• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MUXX
    MUXX --- ---
    Takze nejmensi rozmer iphonu je ted 6.1”?
    DUKED
    DUKED --- ---
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MADBANANA: Nějaký alternativy k tomuhle u TMobilu nebo O2?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FLLIP: ještě k tomu.. no ze me to nepřekvapuje:))
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    SUBTITLES017: Dle stránek Applu není funkce Apple Watch pro dítě v Čechách dostupná.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MADBANANA: hm tak ze by to bylo podmíněné tarifem s neomezenými daty si nepamatuju (my jsme to nakonec zrušili v těch hodinkách..). a možná jsme zrušili právě proto, protože to předtím měla u o2, ale pak jsme přešli k vodafone kde s tím bylo nějaký sraní, nebo to tehdy vůbec nepodporovali.. jako jinde ve světě normální věc a tady se z toho zase dělá megaproblem a je to drahý
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SUBTITLES017: Jono, takže na to asi ještě potřebuju do telefonu druhej neomezenej tarif s eSIM, kterej bude mít One Number.

OneNumber: Jak nastavit volání z hodinek? - Vodafone.cz
    https://www.vodafone.cz/onenumber/nastaveni/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MADBANANA: opravdu to musi podporovat operátor.. s dětmi bez vlastni sim jsem neřešil, ale jen když jsem zarizoval cellular pro manželku, tak jsme museli platit navíc 100,- měsíčně za zprovoznění sim v hodinkách a musel to nastavit / umožnit operátor. samo od sebe to podle mě fungovat nebude
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ZVIRATKO: Nedozvěděl jsem se nic, operátor o tom slyšel poprvé :D

Ale napadlo mě, že by mohlo fungovat, že bych si v iPhone aktivoval druhou eSIM a tu bych pak sdílel do hodinek skrz Watch aplikaci? To by jít mělo, ne? Dokážete mi to někdo s Cellular Watch potvrdit?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MADBANANA: pardon, ⬇️
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ZVIRATKO: Já nebyl ten kdo to sháněl :). Ale zaujalo mě to
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HERKULES: schvalne pak napis co ses dozvedel, pro me je prekvapeni ze to ty nasi operatori maj umet...
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ZVIRATKO: To je super. Sem ani netušil že to takhle jde.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MADBANANA: zavolej na Vodafone, musi to podporovat operator, je to specialni sluzba. Kazdy dite pak ma vlastni cislo. Podle Apple to podporujou vsichni 3, ale realita muze byt uplne jinde (zvlast u T-Mobile co si tam uz nekolikrat napsal ze neco umi a nikdy to nezapli, treba Visual Voicemail).
    Nastavení Apple Watch pro jiného člena rodiny - Podpora Apple (CZ)
    https://support.apple.com/cs-cz/109036
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Potřeboval bych poradit ohledně Apple Watch Cellular, pro děti, které nemají vlastní iPhone.

Nastavení skrz rodičovský telefon + vlastní Apple ID jsem nějak vyčetl, ale co mi není jasné, jaký tomu u Vodafone v ČR zvolit tarif. Nikdy jsem Cellular hodinky neměl, vím, že mají něco jako One Number, kdy mám v hodinkách sdílený tarif/číslo/všechno s mobilem, ale jak to je s hodinkami, které žádný parent-iPhone nemají? Stačí na to libovolný datový tarif a aktivuju tam klasickou eSim nebo ... ? Díky za vysvělení, jsem v lese...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SICKBOY4000: jo, to je to co jsem psala, něco jsem tam jednorázově platila, pár korun, ale platila.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    OT_: nakonec jsem to tak udělal a je to asi nejlogičtější řešení mé situace. Ten tip na mp3 audiobook od
    CAMELLA: byl fajn, ale po 12h free poslechu to chce platbu a ja chtěl něco F2P (free to play)
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    WOJTISHEK: A to jsem v noci updatoval na 18.3...
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    18.3.1
    OT_
    OT_ --- ---
    Přidej si to jako AudioBook v itunes a pak syncni s mobilem a bude to v Books fungovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam