• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HONCKA: To je boží tyvole. U amiku asi bezpečnost dat uživatelů není téma:))

pokud by je chtěl na trzích Evropské unie nabídnout zákazníkům, mohla by být „ohrožena integrita jejich produktů a též soukromí a bezpečnost dat uživatelů“.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DUCATIMONSTER: k tomu nějaký update
    Apple dostal od eurokomisařů naloženo. Nelíbí se jim omezení umělé inteligence pro Evropu – SMARTmania.cz
    https://smartmania.cz/apple-dostal-od-eurokomisaru-pres-prsty-nelibi-se-jim-omezeni-umele-inteligence-pro-evropu/
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Apple vs. EU. První kolo ⛔️ Proč nebude AI v Evropě?
    https://youtu.be/4sEN7z3FtXM?si=PvamGpdwKFejSke9
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KAZATELL: jj passport best telefon, bb hub návykovej a jako bonus rám se kterým bez problémů můžeš někoho umlátit :)
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    Moje prvni jablko bylo 3GS 32gb, ten byl fakt drzak a doted jeste funguje.) nechala jsem si ho dat k promoci a chtela jsem ho hlavne kvuli kvalitnimu displeji. Pote nasledoval barevny plastak 5C, pak SE 1gen, SE 2gen a ted 13mini
    KULHY
    KULHY --- ---
    První 3G, za 200 k T-Mobile tarifu. Pak android omyl, pak 6 pak SE2020, ted 12pro. Plánuju alespoň dva roky ještě. Právě ta schopnost/hodnotat sloužit komfortně 5+ let mě baví nejvíc. Mimo jiné.
    PULKA
    PULKA --- ---
    JYRKA: Ja jsem chtela malej telefon, takze mam 13 mini (a od ty doby hromadu appli elektroniky)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    KAZATELL: Přesně! Aktuální ovládání iOS gestama je velice blízko BB10 a HUB s integrací všech messengerů dohromady mi fakt dlouho chyběl.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    SATOO: Jo tak to je to mám hodně podobně. Passport zatím nic nepřekonalo. Škoda že když všichni tak kopíruji, tak nikoho nenapadlo okopírovat BB hub
    DUKED
    DUKED --- ---
    Taky se pridam, prvni byl 3g, se kterym kamos nebyl spokojeny, pac neumel dorucenky ve zpravach :), pak 4s, 6, 8 a ted aktualne 13 mini
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    No tak když už tady vzpomínáme, první iPhone 1 mi dal šéf, když si koupil 3g :) od té doby mám jen to.
    iPhone 4, pak Xr a aktuálně 14. Počítám, že další bude tak 17-18 :)

Taky jsem teda léta dělal na macu, takže Apple systémy mi přirostly k srdci.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    JYRKA: potreboval jsem telefon, ktery by co nejlip kooperoval s macbookem, iPhone byla jasna volba
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JYRKA: Ja si svuj prvni iphone koupila proto, ze to byl nejlevnejsi mobil 😀😀 stal me dve stovky a zavazek u o2 na tri roky, ktery byl za me ok 😀
    Kdyz mi ho pak taxikar ukradl a chytli ho, tak mi borec dal 5000 odskodny a jeste jsem ten tel pak snad za 5k strelila… a od te doby jsem holt u jabka..:)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    iPhone je k dnešku 17 let na trhu a pořád nepodporuje SMS doručenky, Adobe Flash a českou T9 😂
    (V Česku je 16 let, hodinu po uvedení do prodeje jsem si ho koupil a od té doby nepřešel jinam)
    NIXX
    NIXX --- ---
    HONCKA: Tohle nepomůže?

KULHY
    KULHY --- ---
    Já teda jedu teď to Guglí a prostě to nění ono no. Jako predikce dobrá, ale jakmile tu bude iOS18, jdu asio okamžitě zpět a tím i řeším nějaký případný VFISA
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    VFISA: Přesně z tohodle důvodu se ani nepouštím do jakýchkoliv experimentů s klávesnicemi a všechny tyhle debaty jen z povzdálí sleduju :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    VFISA: swiftkey vlastní M$. S tímhle přístupem nezadáš nikde nic, pokud to neloguje klávesnice, tak to loguje appka, stránka, něco po cestě...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    VFISA: hesla nepise klavesnice, ale vklada password manager. (V mem pripade :))
    TAP
    TAP --- ---
    SATOO: čas, než se písmeno přepíše do textovýho pole i delší haptická odezva/vibrace stisku kláves. je to pár desítek milisekund, ale prostě na tý pocitový úrovni je pro mě Gboard OK a Apple latence lvl lag na bluetooth sluchátkách.
    VFISA, takhle paranoidní nejsem, moje hesla už stejně Google má a zprávy milenkám dřív propálim sám než to stihne deep state, nebo koho se to bojíme, využít
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    VFISA: Hesla psát raději na default klávesnici.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam