• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HERKULES: Muj ksicht to neuzná, tak aspoň že tak :D
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRK_R23: Ja dcera a syn :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HERKULES: Dcery mi nepřišly tak podobný :))
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRK_R23: Taky se mi (jim) to stalo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dítě dostala telefon a přes FaceID to otevře i druhé dítě... wtf?:))
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    OCTOPUSS: Jako to nalepený na displeji? Kup za papír kil v alze a nalep si to sám.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ví někdo, kde v Praze co nejlevněji vymění ochranný sklo foťáku na Iphonu 13? Nemusí to být originál (ani by neměl s těma cenama...)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ERVIN: někde jsem četl nebo slyšel, že Apple zkusil implementovat do sluchátek měření tepový frekvence, ale nefungovalo to podle představ, tak to zase opustili. Žádný jiný spekulace si nevybavuju. Na Airpods Pro II mi nic nechybí ani nevadí, kdybych je potřeboval (dejme tomu ztratil) zejtra, koupim je bez váhání. I když je neupdatovali dva roky. Sám jsem ale zvědavej, jestli je nějak výrazně vylepšej. Možná jinou než bílou barvou. ;-]

Vlastně jedna věc — podle mě neuměj noise cancelling jen s jednim nasazeným sluchátkem, nebo nevim, jak na to. První generace to umí.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    ERVIN: Tady píšou, že nemá cenu kupovat: https://buyersguide.macrumors.com/#music
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Má smysl si kupovat AirPods pro nebo počkat do podzima na nový? Leaklo už něco, proč by to mělo smysl?
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    FLLIP: 28000, pořád je mají v istyle.
    Pak dali cenu ještě o 800 dolu, objednávku zkazili, takže jsem místo do Revoluční musel "až" na Masaryčku. To palec nahoru, jak se k tomu postavili.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    NOPOLICE: Jaká ta cena byla?
    SM3
    SM3 --- ---
    Máte tip na aplikaci, která zablokuje všechny “info SMS”? Přidání do seznamu blokování a nahlášení SMS mnohdy nefunguje.
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Tak vyřešeno. M3, 24gb a 512gb ssd. Za tuhle cenu jsem to tam už nemohl nechat :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    CROSS: Ja obcas musim neco resit u androidich telefonu a je to voser. Pro clovek co je zvykly na ios je to trochu trapeni.
    Na seznameni jsem si taky neco poridil, ale krom nejnutnejsiho na to zkratka nesahnu.
    Jestli nemas nejakou nutkavou potrebu, doporucim zustat u ios a uzuvani si s androidem nechat nekomu jinemu.

Navic se ti aspon nebudou objevovat veci na googlu co bys nechtel ;)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MUXX: to by asi v naší švýcarský korporaci neprošlo, ale přinejmenším budoucnost toho zařízení po odpisu je asi zajímavější s iPhonem.
    MUXX
    MUXX --- ---
    CROSS: Simka z korporatniho telefonu sla do lehky maly tlacitkovy nokie co ji vydrzi mesic baterka a iphone sel do rodiny pripadne na bazos.
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    CROSS: Mám 2 apple ID, personal a corpo. personal kalendar synchronizovanej do co copro kalendare. Email striktne oddelenej. Na corpo telefonu jedu jen zakladní veci - telefon, email, hotspot, autenticator etc. - vsechno prace related. Na personal tel vsechno ostatni. To oddeleni corpo a personal kontaktu, mimo fakt ze ten tel muzu vypnout kdyz bych nechtel aby se prace ozvala, je celkme prijemny.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Možná úplně blbej dotaz, ale nějak to nemůžu rozlousknout. Korporace mi vnutila služební telefon. Celkem ho nepotřebuju, ve firmě ani s klientama si moc nevoláme, všechno se řeší kombem e-mail + Teams. Ale neni vyhnutí. Svůj vlastní telefon si samo nechám, provozuju na něm svoje současný soukromý a starý český číslo (tzn. 2 SIM), jako každej v něm mám úplně všechno, a po HW stránce nic takovýho mi korporace samo nedá (16 Pro Max).

Firma jede Windows laptopy, takže nějaká synchronizace jedině přes Microsoft ekosystém, to celkem neni faktor. Soukromě frčim několik Maců, iPad a obecně všechno Apple.

Firma mi navrhuje buď iPhone (16e) nebo nějakej Samsung. Moje první myšlenka byla samo iPhone, ale pak se mi to rozleželo. Na služební telefon přijde akorát, ehm, telefon, možná whatsapp na pracovní věci (za cca posledních 5 let se asi dva klienti chtěli bavit po whatsapp), a to je všechno. Pracovní mejly i kalendář vidim i na svým sokromým telefonu (všechno v jednom ve fantasticalu, me gusta). K tomu potenciální voser s používáním soukromýho Apple ID na pracovním / firemním telefonu. Tak si říkám, jestli neni jednodušší vzít ten Samsung, tahat ho vysloveně jen na telefonování, případně jako hotspot, a o nic jinýho se nestarat. Aspoň se seznámim s Androidem.

Řešil jste tohle někdo (určitě jsou mezi námi i korporátní jockeyové, ne samí freelanceři :-]), a jak jste to vyřešili?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam