Možná úplně blbej dotaz, ale nějak to nemůžu rozlousknout. Korporace mi vnutila služební telefon. Celkem ho nepotřebuju, ve firmě ani s klientama si moc nevoláme, všechno se řeší kombem e-mail + Teams. Ale neni vyhnutí. Svůj vlastní telefon si samo nechám, provozuju na něm svoje současný soukromý a starý český číslo (tzn. 2 SIM), jako každej v něm mám úplně všechno, a po HW stránce nic takovýho mi korporace samo nedá (16 Pro Max).
Firma jede Windows laptopy, takže nějaká synchronizace jedině přes Microsoft ekosystém, to celkem neni faktor. Soukromě frčim několik Maců, iPad a obecně všechno Apple.
Firma mi navrhuje buď iPhone (16e) nebo nějakej Samsung. Moje první myšlenka byla samo iPhone, ale pak se mi to rozleželo. Na služební telefon přijde akorát, ehm, telefon, možná whatsapp na pracovní věci (za cca posledních 5 let se asi dva klienti chtěli bavit po whatsapp), a to je všechno. Pracovní mejly i kalendář vidim i na svým sokromým telefonu (všechno v jednom ve fantasticalu, me gusta). K tomu potenciální voser s používáním soukromýho Apple ID na pracovním / firemním telefonu. Tak si říkám, jestli neni jednodušší vzít ten Samsung, tahat ho vysloveně jen na telefonování, případně jako hotspot, a o nic jinýho se nestarat. Aspoň se seznámim s Androidem.
Řešil jste tohle někdo (určitě jsou mezi námi i korporátní jockeyové, ne samí freelanceři :-]), a jak jste to vyřešili?