• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    CAMELLA: Zkousela jsi ruzny velikosti tech spuntu?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Já jsem bohužel přesně ten člověk, co mu prostě Airpods PRO vypadávají a nedrží, obyč drží mnohem lépe.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MART1NKA: nejdulezitejsi je, jak ti sedi v usich - jak je to prijemne a jestli ti vypadavaji bez silikonovych spuntu nebo ne. btw to, cemu se rika AI neni jenom chat ui k LLM modelu a tak mu muzes rict, at hleda na internetech

Ja bych sel osobne do AirPods 4 s ANC a to kvuli
    - Reproduktor v pouzdře (Find My) - hledanim sluchatek stravim docela hodne casu
    - nesnasim silikonove/penove spunty v usich

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MART1NKA: určitě vem pro.. jak píše kolega pode mnou, přesně z toho důvodu jsou na sport podstatně vhodnější.. já mám pro, manželka ne-pro a pořád si na běhání půjčuje moje, protože klasické prostě tak dobře nedrží v uších
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MART1NKA: Na běhání bych volil pro - maji gumu a nevypadávají z uši.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    JYRKA: Diky mrknem :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MART1NKA: manželka má asi podobné uši - a nakonec jsme koupili něco jiného, než Apple a osvědčilo se to velice: https://www.alza.cz/soundcore-aerofit-2-bila-d13098736.htm
    CURZE
    CURZE --- ---
    Apple dela i XXS spunty pro PRO3, pro PRO2 dela tusim XS, takze se to fakt da vyladit tak aby nevypadavaly snad nikomu. A pokud ti nevypadnou ty dratovy coz jsou v podstate standardni airpods jen bez dratu, tak to budes mit mnohem jednodussi i vzhledem k tomu jestli nesneses cokoli ve zvukovodu. Lucky you .-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    CURZE: ja mam len kablove a tie mi pri cviceni trochu vypadavaju, ale to bude mozno i tym, ze za tie snurky taham. zaroven mam problem, mam male a hodne citlive usi a z tych gumiciek akejkolvek velkosti ma boli hlava.
    som chronicky stracac a nenabijac veci, takze som sa airpodom docela branila, ale ten typ cvicenia co teraz robim sa s kablom fakt nezlucuje.
    CURZE
    CURZE --- ---
    Pokud ti normalni airpody drzi v usich tak pohoda, me vypadavaly i jen pri sezeni za stolem, natoz pri pohybu, ja pouzivam pro prvni generace a pohoda, akorat sem teda jeste vymenil spunty za ty s pametovou penou a uz se neposouvaj ani ve spocenych usich pri behu, ale bylo to jako dost dodo nez sem to vyresil...
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    MART1NKA: Cena výkon obyc airopody. Nemaj nc. Pokud ho nepožaduješ, budeš hepy.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    JIMX: Jasne, ja s AI pracujem v praci a radsej preferujem ludske rady, inak by som sa nepytala. U tohoto moze byt aj to, ze tie modely mozu mat starsie informacie, plus si rady vymyslaju uplne hovna. Gemini v poslednej dobe dost lobotomie.
    Napriklad pro 2 uz nie su najnovsi model a kupis ich len repasovane, co mi u sluchatok pride trochu nechutne.
    JIMX
    JIMX --- ---
    MART1NKA: Ok, #sorryjako ... já se na takový věci už ptám radši tam, než abych se tady dozvěděl, jakej jsem blbec :-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    JIMX: Smarja, za toto by sa mal davat na diskusakoch ban :D pardon.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ahoj, mam iphone 16 pro a chcela by som k nemu airpody primárne na behanie a cvicenie. Nepotrebujem dokonaly noise cancelling. Ktore su dobra cena/vykon? Diky.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Kdyby se vám náhodou doma nějaký iPhone válel. :)
    [iPhone 13/SE2022 a novější]
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    3x za 14 dnu v noci s režimem spánku battery drain plocha a uzamčení. Co by to mohlo dělat? 16 pro max
    _
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    KASUMI: neni to normalni
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    prosim vas, je normalni, ze se mi airpod pro 3 kazdej druhej treti den desyncnou a musim to znova parovat?
    kdyz je treba den dva nepouzivam, tak se pak proste nepoznaji a musim projit parovanim
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Bizarní věc. Ženě přestal dobíjet iPhone přes Magsafe.
    USB dobíjelo.
    Vyřešil to restart 🤷‍♂️
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam