu použít funkci "Prohlédnout nesynchronizované změny". Při spuštění aplikace pracuje,ale nedokončí kontrolu, spadne na pozadí. Cca měsíc zpět funkce fungovala perfektně a byl jsme schopný skrz ní smazat z telefonu fotky, které jsem před tím smazal z google foto přes prohlížeč na PC. Funguje vám funkce korektně?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Mám nastavený backup do icloudu, přes itunes chci akorát tahat muziku, jde někde nastavit, aby automatic backup byla default na icloud a pořád se to dementně nepřepínalo na This Computer?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DUCATIMONSTER: Podle me na to existuje nejakej remake
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    KOLCON: NN. Prez altstore, tam muzes ladovat aplikace ktery stahnes odkudkoliv-funguje to na urovni betatestu applioaci ( kdyz si vybojar a musis testovat). Ma to svoje omezeni a kazdych 7 dni to musis prez pc reautorizovat, ale je to bez jainbreaku
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    TOMMY_: To ale chce jailbreak ne
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    TOMMY_: Ja chci taky dynu na ipad !
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ALI: Dal jsem tomu jednu noc na research. A prez altstore sem tam dovalil "iDos 2" ktery apple zabanoval. A emuluju DOS :))

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam