Ahoj. Chtěl bych požádat zkušenější o radu. Dostal jsem iPhone 13, vše ok až na jednu věc. Mám problém s přihlašováním pomocí aplikace "mobilní klíč eGovernmetu". Pokud se chci přihlásit třeba do aplikace eObčanka, tak standartní postup je takový, že aplikace mě přesměruje na webovou stránku s qr kódem, která se otevře v safari. Tam tlačítkem spustím aplikaci "mobilní klíč egovernmentu", ověřím identitu a po návratu do safari by se měla webová stránka přesměrovat na potvrzení o přihlášení. Jenže se tak nestane. Prostě to zůstane stát bez přesměrování. Působí to na mě tak, jako by safari nebylo schopné převzít od aplikace přesměrovávací url. Na iPhone 11 to funguje ok. Stejný problém mám i při pokusu o přihlášení do internetového bankovnictví RB. S iPhone 13 a safari nemožné. Ve firefox nebo iPhone 11 se safari funguje. Kde by mohl být problém a jak to řešit?Máte tu někdo iPhone 13 s funkčním mobilním klíčem egovernmentu? Díky.
P.S.: To že se nepřihlásím do internetového bankovnictví mi zas tak nevadí, lze to obejít, ale ten mobilní klíč egovernmentu obejít nelze.