• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HAFI
    HAFI --- ---
    Proč to hledáte v českých shopech? Já vždy telefony objednávám přímo od Applu, je to nejrychlejší řešení. Kupuju nový telefon každý rok a třeba letošní pro max jsem měl doma už 26. září.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    DUKED: Diky za tip! Ted se na 02 objevila cerna 17 (256 GB). Hned jsem koupil a uz zas neni skladem. Tak snad dorazi ;)
    DUKED
    DUKED --- ---
    GREVE: Nemyslím si, na konci září jsem koukal na Alze, datartu, istyle a dalších, jediný, kdo měl, byl o2 obchod
    GREVE
    GREVE --- ---
    DUKED: No na konci září byl všude, ale pak se prostě vyprodal. Zlé jazyky tvrdí, že další zásoby přijdou do ČR až po Vánocích...
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    DUKED: Zkusim, diky
    DUKED
    DUKED --- ---
    Zkuste sledovat o2 obchod, sehnal jsem ho tam na konci září bez problému (koukám na fakturu, bylo to 29.9)
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    PSYKUK: Taky cekam a furt koukam na ofiko Apple web, kde porad posunuji datum dodani...
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    JYRKA: Pro uz prave skladem je, ale to nechci. Shanim jen 17
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PSYKUK: Kup ho u O2. Mam ho uz mesic (17Pro)
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Hele, co ta 17? Uz bych ten telefon potreboval a porad mi prijde, ze neni k sehnani ;)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOLCON: Nemusis. Ale je to zdravy je nemit 🙂
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    JYRKA: To je máš mít stejně sundany
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Jedna rada: nove iPods Pro pri vzletu a pristani delaji divy s usima 😂
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Teď mi to došlo. To není liquid glass, to jsou luxfery.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    W_NOICE78: to by vlastne davalo smysl, ono udelat dalsi keychain, ktery se synchronizuje jinak (i treba se Samsung hodinkama), to je neresitelna utopie i kdyby to Apple udelat chtel... s trochou stesti z toho Apple udela nejakej novej standard, jak je jeho dobrym zvykem (viz treba AWDL)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    ZVIRATKO: To je asi ten případ. Hodinky už nebudou samy znát Wi-Fi sítě, ke kterým se dříve připojil iPhone. Musíš mít poblíž AW iPhone, mit LTE verzi, nebo wifi připojit manuálně.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    W_NOICE78: nevim co to ma technicky presne znamenat.
    Ze prestanou synchronizovat wifi hesla v keychainu? To by technicky podle me nebylo uplne simple.
    Nebo restanou synchronizovat hodinky po wifi, vypnou p2p na jedny siti a hodinky pojedou proti iCloudu?
    Ja treba doma nemam uz delsi iPhone a AW na stejny Wifi (protoze WPA3-EAP) a jediny, ceho jsem si subjektivne vsimnul, je o neco pomalejsi reakce na veci typu nakupy na Apple TV a notifikace, ale to melo nahodny zpozdeni vzdycky.
    Ale v mistech, kde neni wifi vubec, nebo jen pro telefon, je naprostej porod parovani hodinek nebo aktualizace SW, doufam, ze tohle nebude dusledek..

26.2 beta jsem vcera nahral, zatim se vsechno chova stejne dobre/spatne jako predtim.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    iOS 26.2 will remove a key iPhone and Apple Watch feature in EU, per report - 9to5Mac
    https://9to5mac.com/2025/11/05/ios-26-2-will-remove-a-key-iphone-and-apple-watch-feature-in-eu-per-report/?
    CROSS
    CROSS --- ---
    ad DUCATIMONSTER: *.1 update, 12 GB, WTF :-]
    CROSS
    CROSS --- ---
    ERVIN: jo to je fakt, občas ho to popadne a začne se cyklicky odpojovat a připojovat. Na příčinu jsem taky nepřišel, ale to se mi podařilo vyléčit jen vypnutím a zapnutím BT. (A podezírám z toho nějakou divnou BT implementaci v náramku na měření tlaku, co nosim, ale ověřený to nemám.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam