• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    PAYAXY: čtu správně, že abych si stáhnul kus knihovny z Plex Media serveru do telefonu, potřebuju Plex Pass?

(Na Plexu jedeme dětský seriály, ale to jenom doma streamem na ATV nebo do iPadu)
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    CROSS: moje řešení je Plex/Plexamp
    CROSS
    CROSS --- ---
    FORELLI: napiš sem pak zkušenosti, až něco vhodnýho najdeš.

Doteď jsem používal na Macu i na iPadu / telefonu systémový řešení, původně iTunes, později Music, ale postupně míň a míň způsobem, jakým Apple chce, abych to používal, a už to přerostlo rozumnou mez. Teď jsem změnil hlavní stroj (Mac) a přenést iTunes/Music knihovnu je docela voser, tak přemýšlím o celkový změně přístupu. (Beztak poslouchám, jako správnej boomer, jen omezenej výběr muziky z dob před 20 lety :-])

Na telefonu jsem to bral tak, že systémovej přehrávač bude optimalizovanej a integrovanej jako nic jinýho, takže malá spotřeba, integrace s ovládáním z hodinek a podobně, ale to už asi dneska nebude problém.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Díky za tipy. Na androidu i desktopu používám k plné spokojenosti Aimp player, na androidu je x dalších skvělých playerů tak jdu zkoušet co mi tedy sedne na iOS.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    FORELLI: jsem na iOS úplný nováček, požadavek na jednoduchý přehrávač na muziku v mp3 a flac jsem nakonec vyřešil přes VLC. Jde tam soubory nahrát i přes wifi přes jejich klienta.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    INSEQUI: já to tam cpal normálně přes kabel
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    INSEQUI: jo no.. to ja vedel tak nějak od začátku, že to apple řešení pro mě nebude.. Tip na Documents jsem dostal ještě před koupí prvního iphonu (6s) a jedu to tak nějak stejně od začátku... neříkám, že to je ideál, ale naučil jsem se s tím žít :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    HONCKA: Ja to nemám synchronizovaný přes iCloud, nahrávám manuálně, je toho tak 300 GB, iCloud mam jen 250 myslim. Na důležitější věci než jsou mp3.

Ted uvažuju zkusit ty 2TB a nacpat to tam všechno, třeba to problém vyřeší.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SUBTITLES017: Já používal iTunes, ze začátku na 4s bylo problémový, ale pak si to sedlo. Jen občas to mělo problem se stahovanejma mp3, kvůli autorským právům. Ted pred cca dvouma mesicema po aktualizaci najednou nepoužitelný, je přes něj možné získat jen koupeny obsah.
    Nahradila to aplikace Apple Music a Apple devices. Od té doby peklo, z většiny knihoven to přehraje do telefonu tak polovinu. Žádná chyba, nic. V PC v té knihovně vidím všechno, i to přehraju a do telefonu se zkopíruje tak polovina, náhodně samozřejmě.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    INSEQUI: já mám celkem velkou databanku, nahrál jsem to tam normálně přes itunes a poslouchám to přes aplikaci hudba, primárně to mám kvůli tomu, že používám ipad k dj konzoli, ale mám to synchronizovaný i na iphonu, kde si můžu dělat playlisty
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    INSEQUI: zvyknul jsem si... něco i chci mit offline, stahuju z yt, sc, atd.. větsinou to dělám tak, že stáhnu na macu a pak pošlu přes airdrop do iphonu a nechávám si offline knihovnu v documents
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    FORELLI: Mam to stejne, po nejakym zkouseni jsem zustal u aplikace Evermusic. Trosku boj na zacatku jak a kam nahrat hudbu atd, ale je to fajn a funguje to dobre. Je zdarma a jediny co, ze po spusteni clovek obcas musi vypnout nejakou reklamu co mu vyskoci - nic hroznyho. Za me spokojenost.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    V podstatě by to mělo být něco jako winamp, jedu hodně audioknihy i vlastní knihovnu muziky.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    SUBTITLES017: Tak to jsi u Apple blbě, ja s mp3 a vubec nestreamovanou hudbou děsně bojuju uz 10 let a přijde mi ze je to cely spis o tom to lidem co nejedou předplaceny aplikace znepříjemnit.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FORELLI: ja žádný apple music a spotify nejedu, pac hodně hudby stahuju z internetu (ne ze bych ji kradl, ale proste na těch streamovacich službách neni).. používám léta aplikaci Documents..
    VFISA
    VFISA --- ---
    FORELLI: jakoze si chces manualne manazovat soubory? Doppler, Ecoute, asi i dalsi ale nebyva to v dnesni dobe itunes music a spotify bezne...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Přecházím z androidu vyzkoušet iOS, poradíte aplikaci na muziku - flac, mp3? Díky
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ODIS: iswap.cz?
    ODIS
    ODIS --- ---
    ODIS
    ODIS --- ---
    Ahoj,někdo nějaké zkušenosti s opravou prodejem,prostě budu rád za jakýkoli info co s tím Air 2020-2019
    UBIK
    UBIK --- ---
    update k iPhone 13 - nakonec jsem dostal dobrou nabídku nového od t-mobile k nové (levnější) smlouvě.
    všem díky za rady.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam