• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KRUSTY_
    KRUSTY_ --- ---
    JYRKA: jj, ale uz dlouho blbnul.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KRUSTY_: Zkusil jsi ho vycistit? Treba opatrne paratkem.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    KRUSTY_
    KRUSTY_ --- ---
    ahoj, muzete mi prosim doporucit nejaky servis v Praze, kde mi na pockani opravi/vymeni lightning? dlouho to blblo a ted uz to prestalo uplne nabijet. Diky. 14ProMax
    EZECHIELL
    EZECHIELL --- ---
    HONCKA: Nedoporučuju.

Jednak obnažíš kontakty, jednak si přístroj myslí, že je v něm něco zastrčené i když je tam jen ta koncovka a může do toho např. chtít pouštět proud, a jednak ty magnety nejsou často dost silné aby udržely ten kabel uvnitř. Páka je příliš silná a tak prostě zjistíš náhodně že celou dobu co čekáš, že se telefon nabíjí, tak je odpojenej.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    nevim jestli je tohle kvalitnější, že něco podobného nabízí cinani za dvacku s dopravou
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    máte někdo zkušenost s magnetickým nabíjecím a datovým konektorem? začíná mi u ipadu odcházet (začínám trochu cítit vůli) v praci ho několikrát denně připojuju do docku tj potřebuju i data, našel jsem tohle
    https://www.applemix.cz/datova-a-nabijeci-prepojka-adapter-usb-c-pro-apple-iphone-macbook-magneticka-prima-seda-p100016/?cid=83130
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KULHY: Mám tu někde dvě ze swappie
    CROSS
    CROSS --- ---
    Nejspíš můj specifický problém, ale zaznamenal někdo zamrzání AppStore app při přehlašování mezi dvěma Apple ID? Co to rozhraní změnili, zkoušel jsem to poprvý, a ze dvou přehlášení (tam a zpátky) to vytuhlo dvakrát, nicméně pomohlo appku killnout.
    KULHY
    KULHY --- ---
    Nemáte někdo doma přebytečnou krabičku na iPhone 12 mini? Odměna by vás neminula.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    26.4.1
    WAKI
    WAKI --- ---
    FRK_R23: Už je 26.4. Zkus aktualizovat a uvidíš.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Poslední dobou se mi stává, že se mi nikdo nemůže dovolat. Pak mi chodí zprávy, že mám zmeškaný hovor. Jen přes gsm, datové hovory v pohodě.

Nestává se vám to někomu a co se s tím dá dělat než půjdu k operátorovi?

iP14, iOS 26.3.1(a), T-mobile
    OT_
    OT_ --- ---
    MART1NKA: Já si pořídil https://www.jlab.com/products/jbuds-mini-true-wireless-earbuds-black
    Chtěl jsem co nejmenší sluchátka, tyto mají 3 gramy každá pecka a 19 gramů pouzdro. To pouzdro má poutko, takže je nosím na klíčích a tedy je mám vždycky po ruce. Nemají teda ANC, ale zato mají super appku, ve které si člověk může poladit dotykové ovládání, ekvalizér atd. a jsou voděodolné IP55.

Už mám teda druhé, po dvou letech celkem náročného používání (běhání, pocení) jedno přestalo hrát, ale to asi hrozí u všech levnějších sluchátek.
    INS_KAOS_KRU
    INS_KAOS_KRU --- ---
    SWALLOW2: Když o tom přemýšlím, tak možná hlavně v kombinaci: sluchátka pod čepicí / cyklo rukavice... na tech shookz to prostě jen zmáčknu přes čepici...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ja dostal od Ježíška AirPody pro 3 a ještě jsem to ovládání na sluchátkách ani nezkusil. Musim se na to mrknout
    INS_KAOS_KRU
    INS_KAOS_KRU --- ---
    SWALLOW2: Jo, z nějakýho důvodu s tim mam problém :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    INS_KAOS_KRU: Jako ze na Pro2 nenajdes tu tycku co trci z ucha a na ni zmacknout prakticky kdekoliv? Jde mi to bezproblemu i v prstovych cyklorukavicich. Ted nevim zda se bavime o stejnych sluchatkach :)
    INS_KAOS_KRU
    INS_KAOS_KRU --- ---
    SWALLOW2: Jo to je sice pravda, ale na druhou stranu se mi oproti pro 2 snáze ovládaj při sportu. To tlačítko na příjem hovoru / pauzu přehrávání poslepu najdu hned, na pro 2 většinou musím nakonec vytáhnout mobil nebo hodinky, abych zvládl udělat to co chci :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    INS_KAOS_KRU: Take je mam, ale teda proti apple pro 2 je ten uzivatelskej komfort uplne debilni. Tak jsem si zvykl ze nemusim sluchatka vypinat nebo cokoliv s nima delat, tak se mi stane ze je odlozim / zalozim a pak neslysim prichozi hovor protoze jsou porad zapnuta / sparovana a hovor je v nich. Jinak jsou ale fajn.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam