• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    CROME: Ja bych jenom dodal, ze to zas muže byt těma spuntama.
    CROME
    CROME --- ---
    ERVIN: Jako zvukove je to fakt spatny a naprosto neodpovida cene.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CROME: Měl jsem půjčené dvojky pro a nepřekvapilo mě, jak to hraje. Vcelku hezky, ale v poslední době je 95% slcuhátek přebasovanejch až do p****e, u těch nevyjímaje... A zase, abych si v každý audioaplikaci tunil Ekvalizér, u sluchátek za 6k, to mi přijde teda jako zbytečnej luxus... a beztak si je asi koupi kvůli tomu noice cancellingu...
    CROME
    CROME --- ---
    ERVIN: Frekvencni odezva naprosto tragicka, prevazne ve vyssich frekvencich, prervana nevyvazena. Celkovy zvuk o dost horsi nez Airpods 2
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CROME: Rozveď, prosím...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tomu rikam design tvl 😂

CROME
    CROME --- ---
    JYRKA: Zato ten zvuk je naprosto prisernej, tohle se Apple opravdu nepovedlo…
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Ja teda nemam airpods srovnani, jen s lowendem - to je o dost lepsi:)
    A se sony muslema - a u tech mi prijde lepsi zvuk teda
    Acn stejne dobrej
    DATEL
    DATEL --- ---
    KOLCON: Aha, díky, pohledám
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    DATEL: Pěnový špunty na pro 2 mám normálně z Ali
    DATEL
    DATEL --- ---
    NATURALPLAST: Aha, skoda, ze nepujdou nejak dodatecne i na Pro 2 😁
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    DATEL: Prý to delaj hlavně ty nové pěnové špunty.
    CROSS
    CROSS --- ---
    BARTOLOMEJ: yy taky mě napadlo, ale teď na to nebudu radši sahat. Tenhle konkrétní stroj našel použití jako Apple TV+ klient s mým sekundárním ID (protože jsem nafasoval služební telefon, kterej provozuju na místním – tj. švýcarským – ID, a k němu ATV+ na 3 měsíce). Další pokus o upgrade budu tudíž řešit někdy v prosinci.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    CROSS: mohl by pomoci update přes mac
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    CROSS: no a z druhého hrníčku - včera večer mi přistála bezpečnostní aktualizace na deset let starý ipad mini 4. Neskutečný
    CROSS
    CROSS --- ---
    Tahle anketa mi připomněla smutnou situaci, kdy na jeden starší iPad, na kterej ještě iPad OS 26 jde dát, ho nenainstaluju, protože iPad má jen 32 GB (dostala ho žena kdysi v práci, jako pozornost hezká, ale samo tehdy největší low end), a musel bych ho úplně smazat, aby se tam vůbec ta instalace vešla a spustila.

A samo extrémní situace, furt mi tu běží jeden úplně první iPad (iOS 9 nebo tak něco na něm), jako displej k meteostanici a příležitostný audio přehrávač.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---

na mých zařízeních s iOS mám verzi fw:

Instrukce:
    Prosím o chvíli zamyšlení, a klidně i nějakou zpětnou vazbu - jde mi o menší průzkum, jaké verze iOS ve svých zařízeních máte. Apple zveřejňuje share takovým Apple způsobem, kdy udává na zařízeních uvedených za poslední čtyři roky, ale trošku relevantní data o tom, co lidem ještě leží v šuplících, případně stále slouží jako iPad na čtení v tom úplně nerozlouskám.
    Nechal jsem možnost 6 odpovědí a dva řádky na jednu verzi iOS, to by snad mohlo stačit. (tj. můj příklad - mám iPad mini4 iOS 15, v šuplíku iPhone 8, iOS16, a dvě novější zařízení s 26kou - 4 hlasy)

60 hlasy od 35 respondentů
    • 8.6% / 3 hlasy
    • 2.9% / 1 hlas
    • 2.9% / 1 hlas
    • 2.9% / 1 hlas
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 0.0% / 0 hlasů
    • 25.7% / 9 hlasů
    • 5.7% / 2 hlasy
    • 71.4% / 25 hlasů
    • 51.4% / 18 hlasů

DATEL
    DATEL --- ---
    JYRKA: Ok, neva, třeba bude moct porovnat někdo jiný, i tak díky
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DATEL: Mel jsem Pro 1 a ten rozdil je velkej. 2 neznam.
    DATEL
    DATEL --- ---
    JYRKA: V porovnáni s předchozí generací Pro 2 je tlumení ještě lepší? Znatelně nebo jen o trochu? Jestli tedy můžeš posoudit, díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam