• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    CROSS
    CROSS --- ---
    Možná ti budou chodit hlášky (nebo teda ženě), že má s sebou airpody, co nejsou její, a majitel může sledovat jejich polohu. (Mně to občas Find My hlásí i u mých vlastních :-])
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    WAKI: jakmile jsou připojeny k telefonu, budou se chovat vzdycky jako “tvoje”.. omezením bude asi jen v aplikaci najít, kde to bude fungovat jen pro toho, kdo je ma přihlášené k apple id.. ale funkce sluchátek jako takových ničím limitovaná nebude
    WAKI
    WAKI --- ---
    SUBTITLES017: Díky o hlášku nejde, spíš jestli není omezena nějaká funkčnost, volání atd třeba, spíš budou pro mě, ale asi si je občas půjčí.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    WAKI: jo, jde.. normálně se připojí, maximálně zahlásí, ze “toto nejsou vaše airpody”, protože jsou podle mě vždycky vázané jen na jedno apple ID.. ale normálně se připojí ke komukoli myslim.. nejen v rámci rodiny
    WAKI
    WAKI --- ---
    Zdravím nevím jestli se budu ptát dobře v tomhle topicu. Chci si pořídit airpod pro, jdou sdílet tyhle sluchátka vrámci rodiny (manželka) bez nějakých omezení?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    IMHO to bude spíš adaptérem než tou samotnou nabíječkou. Mám tu nějakej Alza USB s 5 portama a ten by si mohl založit dechovej orchestr jak si furt pohvizduje.
    MUXX
    MUXX --- ---
    PULKA: A nabijis telefon v obalu nebo bez?
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Jako je fakt, že mi jednou pískal adaptér. Tak šel
    PULKA
    PULKA --- ---
    CROSS: Z monitoru (chci to mit na pracovnim stole) a origo nabijecky. Ani jedno samo obsobe nepiska a zvuky vydava vzdycky ten puk (a kabel je integrovanej)., jeste na ro mrknu, ale myslim, ze tohle uz jsem vyloucila
    CROSS
    CROSS --- ---
    PULKA: a z čeho to napájíš? Mně občas píská třeba USB zdroj zabudovanej v prodlužovačce (v takový tý stolní multizásuvce), nepíská ta nabíječka (kabel) sama o sobě.
    PULKA
    PULKA --- ---
    ERVIN: Ty jsem prave 2 vracela, takze mozna slyim ultrazvuk, ale bylo to naprd.

Diky vsem, budu jeste sledovat tu originalni a pak se uvidi, mozna bude nejjednodussi si zsjit nekam do iStyle/iWant a chvili je tam zkouset…
    DUKED
    DUKED --- ---
    PULKA: Mám MagSafe puk od Belkinu, žádné zvuky nedělá
    MUXX
    MUXX --- ---
    PULKA: tak pul na pul. mam nejakou noname TS09S a ta piska. ve firemnim aute bezdrat nabijecka zas brutal zahrivala telefon. ostatni nabijecky jsou v pohode - nepiskaji, nehreji.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PULKA: Hele od Applu mám takovou tu rozkládací na telefon a hodinky, pak mam jednu fixed. Pak pár z IKEA, ale ty používám málo, jsou bez magnetu a stačí málo a nenabiji to.
    PULKA
    PULKA --- ---
    HERKULES: JYRKA: To se má. Máte oba tu ofiko od Applu? Dám tomu ještě chvíli, ale prostě sedím u stolu, nabíječku před sebou a občas to elektricky zapraská / zavrčí nebo jak to říct. Připadám si trochu jako blázen je takhle vracet.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PULKA: Moje žena slyší i ultrazvuk, ale nabíječky ne
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PULKA: Nabíjím jen bezdrátově a beze zvuků. Nebo o nich nevím
    PULKA
    PULKA --- ---
    Prosím o info - kdo máte bezdrátovou nabíječku - je normální, že dělá zvuky? Koupila FIXED MagPad 2, první vrněla jak šílená. Druhá pískala. Vrátila jsem a rozhodla jsem se oželet stojánek a vzít origo od Applu. Ta je většinu času ticho, ale už dvakrát z ničeho nic začala vrčet a hřeje jako blázen. Což ty dvě vrácené předtím nedělaly.
    Je to mnou? Je to princip těch nabíječek (teplo chápu, zvuky ne). Mám rozbitej konektor v 13mini a poslední zbytky bych si ráda nechala na používání v autě a nouzový nabíjení, nechce se mi to moc měnit. Díky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam