• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    INS_KAOS_KRU: Jako ze na Pro2 nenajdes tu tycku co trci z ucha a na ni zmacknout prakticky kdekoliv? Jde mi to bezproblemu i v prstovych cyklorukavicich. Ted nevim zda se bavime o stejnych sluchatkach :)
    INS_KAOS_KRU
    INS_KAOS_KRU --- ---
    SWALLOW2: Jo to je sice pravda, ale na druhou stranu se mi oproti pro 2 snáze ovládaj při sportu. To tlačítko na příjem hovoru / pauzu přehrávání poslepu najdu hned, na pro 2 většinou musím nakonec vytáhnout mobil nebo hodinky, abych zvládl udělat to co chci :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    INS_KAOS_KRU: Take je mam, ale teda proti apple pro 2 je ten uzivatelskej komfort uplne debilni. Tak jsem si zvykl ze nemusim sluchatka vypinat nebo cokoliv s nima delat, tak se mi stane ze je odlozim / zalozim a pak neslysim prichozi hovor protoze jsou porad zapnuta / sparovana a hovor je v nich. Jinak jsou ale fajn.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MART1NKA: Tak presne pro Tebe jsou Ty sluchatka Anker, ktere jsem postoval nize. Ty nezasahujou do usi.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    INS_KAOS_KRU: Mam a nachylne na zanety vonkajsieho ucha. To mam z plavani zamlada :(.
    INS_KAOS_KRU
    INS_KAOS_KRU --- ---
    MART1NKA: Pokud máš tak citlivé uši, zkusil bych něco mimo apple na lícní kosti, já třeb apoužívám shokz openrun když jezdim na kole... V blízkosti hodně rušné silnice jsou trochu špatně slyšet, ale za normální situace dobrý. Taky mám tu nejlevnější verzi, co jsem si koupil na zkoušku. Jinak fungujou skvěle, nemáš nic v uších a máš je spojený za hlavou, takže super drží...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    VDFLAT: jojo, zkoušela, jsem mezi velikostmi - xs jsou malé, s jsou velké. Jako používám je, ale už mi připravily dost perné chvilky, když mi na různých místech vypadly z ucha.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MART1NKA: V Apple Store jo.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Asi mi len tak nedovolia si to niekde v predajni strcit do usi co? Mna tie silikony casto bolia, ale uplne malilinkate som nikdy nemala.
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    DUCATIMONSTER: Ja vim, u nas doma prave diky tomu sedi vsem od teenageru po kmety.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    VDFLAT: U pro 3 je 5 velikosti:
    _
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    CAMELLA: Zkousela jsi ruzny velikosti tech spuntu?
    CROSS
    CROSS --- ---
    MART1NKA: Žena nosí do fitka AirPody 4 s ANC, ale jak tu všichni píšou, záleží, co ti sedí v uších, no.

Jinak sehnat někde zlevněný nový AP Pro 2 by nemusel být špatnej deal co do výkonu.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Já jsem bohužel přesně ten člověk, co mu prostě Airpods PRO vypadávají a nedrží, obyč drží mnohem lépe.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MART1NKA: nejdulezitejsi je, jak ti sedi v usich - jak je to prijemne a jestli ti vypadavaji bez silikonovych spuntu nebo ne. btw to, cemu se rika AI neni jenom chat ui k LLM modelu a tak mu muzes rict, at hleda na internetech

Ja bych sel osobne do AirPods 4 s ANC a to kvuli
    - Reproduktor v pouzdře (Find My) - hledanim sluchatek stravim docela hodne casu
    - nesnasim silikonove/penove spunty v usich

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MART1NKA: určitě vem pro.. jak píše kolega pode mnou, přesně z toho důvodu jsou na sport podstatně vhodnější.. já mám pro, manželka ne-pro a pořád si na běhání půjčuje moje, protože klasické prostě tak dobře nedrží v uších
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MART1NKA: Na běhání bych volil pro - maji gumu a nevypadávají z uši.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    JYRKA: Diky mrknem :)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    MART1NKA: manželka má asi podobné uši - a nakonec jsme koupili něco jiného, než Apple a osvědčilo se to velice: https://www.alza.cz/soundcore-aerofit-2-bila-d13098736.htm
    CURZE
    CURZE --- ---
    Apple dela i XXS spunty pro PRO3, pro PRO2 dela tusim XS, takze se to fakt da vyladit tak aby nevypadavaly snad nikomu. A pokud ti nevypadnou ty dratovy coz jsou v podstate standardni airpods jen bez dratu, tak to budes mit mnohem jednodussi i vzhledem k tomu jestli nesneses cokoli ve zvukovodu. Lucky you .-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam