Ještě poslední poznámka k tomu, stačí otočit směr (Lausanne – Praha, jen přetažením v appce) a nechá mě to celou dobu na dálnici. :-]
Zajímalo by mě, pokud někdo podle Apple Map jezdíte, jaký jsou vaše dlouhodobý zkušenosti. Na týhletý poslední cestě jsem to trochu sledoval (i jak mi radí se řadit před křižovatkami neřkuli dálničním křížením) a můj závěr je, že to je navigace dobrá pro někoho, kdo ji nepotřebuje, kdo tu cestu zná a nenechá se navigací rozhodit. Jak jsem psal, používám to primárně k odhadu ETA a sledování dopravní situace — v tomhle ohledu musim říct, že mě to třeba upozornilo na odstavený kamión ještě na blikačkách, co tam nemohl stát dlouho, takže kudos, ale jako jet někam čistě podle Apple map bych si asi nelajsnul.
Ještě perlička — jedu si takhle přes Německo a hlásí mi to zpomalení na dálnici zúžený do jednoho pruhu, seems legit. Teda zpomalení až do zastavení, červenou barvou. Akorát když jsem tim úsekem projížděl, nestál tam vůbec nikdo, jen asi 3-4 vozidla stavby v tom zavřeným pruhu. Předpokládám, že jejich řidiči maji iPhony…