• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRENNET: Jediný co jsem koukal, tak u airalo si to člověk koupi a aktivuje kdykoliv, u Revolut se to aktivuje v době nákupu. Chce to s tím počítat. Ale když jsem to kupoval, byl Revolut levnější.

A chce to mít na nakup/aktivaci data. Takže třeba doma před cestou.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    HERKULES: diky, tak to skusim.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Ale naposledy jsem to použil v Kazachstánu a Revolut byl super, easy na instalaci, fakt minuta a fungovalo to skvěle
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRENNET: můžeš i to airalo ...
    PEJR
    PEJR --- ---
    FRENNET: Saily, na youtube najdes spoustu affiliate linku se slevou
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    HERKULES: ja se prave chtela vyhnout Revolutu. Bez toho to do ciziny nejde?
    JIMX
    JIMX --- ---
    HERKULES: případně ještě Saily
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRENNET: Airalo, Revolut do ciziny
    JIMX
    JIMX --- ---
    FRENNET: Za jakýmkoliv operátorem, kterej to bude umět.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ahoj,
    nevim jestli jsem tu spravne, kdyz tak mne prosim presmerujte.
    Chci si na tyden poridit datovou esimku, musim za svym operatorem, nebo jak to je. Diky
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    TRAGIKOMIX: 1) nevím o tom. Zkus googlit.
    2) na obrazovce nezůstanou, musíš si z levého horního rohu vytáhnout (stáhnout) Notification center. Tam jsou všechny a můžeš selektivně rušit.
    3) ano. Podrž prst na prázdném místě obrazovky, dokud se nerozklepou ikony. Pak v levém horním rohu tlačítko Edit a Add widget. Jinak jsou nějaké defaultní widgety vlevo od první obrazovky s ikonami.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Ahoj,
    přešel jsem na iPhone cestou „čisté“ migrace bez použití Move to iOS. Zatím se s prostředím iOS seznamuji – je to přece jen trochu jiné než Android. Měl bych pár dotazů na začátek:
    1. Opravdu nejde změnit gesto „Zpět“ tak, aby fungovalo stejně jako na Androidu (tj. i zprava doleva), a ne jen zleva doprava?
    2. Dá se nějak nastavit, aby notifikace nezmizely z horní lišty po odemknutí telefonu? Jsem zvyklý je odstranit ručně až po splnění úkolu – týká se to hlavně notifikací z Google Kalendáře.
    3. Existuje možnost mít na domovské obrazovce (widgety) něco jako Google News / přehled zpráv z Chrome, podobně jako na Androidu?
    Díky za každou radu či tip
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    No mám dost oblíbený Google photos a vim ze icloud tak dobrej v tomhle nebyl . Drive by mi menší asi stačit mohl no
    ALI
    ALI --- ---
    STEVIE: za me 2tb icloud nejlepsi investice. mam tam i backup maca, fotky, hudbu, plus rodice a holku. a porad mi zbejva 500 gb. vsechno se dela samo.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    STEVIE: Pokud to chces konsolidovat, pretahni si fotky do Photos v iPhonu, data z Drive do iCloud Drive, a potom se ti bude vse zalohovat do iCloudu. Za 2TB budes platit 249Kc
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    Takovej dotaz, by me zajimalo jak byste resili:

platím si za 80 kč 200gb uloziste na Icloud

primarni vyuziti jsou zalohy iphone pro me manzelku a syna

Zaroven si platim 300 kc mesicne za 2 tb uloziste na google, vyuzivam hlavne drive a google photos

rad bych to zkonsolidoval na jedno uloziste

ale myslim ze nejde google photos zalohovat do icloud a naopak zalohy iphonu zalohovat do google .

Ale serou me 2 platby.. :/
    PEJR
    PEJR --- ---
    JYRKA: Fotky zalohovat na komp
    Zalohy sms nekdo resi? Kdo resi dneska neco podstatnyho pres sms?
    Aplilace, vhodna chvile si udelat interni audit a nezasrat si hned telefon vecma co stejne nepouzivam..

Ale je to kazdyho vec..
    MORDINO
    MORDINO --- ---
    Já přecházel před rokem a půl cca. Zprůzkumu který jsem si tehdy dělal vyšlo nejlépe mít to čišté a nepřenášet nic. Kontakty se dají synchronizovat přes gmail, google photos mi přijde na iOS zbytečnost a SMS nepotřebuju, jediné co mi vadilo byl whatsapp, ale to se dalo ve finále přežít..
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    PEJR: SMS, fotky, aplikace…?
    PEJR
    PEJR --- ---
    TRAGIKOMIX: Osobne bych synchronizoval max kontakty.. veci typu autentikatory, bankovinictvi by se stejne syncnout poradne nemelo.. obzvlast kdyz prechazim z androidu na iphone..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam