• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    TAP
    TAP --- ---
    VDFLAT: dobrý, ještě umíme tzv blind keyboard

TAP
    TAP --- ---
    VDFLAT: Ja uz dneska viděl věcí, toto taky, ještě u toho některý tlačítka byly modrý

Moje oblíbená patálie je "pokud maš na iPadu zapnutý handwriting recognition u Pencil, nevyjede ti ani při "zadockovaný" tužce klávesnice při zadávání textu do txt pole, když budeš hodnej, tak ve velikosti pro telefon"

JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    VDFLAT: To mi taky obcas dela uz od prvni dev bety…
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    I16, iOS26, dark mode, snizena pruhlednost a klavesnice takto.

HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    já si vypl transparentnost a zapnul ten vyšší kontrast. Obecné mě vadí ui změny když je člověk na něco zvyklej. Škoda že se nepraktikuje nějaká zpětná kompatibilita :/
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Tak už to mám teda taky. Zatím to šlape přijde mi rychlejc (ip13pro) a i ten design neni vlastně tak blbej. Jako na prdel jsem si nesednul. Ale dobrý. Horší mi to přijde na Macu. Tam jsou to takový divný omalovánky, který na ten počítač moc nesedí.
    CROSS
    CROSS --- ---

Vzhled iOS 26...

35 hlasy od 35 respondentů

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Update jsem udělal včera, iP14, a taky v pohodě, Přijde mi to svižnější.
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    Hlásím, že iOS 26 na 11Pro Max a zatím dobrý.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HOOLIGAN: Tak to jen tak nedoženu. 1,5 miliónu zpráv...
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    JYRKA: 1 486 955
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    JYRKA: jenom 300k
    PLECH
    PLECH --- ---
    TAP: jako bývalý ios dev bych tipoval, že to je nová klávesnice, která se neukazuje v appkách, který ještě nebyly vybuilděný explicitně pro ios 26. Aby ty appky fungovaly pořád stejně, než je vývojáři zkontrolujou.
    DUKED
    DUKED --- ---
    BINARY_PARANOIC: Nepoužívám. Jsem teď hlavně fanoušek skla, smajlíků a roztomilých ikonek
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DUKED: U každého režimu soustředění můžeš mít vlastní tapetu, rozložení widgetů na lockscreenu, barevný režim ikon… Přeci jen pro noční režim (spánek) člověk může chtít trochu jiné nastavení, než pro práci či sport :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    HONCKA: Tak další do party. By mě zajimalo , jak režim soustředění může ovlivňovat tapetu
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DUKED: tak vyřešeno aktivoval se mi režim soustředění, nevím proč, nikdy jsem to nepoužil
    TAP
    TAP --- ---
    na mini 13 hlásím zatím chod bez chyb. co mě ale vytáčí jsou ale 2 typy klávesnic, co na mě vyjíždí. tmavší kulatější je jen Spotlight a všemožný systémový vyhledávání, druhá všude jinde.

JYRKA
    JYRKA --- ---
    NAGASAWA: Par kliku a je zpet. Jen to prekvapilo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JYRKA: shiiiit. Mam Logitech MX Mastere 3 vcetne klavesnice a nastesti cajk.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam