• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Ahoj, pořídila jsem airtag a dala ho do kočárku, abych měla přehled, kde mi jezdí mimino. Vůbec to ale nefunguje tak, jak jsem myslela – teď třeba vidím jeho polohu aktualizovanou naposledy před dvěma hodinama, přitom vím jistě, že je celou dobu v těsné blízkosti člověka s iphonem a zapnutými daty. Zdá se mi, že aktualizuje polohu jen když se objeví u mýho telefonu, což opravdu nepotřebuju :-) Nastavila jsem to blbě, nebo je to rozbitý?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JYRKA: pošta ;)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DRAGON: Ahoj, mam cely komplet. Co 500 za celek? Prave sluchatko piska, nevim proc.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JYRKA: kolik bys za něj chtěl? :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DRAGON: můžu Ti ho prodat
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj,
    tusi prosim nekdo, jestli je jeste nekde mozne koupit jenom leve sluchatko od Airpods Pro prvni generace?
    diky
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    INSEQUI + ZUZU: jojo. uz jsem to pochopil, ze je to neprodejny jako funkcni telefon. dokonce asi i na "nahradni dily" (v jednom servisu mi nabidli 300 kč). ale i tak mi je líto to vyhodit a říkám si, jestli tu není nějaký kutil, kdo by to užil. nefunguje displej a nfc, ale kamery vč. tý na odemykání obličeje jedou, k počítači se to přpipojí (takže motherboard asi taky), jsou tam repráky, mikrofon atd... neužije to někdo tady z vás? iphone 13
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    PULKA: bohužel, bude to takto svítit. Ideální to není, ale naštěstí pořád ještě lepší, než Windows :)
    PULKA
    PULKA --- ---
    BINARY_PARANOIC: Aha, tak mas asi pravdu, mozna ne (i kdyz to autostahnuti tam puvodne bylo), myslela jsem si, ze je to takhle otravny jenom proto, ze se to stahlo. Takze v tom pripade to tam bude takhle otravovat asi porad nez ten liquid design umozni vypnout a spravi dark mode :( myslela jsem, ze kdyz nechci updatovat, tak me to necha byt stejne jako na Mac Os
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    PULKA: Hele a fakt se ta aktualizace stáhla? 🤔 Podle videa mi to přijde, že to klidně může být jen upozornění (nebo nátlak, jak se to vezme), že je nová verze iOS, který by sis mohla/měla stáhnout, ale nepřijde mi, že je už nutně update stažený… Těch 7.25 GB ukazuje velikost updatu i před stažením („kolik by se stáhlo“).
    PULKA
    PULKA --- ---
    HONCKA: Jj, ale zadnou skrytou aplikaci nemam.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PULKA: pod tím hidden apps ses dívala?
    PULKA
    PULKA --- ---
    BINARY_PARANOIC: Bohuzel, tohle mi malem zavolalo zachranku, ale ani restart podle https://support.apple.com/en-gb/guide/iphone/iph8903c3ee6/ios nepomohl. Video v dalsi odpovedi.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    HONCKA: Už dvakrát tu psala, že to ve storage nevidí…
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PULKA: tohle nefunguje?
    How to Delete the iOS 26 file if it’s already downloaded
    https://www.youtube.com/watch?v=DF1jHIHo0Ow&t=10s
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Hm, ale je divné, že to tam nevidíš… bohužel to nemohu otestovat (jsem na nejaktuálnějším iOS i iPadOS), ale i starší (pre-AI) videonávody odkazují na iPhone storage a evidentně tam v položkách update mají. Blbý dotaz, ale hard reset (stisknout a držet volume down + power button, než se telefon restartuje, pustit až se objeví jablíčko) nepomůže? Nemyslím k odstranění updatu, ale k jeho zobrazení v iPhone storage…
    PULKA
    PULKA --- ---
    SATOO: Snad, ale i tak dik
    PULKA
    PULKA --- ---
    SATOO: To tam prave nemam, zkousela jsem se ptat i AI (asi jako ty) a zatim jsou napady spis nefunkcni.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    LUCIEN: Swappie neni nejlevnejší, ale mají je skladem ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam