• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    DUCATIMONSTER: jestli to porad jde az tri mesice, tak to je moc :/.
    FLLIP: je to Baseus? ten, koukam, maji i jinde, tak mrknu, dik
    HELVETE: to me zaujalo, prozkoumam, dik!
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    VENIKA: Vzal bych Bayeus z Aliexpresu s aplikátorem. Je to trošku dražší, ale oproti těm za dolar hodně vydrží a lze je snadno nalepit.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    VENIKA: Za mě privacy skla od JETech. Z Amazonu. Kvalita je skvělá a jakmile si zvykneš na to, že ti na telefon každý nevidí, nikdy už nechceš jinak.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    VENIKA: tvrzemy skla fungujou, at uz znackovy nebo z aliku, jen bacha aby nebyly moc do stran, jinak muzou vadit krytu, a obcas se odlepujou rohy (a pak pod to naopak zaleze bordel a displej muze podrit, prestoze se mi to po 2 letech s odlepenym rohem nepovedlo :))
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    VENIKA: Za dolar z aliexpresu.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Nějaký nový objev v oblasti ochranných folií na displej? Nikdy jsem je nepoužívala, ale taky jsem ten displej pokaždý rozbila. Chci, aby nebyla vidět, vydržela a ideálně, abych si ji zvládla nalepit sama. (popř. aplikace někde dostupně v Praze).
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    CROSS: Jojo
    CROSS
    CROSS --- ---
    BIGHEAD: A jsi na tom telefonu normálně přihlášenej do iCloudu?
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    Jeste navic kdyz si poslu z ipedu kontakt tak se sice ulozi, ale ulozi se i jako druhej do ipedu
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    ZVIRATKO: Nejsem prave na kompu a kdyz se prihlasim prez telefon tak tam toho moc nevidim, jen takovy vosekany
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    BIGHEAD: jaky zalohy? nerozumim. Na webu icloud.com bys mel videt kontakty.
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    ZVIRATKO: Tam vidim zalohy
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    BIGHEAD: no a na webu je vidis?
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    ZVIRATKO: Mam jen icloud zadnou jinou, to sem kontroloval, ale vzdycky sem mel jen jednu, zkousel sem i udelat dalsi ta jde ale ko takty tam stejne nikde nejsou
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    BIGHEAD: no a jaka to je? je to iCloud? Google? Podle me mas nejmin On My Phone (ta muze byt schovana) a neco cloudoveho...
    v icloud.com / gmail.com to vidis?
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    HAFI: Prave ze nemam, mam jen jednu skupinu
    HAFI
    HAFI --- ---
    BIGHEAD: nemas v seznamu kontaktu zaskrtnutou pouze nejakou skupinu kontaktu?
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    Zdar hele nejak mi zmizely kontakty(tel cisla), mel jsem jich cca 900 a ted mi ukazuje 100, vcera vsechno ok, dle aktualizace se v noci aktualizovalo, nicmene obnovil jsem zalohu par dni zpet a porad to samy, na tabletu kontakty normalne mam. Iphone 11 pro, nevite nekdo co stim??? Dik
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Občas se mi stává, že z telefonu odešlu email, i zahraje melodie, jako kdyby se email odeslal, ale ve skutečnosti se neodešle. Nestává se vám někomu to samé? Má to nějaké řešení?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    BINARY_PARANOIC: Hlavne Apple Maps maju uplne bozi UI, ktere mi ze vsechn navigaci sedi nejvic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam