• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROME
    CROME --- ---
    DOCKINEZ: Stahni si Brave browser ten dokuze blokovat vetsinu tehle sracek v defaultu
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DOCKINEZ: Díky i já :)))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Think different.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OK, tak jsem uvažoval sice správně, ale na špatném místě :D

Tedy: jdi na Nastavení > Zpřístupnění > Nastavení na úrovni aplikací > Přidat aplikaci > napiš Safari > klikni na Safari > zascrolluj dolů a až TADY zruš možnost Přehrávat ukázky videí.

Jak prosté, že Watsone?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    HOLAKAC: Netuším, odkud tento návod je, ale v iOS 18.0.1 taková volba není.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    DOCKINEZ: Disabling Autoplay on Safari for iOS
    The process for disabling autoplay on Safari for iOS is slightly different. Here's what you need to do:

Accessing Safari Settings on iOS
    Unlock your iOS device and launch the "Settings" app from the home screen. Scroll until you see "Safari" and tap on it. You should now see a list of Safari settings on the right-hand side of your screen.

Turning Off Autoplay for Videos and Audio
    Under the "Settings for Websites" section, tap on "Auto-Play." You'll now see three options: "Allow All Auto-Play," "Stop Media with Sound," and "Never Auto-Play." To disable autoplay, select "Never Auto-Play." This will prevent any video or audio content from playing automatically on any website.

(neověřeno používám jiný browser)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zdar přátelé, jak prosím vypnu automatické přehrávání videí? Strašně me s**e, když doslova každej článek má v záhlaví video, co se automaticky spustí (+ samo příslušný reklamy).

Zkoušel jsem Nastavení > Zpřístupnění > Pohyb > povypínat možnosti Automaticky přehrávat animované obrázky + Přehrávat ukázky videí.

To nepomohlo, videa startují dál.

Díky moc.

Používám Safari, iOS 17.6.1
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ABRAHAM: Z niceho nic se mi v Library objevily tri tecky a ty mi moznost dalsich knihoven nabizi. Nicmene odkazuje me to jen na moji knihovnu na macbook, ktera by se mela plne synchronizovat s iphone. Manzelcinu library tam ale nemam.

ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    rychly dotaz: driv moje zena mohla pres apple music do moji knihovny. Mam subscription a family share. Pres svoje Music mohla videt i moji knihovny (playlisty atd.). Uz to tam nevidi. Zmenilo se neco v posledni dobe? Diky.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DARKINA: Je to super. Svoje esim má i Revolut.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    FLLIP: Jen jsem chtela podekovat, pouzito na Emiraty.)
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    EFESH: Mne to nejde. Kamoska to mela uz u 6s a nechapal jsem to. Pokazdy mi to vyvodi nejakou kravinu.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Cau, nechal sem si v jednom servisu vymenit baterku. Mam tam orig. novou, ale typek, co to menil tu novou nabijel a po spusteni mu to hodilo hlasku viz. img. Chtel me tam drzet jeste 20 minut, ze ta autorizace je slozita, ale spechal sem. Nezvladnu to autorizovat diy z domu, abych za nim zas nemusel? (Ios18)

KOLCON
    KOLCON --- ---
    HONZEEN: ten je ale cloudovy a uklada hesla u nich na serveru a taha tam maily, ne?
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    taky hledam... mail.app na ios/ipados ma jednu drobnou vadu, ze neumi radit maily pozpatku podle data doruceni... (nejstarsi nahore)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    CROSS: Zkoušel jsem i Spark a pak jsem se vrátil k systémový Mail.app a jsem s tím vlastně docela spoko.
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    CROSS: Co Spark? Používám ho a nemůžu si stěžovat.
    CROSS
    CROSS --- ---
    MADBANANA: A co místo něj? Systémový mail?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    CROSS: Airmail jsem na mobilu i na kompu používat přestal, protože se těch věcí dělo divně mnohem víc, než jen notifikace.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nedávno - při upgrade na iOS 18 - jsem si povšimnul, že mám vypnutý notifikace Airmailu, tak jsem je zase zapnul. Po pár dnech jsem si vzpomněl, proč jsem je měl vypnutý - protože fungujou fakt divně. Odhaduju to jen na mírnou nadpoloviční většinu případů, kdy akce s notifikací - smazat, archivovat, označit jako přečtený - opravdu zafunguje. Ještě jsem nepřišel na nějakej princip, proč to někdy funguje a někdy ne. Používáte tu někdo Airmail, a funguje vám to?

(Na otázku, proč to používám, když to nefunguje - ty notifikace principiálně nepotřebuju, aspoň mě to nevotravuje, a mít sjednocený rozhraní a správu několika schránek na telefonu, iPadu a Macu je skvělý - a systémovej mejl na nějaký složitější třídění a pod. fakt ne.)
    WAKI
    WAKI --- ---
    Já mám od 21 objednáno u mobil pohotovosti ale obyčejný pro, ale jak kdyby to moje 11pro cítila. Vydrž baterky max 13h a z toho 7h spim. Tak nevím jak dlouho to dám.
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUCATIMONSTER: Už od pátku 20., ale objednával jsem přímo u Apple a s doručením ne v ČR.
    PETJU
    PETJU --- ---
    DUCATIMONSTER: Uz od pondeli 16.9. Objednaval jsem na Alze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam