• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    NAGASAWA: mam zakladni Mini M4 pro a ten problem mam. Ne ze by vypadavaly, ale nejdou pripojit. Obcas musis restartovat.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    INSEQUI: Nejsou to treba ruzne generace? To by mohlo vysvetlit rozdil v cene.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DUCATIMONSTER: Já ani nevím :) Začal jsem řešit potřebu nových až když ty staré nefungují.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    NAGASAWA: Kromě zapínacího tlačítka. Ale o tom bylo napsáno už mraky :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HERKULES: super, díky moc.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    NAGASAWA: Mám. Žádný problém.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    nevíte, jestli je baterie k IP SE2020 nějak spárovaná s telefonem, resp jí jde bez problémů DIY vyměnit?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mac Mini M4 tu nekdo nevlastnite? Mam ho v dohledne dobe v planu poridit, tak bych se chtel jenom zeptat, jestli se nekdo z vas pripadne nepotkal s nejakym neresitelnym fuckupem. Na Redditu jsem natrefil na řadu komentářů ohledně problémů s konektivitou usb-c portů, kdy připojená zařízení občas vypadávají. Případně díky za feedback.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    INSEQUI: Nemají být v brzké době AirPods pro 3 ? Tak nějak na ne asi čekám.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ještě k Airpodum, stávajících mi odešlo jedno sluchátko, chtěl bych si koupit Airpody pro a co tak koukám po internetu po eshopech tak jsou dost rozdíly v cenách, trochu se obávám že část z toho bude fake a jak tak čtu SUCZKER, tak mě napadá, dá se nějak stoprocentně ověřit že jsou sluchátka originál, v té záplavě eshopů a nabídek s cenama od 2tis. do 6tis. se toho docela bojím. Na cenovém stropu jsou iWant, iStyle, Alza a na nejnižší různý mobileněco a podobný firmy, rozum samozřejmě velí ber iWant ať máš jistotu, ale zase je tam určitá myšlenka že bych trochu ušetřil (čecháček stajl).
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NOPOLICE: Jo, souhlas
    Ja to managuju pres google disk
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    KASUMI: taky se mi to líbí, ale ta konektivita a propojení je nic moc. koukal jsem na integraci například s onenote a to je prostě nedotažený (u supernote, remarkable má tu konektivitu snad ještě horší). být to lépe propojený, tak do toho jdu.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    HONCKA: Zatím jsem na to nepřišel. Za rodičovská kontrola je sice super, jak je součástí systému. Ale ovládání je někdy maličko píčou ke zdi. To ne že ne.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HERKULES: myslel jsem nevýhoda používání dětského účtu
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    HONCKA: Jsou tam věkové omezení. Ale to neni tím, že to má dítě pod správou dospělého, ale věkem uživatele a jeho apple id. Např aplikace záchranka je až od 17 myslím. A vývojář s tím nic neudělá, protože tohle si nastavuje Apple podle druhu a účelu aplikace.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HONCKA: Applepay muze, ale tusim od 13
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CESKI: to že v devíti je zodpovědná neznamená, že bude zodpovědná i v 11 až z ní začne mlátit puberta, jedinou nevýhodu dětskýho účtu vidím v tom, že pokud chceš používat screentime tak je značně nespolehlivý a na něco nefunguje (u mých třeba youtube a roblox) a to, že nemůže dítě používat applepay
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    CESKI: Za mě ideál Apple id na dítě a přidat jako dítě do rodiny. Rodič je správce. Nastavíš pravidla a můžeš nad tím mít kontrolu. Povolovat otěže můžeš dycky.
    CESKI
    CESKI --- ---
    CROSS: No má to hlavně na Duolingo, komunikaci se spolužáky a s námi. Na YouTube poslouchá písničky a Apple Music to samé. Je to vlastně upgrade z jejich hodinek. Hry hraje max na tabletu a omezený čas. Takže asi cestou dětského Apple id s povolováním a omezováním. Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam