• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: A nedela to pri rezimu spanku?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jsem myslel, že to nová aktualizace vyřeší, ale mně se ten always on pořád zhasíná, já to nechápu :-D iphone 14 pro max.. dělá to teda opravdu asi jen večer, takže nevím, jestli to není featura, ale nezdá se mi.. prostě mám zapnutý always on a displej mám zhasnutý.. někdo s 14 pro max komu se to taky děje? na 14 pro se mi to myslím nestávalo..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    16.3
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    PEJR: Super, pristup k apple id mam, vyzkousim! Diky
    PEJR
    PEJR --- ---
    BRUSINKA: Jako nouzovku muzes zkusit recovery mode, jestli mas pristup k danu apple id, tak by to melo fungovat

    If you can't update or restore your iPhone or iPod touch - Apple Support
    https://support.apple.com/en-us/HT201263
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    FLLIP: jj, to me napadlo, ze ho vezmu na prochazku, ale bojim se, ze neuspeju, pouzivala jsem ho dost kratce a predevsim jako druhej tlf v zahranici :-/
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    BRUSINKA: Co se zkusit přiblížit k nějaké wifi sítí, kterou "zná" z doby kdy byl používaný?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    CROSS: To vypada nadejne, jeden iphone navic mi tam prebyva (jsem trochu trubka a vsechny moje iphony se jmenujou stejne, coz v tyhle chvili neni prakticky), blby je, ze se ten tlf smaze teprve tehdy, kdyz se pripoji k internetu - aktualni heslo k domaci wifi ocividne v pameti nema. Takze nasledujici otazka zni, jak pripojit zablokovany iphone k internetu? Hotspot na nem nepustim, heslo k wifi nezadam, pripojeni kabelem k macu nedela nic... mam zacit preparovat simku, nebo to je zbytecny krok?
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: když se přihlásíš do iCloudu, nevidíš ho v seznamu svých zařízení? Mám třeba starej 4S bez SIMky, co nechávám dětem na face time (jako domácí telefon), a koukám ve find devices, že bych ho mohl na dálku smazat. Asi musí být přihlášenej k netu, aby ho Find My našlo, ale k tomu ho asi nemusíš odemykat.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Jde nějak smazat iphone, k němuž jsem zapomněla přístupový kód?
    O co jde: probírám starou elektroniku a mám tu tři staré, nepoužívané iphony (pro úplnost dodávám, že všechny jsou a byly moje, ale účty už fakt nedohledám). Chtěla bych se jich zbavit, ať už je dát někomu, kdo je ještě dokáže nějak využít, nebo zrecyklovat. U dvou je to v pohodě, přihlásila jsem se do nich a všechno smazala. Ten třetí má ale šestimístnej kód, což normálně nepoužívám, a já si zaboha nemůžu vzpomenout, jak ten kód zněl. Problém je, že z různejch latentních bezpečnostních obav nechci vyhodit telefon, na kterym jsou moje data (byť za heslem) a tak řeším, jestli existuje nějaká možnost ho prostě smazat, udělat z něj prázdnou nepoužitelnou cihlu a teprve pak ho vyhodit. Budu ráda za tipy (jo, a pokud byste někdo měl využití pro starou pětku a starý SE, podle všeho funkční, ale s mrzutou baterkou, tak klidně do pošty :-) )
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOWKING: možná to bude případ autora původního dotazu; kabel byl moje první hypotéza, takže jsem jich zkusil několik se stejným výsledkem (proto jsem usoudil, že tam možná nějaká vlhkost opravdu bude, byť okem nepostřehnutelná).
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    CROSS: On tu tekutinu detekuje z mezivodičového doporu. Tedy na tvém kabelu už izolace vodiči nemusí být v úplné kondici.
    KIA
    KIA --- ---
    ERVIN: Stalo se mi jednou v autě. Podezřívam, ze bylo chladno. Žádná tekutina nebyla. Vytrela jsem konektor, chvíli používala navigaci bez kabelu a po asi půl hodině připojila zpět.
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: doplnim, že žádná voda ani jiná tekutina v tom konektoru nebyla patrná
    CROSS
    CROSS --- ---
    ERVIN: ano, už se mi to stalo, usoudil jsem, že tekutina (voda) se tam dostat mohla při koupání dítěte, nabil jsem to na Qi nabíječce a do rána to asi vyschlo, neb pak jsem už hlášku neviděl.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Tohle už jste někdo viděl? Já teda poprvé... na suchym stole z ničehož nic. Neorigo kabel píchlej do origo nabíječky...

    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    U jednoho kontaktu mi neustale mizí a objevuje se v messages obrazek. Nevite jak tomu zabránit? Obcas tam je , obcas tam neni. U všech ostatních by mi to bylo jedno , ale u manzelky bych fotku rad mel. Ta konverzace ma celkově kolem 20 gb a mazat bych ji nechtěl.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL: Co presne tim myslis? Nevim jak bych “dropnul” text. Pokud tim myslis AirDrop.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    KAZATELL: je to mozne
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    LOJZAK: A nebyla ta zprávě jed dropnutá? Třeba jsi byl jen jediné zařízení v dosahu
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    KOC256: bylo to na namesti , s heslem 1-9 . Vubec nemel paru kdo sem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam