• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HAFI
    HAFI --- ---
    DUCATIMONSTER: je vůbec možný tohle nějak obejít? Dřív se dalo nastavit, že je telefon v USA a bylo, ale mám pocit, že tohle už nejde
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    BINARY_PARANOIC: Už jen snad v autě na carplay.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    BINARY_PARANOIC: Taky nevím.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    GIOMIKY: přemýšlím, kdy jsem naposledy tahal data z iPhone kabelem. A myslím, že to bylo v časech 3Gs.
    DUKED
    DUKED --- ---
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    I cannot believe Apple is still limiting the iPhone 16 to embarrassingly slow 24-year-old USB 2.0 speeds | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/hardware/i-cannot-believe-apple-is-still-limiting-the-iphone-16-to-embarrassingly-slow-24-year-old-usb-20-speeds/
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    HOWKING:
    Osmička je v rodině taky a jede bez problémů. X to samý a důvody pro upgrade z iPhone 12 nevidim naprosto žádný . To samý co se konkurence týká S10+ jede jak namydlenej blesk . Počkám si na skok ála iPhone X (tedy pokud nějakej bude) .
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HOWKING: to ano, ale stejne to nebude 100%, protoze muj default jazyk je cestina a s tou si to proste neporadi (ano, asi smazu objekt z fotky, asi si vytvorim emoji, ale zbytek nic..)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Před tou osmičkou jsem měl každý rok nový telefon. Pak mě to přestalo nějak motivovat.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Ale tak o AI není problém. Uděláš si nové Apple ID v US a máš to kdekoli na světě.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jediné, co mě donutí ke koupi nového iPhone bude, že mi ta osmička chcípne. Ale vzhledem k tomu, že i po tolika letech mi vydrží i dva dny na baterku, tak nevím. A už tak před 4 roky jsem to přestal nosit v obalech a tahám to jen po kapsách. Už mi párkrát i spadl a stále bez škrábanečku, tak větší pevnost už snad není třeba.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HOWKING: jo pravda, ja jen ze na tom byla postanena docela podstatna cast prezentace 16pro (asi nebylo co jinyho, no).. nic novyho.. tlacitko navic, vsechno trochu lepsi / rychlejsi.. ale k cemu, kdyz nedostaneme zasadni funkce, ktere by wh navic ospravedlnovaly
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SUBTITLES017: Ale ty filmy s telefonem točili i loni. A mikrofon třeba iPhone 8 má rozsah 20Hz-18kHz s odstupem šumu 80dB, takže už ten jde označit v podstatě za studiový. Jako kromě většího výkonu a efektivity nikde nic nového.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    HOWKING: jo byt v US, tak jsem spoko.. takhle na upgrade seru, filmy s telefonem fakt tocit nepotřebuju :))
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Apple mírný pokrok v mezích zákona.
    Doby, kdy vyrážel dech jsou asi pryč.
    PULKA
    PULKA --- ---
    Doporučte mi prosím jednoduchý editor pro editaci/vytváření .MD souborů na iphone (ideálně nějak rozumně vizuelně, ale značky zvládám, ale na mobilu mi to přijde nešikovný). Podmínkou je otevírání souborů i z Google Drive a mých jiných složek než složek appky. Klidně zaplatím jednorázově za licenci, ale nechci subscription. Předem díky!
    VACA
    VACA --- ---
    Ahoj, pekne prosim: je nejaka moznost jak vyonout imessages jen u jednoho konkretniho kontaktu?

S jednim clovekem mi to furt dela problemy. Pravidelne se stava ze mu to zpravu nedoruci i kdyz me to ve zpravach ukazuje “doruceno”.
    Nechci vypinat imessages globalne…
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Jde prosim nějak k iphone pripojit dvoje sluchátka a poslouchat stejný obsah ? Manželka má airpody a pro mladeho jsem vzal nějaké dětské niceboy kiddie. Chtějí spolu dělat rychlochuzi s poslechem. Mám v záloze nějaký starší telefon , ale kdyby to šlo z jednoho bylo by to jednodušší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam