• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    WERT
    WERT --- ---
    CROSS: No ty photos nevim jestli je krok spravnym smerem, neco je tam krapet nelogicky
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    iPhone 13 Pro / iOS 18.1.1
    CROSS
    CROSS --- ---
    PETER_PAN: Čtu to už potřetí (jednou za každou sračku), a furt si nejsem jistej, jaká verze a jaký menu. Píšeš o Photos, nebo o systému jako takovým? Nová verze (iOS 18) vyšla někdy v září, nebo jde o jinou novinku?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    Ta nova verze iOS je fakt sracka. To primarni menu nejde zmenit na to puvodni, sracka. Galerie sracka. Achjo :-(
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KEDDY: V CR neni dostupny obchod s audioknihama. Musis si je koupit jinde a nahrat si je rucne do zarizeni.
    KEDDY
    KEDDY --- ---
    Poslouchate nekdo audioknihy v aplikaci Knihy? Mozna jsem blbej jo, ale zaboha nejsem schopny v aplikaci vyhledat jedinou audioknihu, kterou bych si mohl poslechnout.. Je to vubec mozne?🫣🙈
    WAKI
    WAKI --- ---
    JIRIKK
    JIRIKK --- ---
    ATROPOS: https://swappie.com/cz/
    Jsou to Nemci. V rodine od nich mame 3 telefony a vzdy spokojenost.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    Pls. Máte někdo tip na spolehlivý eshop s repasy?

Díky:)
    CROME
    CROME --- ---
    KOZZA: V US storu to fungovat nebude v CZ jo
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    diky za info, ja jsem na ten svuj ucet nesahal dlouha leta, ted jsem se do nej dival a mam tam jeste newyorkskou adresu, z doby, kdy CR nebylo AppStorem podporovany :), takze se asi budu jevit neduveryhodne, ceska karta, americka adresa :), zkusim apple support
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOZZA: Fio kartu nemám, ale nevidím důvod, proč by to nemělo jít. Jestli tam na kartě je povoleno platit na internetu, mělo by to jít.
    FTN
    FTN --- ---
    KOZZA: Nápodobně a myslím že není, mám to tak spoustu let.
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    Pěkný zbytek svátku preji ve spolek a chtěl bych se zeptat, je v AppStore problém platit Fio debetní kartou?
    BOXY
    BOXY --- ---
    FELCARKILLER: Používám taky (a nenašel jsem zatím lepší alternativu), ale ta zmiňovaná současná cena mi přišla hodně vysoká... Tak jsem se koukl do historie a ono fakt jo, koupil jsem doživotní licenci v roce 2017 za 5.99 EUR, teď vyjde na 59.99 USD. Někdy se zadaří :-)
    FELCARKILLER
    FELCARKILLER --- ---
    JIMX: Aha, ja jim zaplatil neco malo pred sto lety a rocne nic neplatim.
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    JIMX: Pocket informant
    JIMX
    JIMX --- ---
    FELCARKILLER: Tak jsem to zkusil, ale 6 kil ročně za kalendář teda nedám ... a nedonutil jsem ho v month view zobrazit časy začátků. Víc jsem to už nezkoumal. Nicméně i tak díky.
    ABRAHAM
    ABRAHAM --- ---
    JIMX: Kdysi bych chvaleny Calendar 5, ja ho pouzival po prechodu z Android, pak jsem se ale spokojil s defaultním a presel uplne.
    Myslim, ze to byl tenhle: https://apps.apple.com/us/app/calendars-planner-organizer/id608834326
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam