• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROSS: Jediný co mě ale hratelné sere ze mi každej říká ze jsem blbě slyšet. Kámoš to stejný když mi vola s próckama tak je to fakt bída.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROSS: Je teda pravda žeňme to jednou hlásilo že nějaká část sluchátek není moje a nemohl jsem je přidat do najít. Asi po 3 měsících jsem je nove přidal k účtu a ok.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NATURALPLAST: no ale on mi telefon správně hlásil, že je mám u sebe, akorát se tvářil, jako že jsou to nějaký cizí a ne ty moje, co jsem chvíli před tim zaklapnul.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROSS: To dělá GPS. Na telefonu je mnohem rychlejší a Apple vidí jiný vzdálenosti tel vs. Sluchátka. Minule jsem je měl hozeny v báglu a hladilo mi to ze jsou jinde. Tak jsem je děl jak kokot hledat. :)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    WAKI: no jenže tam u těch, co nejsou ve vyjímkách mu to píše že nemůže, protože večerka .. u třeba aplikace co je přes limit za den píše, že může požádat o prodloužení
    WAKI
    WAKI --- ---
    HERKULES: Tak logicky. Když ti to nefunguje - limit, pokud to funguje. Povoleno vždy. Pokud z části tak v povoleno vždy a s podmínkama.
    WAKI
    WAKI --- ---
    HERKULES: No jestli to chalpu dobře tak je to v pořádku. Odepsat těm cl má ve vyjímce může a ty co nemá ve vyjímce tak tam je to jak u her atd. Tam su musí počkat do dalšího dne. Popřípadě požádat.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    právěže to nastavení jak tak pitomý a nelogický, že když něco takovýho nastane, tak člověk neví kde hledat a co povolit
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    no má už vyčerpáno, to je fakt .. ale ostatní aplikace píšou, že vyčerpal limit (a může požádat o další čas), ale u zpráv (který jsou ve vyjímce v limitu) má povolené jen povolené kontakty a ty ostatní už mu to píše, že v klidovém režimu nemůže ...
    WAKI
    WAKI --- ---
    HERKULES: Ještě mě napadlo jak máš nastavený limity pro aplikace. Jestli nemáš nízký čas a během minuty se to nevyčerpá a telefon se pak tváří že má klidový čas.
    WAKI
    WAKI --- ---
    HERKULES: Mám úplně to samý a funguje to. Spustí se a ukončí taky.

HERKULES
    HERKULES --- ---
    WAKI: Mam to nastavený takto a telefon se tváří, že je v klidovém režimu. Už jen ta horní volba je (možná překladem) úplně debilní

WAKI
    WAKI --- ---
    HERKULES: Musíš vyjet z toho nastavení. Mě to většinou funguje a změna v telefonu se projeví po cca 15s.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    TVL ta správa dětských účtů v apple, to vymejšlel fakt kokot ... např klidový režim si dělá uplně co chce ... a vůbec nemůžu přijít na to, jak ho uplně vypnout .. prostě telefon mladšího se tváří pořád jako že je v klidovém režimu .. při jakékoliv volbě v mém nastavení ... neuvěřitelnej system
    CROSS
    CROSS --- ---
    WAKI: ale jako ničemu to nevadí, že jo. Jen jsem si jako rýpnul do Apple, protože jsem nikdy nepřišel na kloub tomu, proč si myslí, že Airpody, co byly vždycky jen moje, který jsem právě zaklapnul a strčil do kapsy, se mnou cestujou inkognito. :-] (Ale už to u nějakýho iOS updatu nedělá.) Takže u airpodů na cizí Apple ID bych čekal, že to taky zahlásí.
    WAKI
    WAKI --- ---
    WAKI: Aha ono je to v zařízeních. Tak to neprojde.
    WAKI
    WAKI --- ---
    CROSS: Tak teoreticky by se to dalo vyřešit sdílením předmětu ne?
    CROSS
    CROSS --- ---
    Možná ti budou chodit hlášky (nebo teda ženě), že má s sebou airpody, co nejsou její, a majitel může sledovat jejich polohu. (Mně to občas Find My hlásí i u mých vlastních :-])
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    WAKI: jakmile jsou připojeny k telefonu, budou se chovat vzdycky jako “tvoje”.. omezením bude asi jen v aplikaci najít, kde to bude fungovat jen pro toho, kdo je ma přihlášené k apple id.. ale funkce sluchátek jako takových ničím limitovaná nebude
    WAKI
    WAKI --- ---
    SUBTITLES017: Díky o hlášku nejde, spíš jestli není omezena nějaká funkčnost, volání atd třeba, spíš budou pro mě, ale asi si je občas půjčí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam