• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    JINX
    JINX --- ---
    Mate někdo taky špatné zkušenosti s aplikací Počasí? Říkám si že by bylo fajn kdyby se tam daly nastavit jiné zdroje dat nebo něco takového. Protože to že ráno checknu mobil, podívám se na % srážek vidím že nebude celý den pršet a po té co vyjdu ven hned zmoknu to se mi stává až moc často.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WERT: The iphone, jecna
    WERT
    WERT --- ---
    OT: Dotaz z podobneho soudku, mame doma iPhone 12 a 13 mini, s baterii pod 80% kde vymeni baterii rychle levne, kvalitne?

Praha
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    CROSS: I kdyby jo, zjevně mám důvod, proč se s tím patlat nechci (například že můj předchozí pokus na Pixelu mě stál 500+, a pak jsem si to za 500+ stejně musel nechat nalepit v servisu) ... Čekal jsem na otázku A odpověď A, ne B. Ach jo.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    CROSS: To se cení. V dnešní době :))
    CROSS
    CROSS --- ---
    HERKULES: podle mě má to sklo na objektivu škráblý nebo prasklý, ale samo vim prd. Jen jsem chtěl předejít eskalaci. :-]
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    CROSS: Cajk. Fotak jsem přehlédl. Ale měl jsem doplňuji dotaz co myslí tím sklem. Pokud kryt, odpověď je stejná.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HERKULES: on se ptá na 1) sklo, a 2) na foťák.

Ne na folii a na displej.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    OCTOPUSS: Vlastně mám. Pokud já můžu doporučit, kup si si sám a nalep si ho sám. Neni to žádná věda, trvá to pět minut a ušetříš aspoň 500
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRK_R23: Ale taky mě to dost překvapilo a asi se mi to nelíbí. :))
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    HERKULES: Takže nemáš odpověď na moji otázku?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HERKULES: Muj ksicht to neuzná, tak aspoň že tak :D
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRK_R23: Ja dcera a syn :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HERKULES: Dcery mi nepřišly tak podobný :))
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRK_R23: Taky se mi (jim) to stalo.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dítě dostala telefon a přes FaceID to otevře i druhé dítě... wtf?:))
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    OCTOPUSS: Jako to nalepený na displeji? Kup za papír kil v alze a nalep si to sám.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Ví někdo, kde v Praze co nejlevněji vymění ochranný sklo foťáku na Iphonu 13? Nemusí to být originál (ani by neměl s těma cenama...)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ERVIN: někde jsem četl nebo slyšel, že Apple zkusil implementovat do sluchátek měření tepový frekvence, ale nefungovalo to podle představ, tak to zase opustili. Žádný jiný spekulace si nevybavuju. Na Airpods Pro II mi nic nechybí ani nevadí, kdybych je potřeboval (dejme tomu ztratil) zejtra, koupim je bez váhání. I když je neupdatovali dva roky. Sám jsem ale zvědavej, jestli je nějak výrazně vylepšej. Možná jinou než bílou barvou. ;-]

Vlastně jedna věc — podle mě neuměj noise cancelling jen s jednim nasazeným sluchátkem, nebo nevim, jak na to. První generace to umí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam