• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Já se osobně postupně dopracoval z různých silikonových průhledných a plastových až k Pitaka Air Case - zde verze pro iP13 https://www.ipitaka.com/products/air-case-for-iphone-13 - a jsem nadmíru spokojen.
    Moc mě nebaví, když ti kryt udělá 2x větší cihlu, než je v originále a Pitaka je velmi tenký kryt. Otevřený spodek, otevřená tlačítka / přepínač zvuku.
    Jediné, na co jsem si musel zvyknout, jsou právě ta otevřená místa s tlačítky. Při nalepeném skle je to úplně jiný pocit, než když mám "celozavřený" kryt.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja se budu opakovat, ale ja jsem hodne spokojena s obalama od burgy
    Aktualne mam tento (nalepka not included), typ Tough
    Je slozen ze dvou vrstev - nejaka guma prvni a plastik druha
    Na 11pro jsem ho mela minimalne dva roky a krom drobnych oderek na krajich, ktery ani nejsou videt, se tomu nic nestalo a telefon to chranilo dobre

    iPhone 14 Pro Cases | Stylish & Protective - BURGA
    https://eu.burga.com/collections/iphone-14-pro-cases?filter.v.option.case+type=Tough&sort_by=manual&page=1&view=shopify_filters


    Silne uvazuju si objednat ten elite magsafe..

    CROSS
    CROSS --- ---
    AOTEAROA: používám Peak Design obal na 11 Pro Max, tj. na ještě větší cihlu. Verzi bez poutka. Koupil jsem ho ze zvědavosti, a protože předešlý obaly mě všechny po čase nějak sraly (ošoupaly se, změna barvy a tak). Od PD mám fůru vybavení, asi podobně jako ty, tak jsem si řekl, proč to nezkusit. Rozhodně to z cihly udělá ještě větší cihlu, a má jeden zásadní nedostatek, jako naprostá většina futrálů na trhu, že je dole uzavřenej. Nicméně je velice robustní, pro mě má ideální grip, tj. neklouže v ruce, ale zároveň dobře zajede do kapsy, záda z tý jejich látky jsou po nějakých osmi měsících používání prakticky netknutý (čekal jsem, že se to ošoupe, ale ne, je to držák, jako třeba ten jejich batoh).

    Asi mě nenapadá takhle v rychlosti, co víc k tomu napsat, ale já jsem s tím fakt spokojen.
    PULKA
    PULKA --- ---
    AOTEAROA: V tom případě zpracování je stejně pěkný, jako vždycky. Mám na iPhonu kožený pouzdro (už asi 3/4 roku a nedám na děj dopustit, ale zase se k němu člověk musí chovat přiměřeně hezky).
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    PULKA: já právě z Prahy nejsem a moc se tam nedostanu nebo nemívám čas se tam někde toulat. mám Peak Design fotobatoh (20l), Everyday Sling (na jeden foťák s objektivem) i popruh na foťák, takže kvalitě věřim. a ono mezi námi ani ten plastovej obal neni nejmenší a nejlehčí, ten iPhone 13 Pro je docela cihla, ae beru to jako kapesní foťák ze kterýho si párkrát za měsíc zavolám.
    PULKA
    PULKA --- ---
    AOTEAROA: nemám ho, ale Peak Design je obecně docela nezničitelné, jenomže jsou docela "masivní a těžký" (třeba jejich batoh do města váží o půl kila víc než moje krosna) - bohužel to platí i o tom obalu. Měla jsem ho v ruce a nakonec jsem usoudila, že jsem si nekupovala 13 mini, abych na něj dala obří pouzdro. Ale pokud jsi z Prahy, zastav se do Foto Škoda ve Vodičkově - rádi ti je nechají prohlídnout.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    myslíte že má smysl reklamovat kryt na iPhone za 400 Kč po roce používání? :)) vyhovuje mi, ale rozlepujou se boční strany od zadního dílu. jedná se o tento, teď se prodává za 500:

    Kryt na mobil FIXED MagPure s podporou Magsafe na Apple iPhone 13 Pro (FIXPUM-793)… | DATART
    https://www.datart.cz/kryt-na-mobil-fixed-magpure-s-podporou-magsafe-na-apple-iphone-13-pro-fixpum-793-pruhledny.html


    A ještě mě zajímá zda máte někdo zkušenosti s obaly Peak Design? zaujal mě ten s poutkem, ale nevím jestli by mě spíš nesral.
    Kryt na mobil Peak Design Everyday Loop Case na Apple iPhone 13 Pro (M-LC-AR-CH-1)… | DATART
    https://www.datart.cz/kryt-na-mobil-peak-design-everyday-loop-case-na-apple-iphone-13-pro-m-lc-ar-ch-1-sedy.html
    CROSS
    CROSS --- ---
    ALI: to je prostě konstatování, nemyslím, že je to nějak šokující, překvapivý, nebo snad degradující výkon systému na telefonu.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    iOS 16.0.3
    ALI
    ALI --- ---
    omg. fakt srovnavate dvoukilovy sklo a fullframe cip?
    go on then.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HERKULES: Tak ona si s tlm slušně poradí i DSLR, ale hádám, že to je optikou.
    OT_
    OT_ --- ---
    DEIKSAC: Naopak, klasický foťák je na tom mnohem lépe, objektivy jsou řádově kvalitnější než u telefonu (když nepočítáme nějaké Lomo ofkóz). Navíc si můžeš pomoci sluneční clonou.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DEIKSAC: Klasický foťák s pořádnou optickou soustavou by to dal bez těchto chyb. O expozičním rozsahu nemluvím. Srovnávat film a čip nejde.

    Ale Android i bez případné chyby bych nevelebil. I kdyby to byly snímky jak od Ansela Adamse, pořád je to Android. 😎
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Klasicke fotak na film by byl v takovy situaci uplne v kelu, imho je to naopak vybornej vysledek. Nebo to drahy androidy umej dobre? Pochybuju
    MUXX
    MUXX --- ---
    DSL.sk - Nový iPhone na horskej dráhe automaticky volá tiesňovú linku
    http://www.dsl.sk/article.php?article=26584
    WAKI
    WAKI --- ---
    Zdravím, neřešil někdo? Mám složku na icloudu, kde jsou čísla kurzů (dle čeho řidiči na mhd jezdí) v ios 15 nebyl problém s vyhledáváním přes spotlight. Teď mi to nenabízí. Občas se zablýská na lepší časy a některý kurz mi to najde. Ale většinou ani ň. Zkoušel jsem složku stáhnout do iphone. Ale ani to vliv na hledání nemá. Díky
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    k tematu
    iPhone 14 Pro je nejlepší fotomobil, který si můžete koupit, tvrdí test - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/mobil/telefony/apple-iphone-14-pro-dxo-mark-skore-nejlepsi-fotomobil.A221008_153136_telefony_vok
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ok, dekuji vsem za konzultaci :)
    PEJR
    PEJR --- ---
    Pokud je ta tecka mala, tak je to casto svetlo odrazeny od senzoru, ktery se odrwzi od zadniho clenu objektivu zpatky na senzor, delaj to vesmes hlavne svetelny zdroje a deje se to i u digitalnich zrcadlovek s levnejsima objektivama
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    12 pro a taky to tam mám, ale snažím se nefotit proti světlu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam