• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MADBANANA: opravdu to musi podporovat operátor.. s dětmi bez vlastni sim jsem neřešil, ale jen když jsem zarizoval cellular pro manželku, tak jsme museli platit navíc 100,- měsíčně za zprovoznění sim v hodinkách a musel to nastavit / umožnit operátor. samo od sebe to podle mě fungovat nebude
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ZVIRATKO: Nedozvěděl jsem se nic, operátor o tom slyšel poprvé :D

Ale napadlo mě, že by mohlo fungovat, že bych si v iPhone aktivoval druhou eSIM a tu bych pak sdílel do hodinek skrz Watch aplikaci? To by jít mělo, ne? Dokážete mi to někdo s Cellular Watch potvrdit?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MADBANANA: pardon, ⬇️
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ZVIRATKO: Já nebyl ten kdo to sháněl :). Ale zaujalo mě to
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HERKULES: schvalne pak napis co ses dozvedel, pro me je prekvapeni ze to ty nasi operatori maj umet...
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ZVIRATKO: To je super. Sem ani netušil že to takhle jde.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MADBANANA: zavolej na Vodafone, musi to podporovat operator, je to specialni sluzba. Kazdy dite pak ma vlastni cislo. Podle Apple to podporujou vsichni 3, ale realita muze byt uplne jinde (zvlast u T-Mobile co si tam uz nekolikrat napsal ze neco umi a nikdy to nezapli, treba Visual Voicemail).
    Nastavení Apple Watch pro jiného člena rodiny - Podpora Apple (CZ)
    https://support.apple.com/cs-cz/109036
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Potřeboval bych poradit ohledně Apple Watch Cellular, pro děti, které nemají vlastní iPhone.

Nastavení skrz rodičovský telefon + vlastní Apple ID jsem nějak vyčetl, ale co mi není jasné, jaký tomu u Vodafone v ČR zvolit tarif. Nikdy jsem Cellular hodinky neměl, vím, že mají něco jako One Number, kdy mám v hodinkách sdílený tarif/číslo/všechno s mobilem, ale jak to je s hodinkami, které žádný parent-iPhone nemají? Stačí na to libovolný datový tarif a aktivuju tam klasickou eSim nebo ... ? Díky za vysvělení, jsem v lese...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SICKBOY4000: jo, to je to co jsem psala, něco jsem tam jednorázově platila, pár korun, ale platila.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    OT_: nakonec jsem to tak udělal a je to asi nejlogičtější řešení mé situace. Ten tip na mp3 audiobook od
    CAMELLA: byl fajn, ale po 12h free poslechu to chce platbu a ja chtěl něco F2P (free to play)
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    WOJTISHEK: A to jsem v noci updatoval na 18.3...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    18.3.1
    OT_
    OT_ --- ---
    Přidej si to jako AudioBook v itunes a pak syncni s mobilem a bude to v Books fungovat.
    VFISA
    VFISA --- ---
    Mě vyhovoval Doppler.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SICKBOY4000: používám mp3 audiobook player. Funguje mi dobře, ale zaplatila jsem si nějakou malou částku (tuším 79kc nebo tak něco).
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    KEDDY: ONDRA_99: coz znamená v itunes otagovat mp3 jako audiknihu. To je otrava.
    Ja jsem poslouchal audioknihy v nativni aplikaci hudba, ale musim si rucne vytvaret playlisty s knihama, jinak mi v tom ta nativni appka udela bordel.
    No a potom mam externi aplikaci casovac spanku. Neni to uplne idealni kombinace.

Pak jsem narazil na tuhle appku Music player a vyhovuje mi, ale neni to uplne ideal.

Nacte knihy (i hudbu) ve slozkach tak jak je nahraju z Windows 11 pres iTunes do iphone.
    Ma prave i ten casovac spanku, ktery pouzivam, ale v te free verzi maly font a hlavne nezustane mi zalozka na kapitole, kde jsem skoncil s poslechem.

Ma nekdo podobnou (lepsi) appku na audioknihy?
    CESKI
    CESKI --- ---
    NATURALPLAST: Sekám s nimi zahradu. Používala jsem bose 700, ale shazoval jsem si je větvema 😂
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROSS: Jo to potlačování hluku je závislost. Z vysavače za trojku to udělá super silence master vysavač za tři pětky. :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    NATURALPLAST: Já s nima nakonec nemusel udělat nic. Prostě to (asi po nějakým updatu) přestalo. Ale prostě dojdu třeba do kanclu, vyndám z uší, za dvacet minut notifikace Airpods Pro found traveling with you, jejich majitel může sledovat vaši polohu. Tak je vyndám z kapsy, otevřu, telefon samo vidí moje mnou pojmenovaný airpody, to mě uklidní. Třeba za půl dne zase to samý. Úplnej bizár. Ale jak píšu, už to nějakou dobu nedělaj.

Na zvuk nebo slyšitelnost si mi nikdo nikdy nestěžoval, ale co mi teda dělaj (Airpods Pro první generace) je, že občas jedno (vždycky levý) po vsazení do ucha jakoby šumí, a po pár sekundách přestane. Lidi si na to občas stěžujou. Tak jako tak, můj oblíbenej produkt to je rozhodně. Vysávání nebo vrtání do zdi si bez nich už neumim představit. :-] (Víkendová inspirace.)
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROSS: Jediný co mě ale hratelné sere ze mi každej říká ze jsem blbě slyšet. Kámoš to stejný když mi vola s próckama tak je to fakt bída.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROSS: Je teda pravda žeňme to jednou hlásilo že nějaká část sluchátek není moje a nemohl jsem je přidat do najít. Asi po 3 měsících jsem je nove přidal k účtu a ok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam