resim divny problem, a to nefunkcni budik
respektive kdykoliv ho testuju tak funguje, ale uz se mi nekolikrat stalo, ze me rano proste nevzbudil
zpravidla si tech budiku nastavuju nekolik, s rozestupy, protoze chci vstat treba mezi 8-10 ale klidne to zamacknu (nekomentujte ne/vhodnost tohoto pristupu)
uz se mi ale stalo, ze vubec nevim, ze neco zvonilo, a vzbudil jsem se sam podstatne pozdeji, konkretne treba dnes, kdy jsem mel budiku opravdu 5 od 9:00 do 10:30 a posledni pro jistotu na 11:00 (do 12 jsem musel nekde byt)
misto toho jsem se vzbudil ve 12 sam a prusvih
mam podezreni, ze to je nejaka chytristika, podobne jako kdyz zvoni telefon a clovek ho vezme do ruky - zvonit prestane, a ze je to zpusobene tim, ze mam telefon vedle sebe v posteli a na ruce Apple Watch, necim machnu a ono to ztichne, to jsem schopny ve spanku asi udelat aniz bych se vlastne probral. Vecer zapinam rucne rezim spanku, tam jsem zkontroloval ze Alarm ani vypnout nejde, kazdopadne tam zadne spesl nastaveni nemam.
Ma nekdo napad? Nevim jestli za to muze iOS 17 (poprve se mi to stalo asi s prvni developer betou a neprikladal jsem tomu vetsi pozornost), ale je to fakt neprijemne