• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VFISA
    VFISA --- ---
    Tap to pay v ČR!

https://www.macrumors.com/2024/10/29/apple-extends-tap-to-pay-on-iphone-europe/ Apple Rolls Out Tap to Pay on iPhone in Five More European Countries
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Apple Intelligence set to launch in the EU for iOS early next year
    https://9to5mac.com/2024/10/28/apple-intelligence-eu-launch/
    WAKI
    WAKI --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Nesetkal se někdo s chybou kdy si vytvoří hudební knihovnu, playlisty v aplikaci Apple Music a při nahrání do iPhone přes aplikaci Apple devices hlásí zhruba u třetiny skladeb chybu že nelze synchronizovat z důvodu že soubor nebylo možno nalézt. Soubor tam je, v Apple Music přehrát jde. Zkoušel jsem restarty, vymazání a znovu přidání všech skladeb do knihovny (to je voser cca na hodinu), odinstalace a nové instalace obou aplikací. Zařízení je NTB HP Elitebook 840 G8 s Windows 11 a iPhone 12 Pro 512GB (trakže s místem problem neni).
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    KASUMI: Na chvilicku jsem se zaradovala, ze iphone :-(
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    On se zase zacal delat mini?! To me uplne obeslo ❤️

MUXX
    MUXX --- ---
    LBW: Restart telefonu byl?
    LBW
    LBW --- ---
    Well, vlastně úplně všechno, co potřebuje galerii nefunguje. Teď jsem chtěl třeba zaplatit QRko načtením obrázku a prd.
    Typ telefonu, SE 2020, může hrát roli?
    LBW
    LBW --- ---
    VELCORO: Jo sorry, to jsem neuvedl - taky nefunguje
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    LBW: Otevrit galerii - vybrat - oznacit fotku/y - trojtecka - pridat do alba.
    LBW
    LBW --- ---
    iOS 18.0.1 - nejdou mi pridat fotky do alba.
    At uz "add to album" kdyz mam otevrenou fotku v galerii, nebo kdyz primo v albu dam "+"
    Hrabe to, ale nic. Ficura, nebo mam levy ruce?
    CROME
    CROME --- ---
    DOCKINEZ: Stahni si Brave browser ten dokuze blokovat vetsinu tehle sracek v defaultu
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    DOCKINEZ: Díky i já :)))
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, tak většinou to funguje, ale na některých stránkách (aktuálně.cz) ne.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Think different.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OK, tak jsem uvažoval sice správně, ale na špatném místě :D

Tedy: jdi na Nastavení > Zpřístupnění > Nastavení na úrovni aplikací > Přidat aplikaci > napiš Safari > klikni na Safari > zascrolluj dolů a až TADY zruš možnost Přehrávat ukázky videí.

Jak prosté, že Watsone?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    HOLAKAC: Netuším, odkud tento návod je, ale v iOS 18.0.1 taková volba není.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    DOCKINEZ: Disabling Autoplay on Safari for iOS
    The process for disabling autoplay on Safari for iOS is slightly different. Here's what you need to do:

Accessing Safari Settings on iOS
    Unlock your iOS device and launch the "Settings" app from the home screen. Scroll until you see "Safari" and tap on it. You should now see a list of Safari settings on the right-hand side of your screen.

Turning Off Autoplay for Videos and Audio
    Under the "Settings for Websites" section, tap on "Auto-Play." You'll now see three options: "Allow All Auto-Play," "Stop Media with Sound," and "Never Auto-Play." To disable autoplay, select "Never Auto-Play." This will prevent any video or audio content from playing automatically on any website.

(neověřeno používám jiný browser)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zdar přátelé, jak prosím vypnu automatické přehrávání videí? Strašně me s**e, když doslova každej článek má v záhlaví video, co se automaticky spustí (+ samo příslušný reklamy).

Zkoušel jsem Nastavení > Zpřístupnění > Pohyb > povypínat možnosti Automaticky přehrávat animované obrázky + Přehrávat ukázky videí.

To nepomohlo, videa startují dál.

Díky moc.

Používám Safari, iOS 17.6.1
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    ABRAHAM: Z niceho nic se mi v Library objevily tri tecky a ty mi moznost dalsich knihoven nabizi. Nicmene odkazuje me to jen na moji knihovnu na macbook, ktera by se mela plne synchronizovat s iphone. Manzelcinu library tam ale nemam.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam