potrebovala bych prosim poradit, jestli nekdo budete vedet
mam rodinne sdileni, v ramci nej sdilim ja hudbu a muj muz apple tv
tata si koupil iphone, takze jsem ho pridala do rodiny
zdalo se nam, ze to funguje, kdyz jsme to nastavovali
ale ted, po 2 mesicich, co ten telefon ma a zmenil si tam ruzna nastaveni, mu to proste nefunguje
jak u apple tv, tak u hudby mu to hlasi, ze musi platit
v rodine ale porad je a telefon se tvari, se v ramci rodiny ma sdileni techto sluzeb
(vsem ostatnim to funguje bez problemu)
protoze mel apple tv zdarma na tri mesice, tak jsme zkusili to, ze jsme jakoze zaplatili apple tv - pri placeni to napsalo, ze tuto sluzbu uz plati jiny clen rodiny a tedy nemusi nic platit - divnej postup, ale ok, potvrdilo nam to, ze je v rodine
predpokladali jsme tedy, ze to bude stejny postup o u hudby
dala jsem tedy zaplatit rodinne sdileni
neslo mi to zaplatit jako u apple tv v tom smyslu, ze to chtelo pridat platebni metodu - pridala jsem tam tedy svoji kartu (ackoliv tata tam dve karty ma) - tohle je dost divna vec a rikam si, ze to muze souviset, ale nevim jak.. no platbu si to nicmene strhlo.. a zalozilo to nove rodinne sdileni, ktere ovlada tata...
aktualne refunduji u apple a nechteji mi to vratit, ale to je vec druha (259 kc asi preziju)
nenapada vas pls, co si mohl v tom nastaveni zmenit, ze mu to proste nejde? prosla jsem, co me napadalo, ale nic jsem nenasla.. je mozny, ze to bude nejaky obecny nastaveni, ktery me by ani nenapadlo, ale jsem z toho fakt jelen
jestli se dobre pamatuju, u ostatnich clenu rodiny to proste jelo rovnou, bez dalsich problemu