• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    KASUMI: a jak je to u remarkable s propojením s ostatními zařízeními, windows, mac, iphone? nebo to zůstává jen v remarkablu...
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    KASUMI: Kdyz telefon pri oprave poskrabe, tak ti rekne, ze uz to bylo, viz predavaci protokol.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NOPOLICE: hele na poznamky mam remarkable.. zlata vec..

odnesla jsem dnes iphone do istyle na vymenu te baterky a teda tvl - na protokolu "skrabance, poskrabany ram".. tvl KDE JAKO... kdyz jsem se ozvala, ukazal mi naprosto mikroskopicky oderky v mistech, kde davate kabel a vyndavate simku.. jakoze ocividne toto je jejich argument pro to napsat do protokolu poskrabany.. dost me tim nasral, ten telefon je v naprosto TOP stavu, pac mam sklo a obal celou dobu
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    NOPOLICE: Tím jsme myslel to jak se dá iPad používat. Na poznámky kdy, jedu klávesnici, virtuální klávesnici, Pencil a diktování. Kombinace aplikaci je pak hlavně o tom vytěžit z poznámek maximum. Jako že si například poznámku pošlu hned do reminderu, připojím pomocí drag and drop odkaz nebo něco z webu, případně z jiné aplikace
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    KAZATELL: jo, vidím, že scribble češtinu nepodporuje, ale jinak text digitalizuje a vyhledává (alespoň něco). jinak potenciálem a kombinací možností a propojení s aplikacemi myslíš co? vše asi nevyužiju, ať už je to procesor nebo plnou integraci s jinými zařízeními (mám iphone, ale počítač windows).
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    KAZATELL: dík, to jsem tak nějak chtěl slyset.
    Takze pro malovani pro deti staci fejk ?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    NOPOLICE: Tak user experience se výrazně zlepší jen pokud dokážeš využít ten potenciál iPadu. Tedy tu kombinaci možností co iPad nabízí a propojení s různými aplikacemi, případně přenositelnost.
    Poznámky v ruce jsou na iPadu super, ale jen v momentě kdy je děláš anglicky. V češtině není podpora rukopisu (třeba jednou bude) a tím to psaní poznámek v ruce dost ztrácí a nedá se s tím ani moc dál pracovat.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    STEVIE: Zase záleží k jakému modelu. Takové ty funkce přítlaku, hover a náklonu jsem snad nikdy nepoužil, ale u Pencil pro “roletka” po zmáčknutí je asi nejlepší funkce na Apple Pencil (jinak stačí prst). Pro srovnání mám všechny modely a s klidem mohu říct, že buď Pro, nebo je jedno jestli je nebo není originál
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    STEVIE: Někde mám Fejk navíc. Budu doma až v neděli, když se připomeneš zkusím pohledat. Případně můžeš přijet porovnat s Apple Pencil 2.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    STEVIE: fejkový pera, co mi prošly rukama, stály za prd.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    KAZATELL: scrum master, takže různý zápisy schůzek, příprava meetingů, workshopů. Já to všechno dělám na notebooku (windows) ve onenote. Nevím jestli to bude zásadní změna, psaní rukou má svoje výhody (lépe se to prý pamatuje), ale asi bude pomalejší a ne tak organizovaný jako při psaní na klávesnici. Naopak vizuální zápis, myšlenkové mapy budou na ipadu lepší.
    Pro práci bych asi zůstal u onenote, aby se mi propojil s pracovním účtem, pro osobní věci bych používal nativní poznámky. Pokud bych pořizoval ipad, tak 11".
    Otázka je, jestli ipad nějak výrazně zlepší user experience a využití poznámek nebo bude lepší zůstat u klávesnice.
    A když už jestli na to bude stačit klasický ipad 2025 nebo bude výrazně lepší air (který je ale taky o dost dražší a pencil pro stojí taky o hodně víc).
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    doporučil by někdo fejkový apple pen nějaký nebo má smysl mít jen originál?
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    NOPOLICE: Ve Smarty jsem pořídil svůj aktuální pracovní stroj (MBA M2 zánovní) za cenu, za kterou nebyly v té době ani na bazarech, nemůžu si stěžovat. A vizuálně i stavem baterie perfektní.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    NOPOLICE: Hodně záleží o jakou práci jde. Já používám iPad na všechno na co používám počítač a u poznámek používám jen iPad.
    Po poslední velké aktualizaci nativní aplikace používám tu v kombinaci s Freeform a připomínkami.
    V průřezu mám vyzkoušeno na všech velikostech iPadu, takže jestli tě zajímá něco konkrétního tak se ptej
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Vedle jsem nedávno vyhejtoval tablety jako zařízení, co nedává moc smysl, ale začínám uvažovat o ipadu na psaní poznámek v práci (s apple pencil).
    Tak mě zajímá, jestli to tak někdo používáte a máte pozitivní zkušenost?
    A taky jestli máte dobrou zkušenost s použitým zařízením ze smarty (tam mají teď air "jako nový"). Filtr něco našel, ale uvítám i další recenzi na použitý zařízení (ať už smarty nebo jinde).
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    jak nejsnadneji resetovat heslo na starsim iphone 6s? mamka ho ma v pouzivanych zarizenich na novem ip , zaboha si ale nemuze vzpomenout.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HERKULES: Ď
    Mam 14 pro a cekam tak 2,5
    To by mohlo klapnout
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KASUMI: 13pro a stalo to 2000. Iwant.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HERKULES: Jakej iphone a kolik te to stalo pls? Taky musim
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    SICKBOY4000: Právě že nebyl. Zjistil jsem to ex post. Zastavit se tam můžu, ale nejezdím úplně kolem.
    SICKBOY4000
    SICKBOY4000 --- ---
    HERKULES: Zpátky v tom servisu jsi byl? Co ti řekli?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam